Přidat komentář

teda koukám, jak každá nakupujete, mě to vše čeká až po Vánocích, naštěstí už mam docela dost věcí vybraných a taky toho budu mít dost po neteři, takže to je na druhou stranu výhoda.
S tím předěláváním mi ani nemluvte. Ted někdy do Vánoc by nám měl kámoš přivést dodělanou linku, takže budeme domontovávat a pak musim předelat celou kuchyn,protože jí ted máme dohromady s obýváke,ale ten už máme ted udělaný zvlášt v jiném pokoji tak nevím, jak se nám to vše do bytečku vejde :s: protože máme dvě sedačky,jelikož jsem se s přítelem nechtěli ani jedné vzdát :j) Ale já jsem takový blázen, že tu sedačku narvu do kuchyně i tak a vedle se mi vejde i jídelní sestava, jen to musím pořádně poměřit,ale to až nebude přitel doma, jinak už se ze mě asi zblázní,protože chci ještě do Vánoc stihnout vymalovat ložnici, no prostě to bude dobrý blázinec.
Jinak docela zajímavé a pěkné obrazy mají v Ikee
Já mam vybraný tento kočárek, nejvíc mě uchvátil a docela si ho holky i chválej, jen mají dost malý výběr barev, což mě mrzí http://www.aaakocarky.cz/Product.aspx?id=1906

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky