Přidat komentář

In reply to by Suza

Ahoj Suzi,
to mas pravdu - je to podobne znaku pro "chci" - ale to neva, myslim, ze to mala Kacenka pochopi :-D
Ja bych dala cokoliv za to, kdyby si mala to prsicko zase oblibila, ale to se uz zrejme nestane. Jedno pozitivum to ma - uz vim, ceho se mame pri tom pristim mimiskovi vyvarovat :s: :s:
Jinak ta poradkyne tady sice minule utery byla, ale nic moc mi neporadila. Rikala ze Angelka vypada bezvadne, hraje si a smeje se na vsechny strany, takze by nic neresila a nechala vecem volny prubeh. Dala mi par tipu, cemu se v prikrmech vyhnout kvuli alergiim a pak odesla. Ani mi ji nezvazila, protoze vahu nemela s sebou. Za tyden v p ondeli jdem zase do poradny, taxem zvedava, co na nas rekne hebamme tam. Nazory jsou od cloveka k cloveku ruzne.
Na telefonu mi v centrale pro kojeni rekli, ze delam maximum a ze to bude dobry, at vydrzim tyden, jenze to nepomohlo a Angie je na flasku pomalu ale jiste opet dost fixovana. Rikala jsem si, ze bych tady nekde zkusila sehnat takovy ten hrnicek se zobackem, co jsem mela ja jako decko na piti cajicku - ale marne. tady jsou pro deti jen flasky podobne tem, ktere se normalne bravaji treba na kolo - vis jakou myslim? Asi si ji budeme muset prat na vanoce a doufat, ze ten cesky jezisek pochopi, co po nem chcem :///:
Angie nastesti mrkvicku papa stale docela rada, jen ty zemaky ji stale moc nelezou, takze vyzkousime nejakou jinou zeleninku - brokolici, fenykl nebo dyni... Uvidime :-D
Tak papa a trpelivost pri papani i znakovani... To prijde :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka