Přidat komentář

In reply to by PETRUSE333

Ahoj Petko,
jo - je to nase vlasatice vlasata :-D kazdy nam tvrdil, ze do par tydnu po porodu vypadaji a narostou druhe, ale my uz muzem zacit plist copanky :-D hlavne v zadu uz je ma strasne dlouhe!
Psala jsem o znakovani s miminky. Je to zpusob komunikace miminka s okolim, kdyz se jeste neumi vyjadrovat slovy. Podoba se to trosicku znakove reci pro sluchove postizene, jen je to upravene, aby to bylo snadne i pro ty nase prdolky. Kdyz bys o tom chtela vedet vic, mrkni se treba na: www.znakovani.cz
Nocnik.... Ja kdyz tady vidim ty maminky, co meni plinky jeste triletym "klackum", tak je mi z toho vselijak a rozhodne nic takoveho u Angelky nebudem "trpet", takze at si zvyka holka :s: Neee, neboj. S tim nocnickem to jeste nijak nehrotime - jen ji tam na chvili posadim a hrajem si spolu u toho. Ted uz teda bez plinky (- co kdyby to nahodou vyslo :///: ) ale opravdu nenasilne a kdyz vidim, ze nema naladu si sedat, nedam ji tam treba vubec... Proste pohoda.
Jestli je to brzo nebo ne, tezko rict. Nas (me a segru) mamka na nocnik davala uz kdyz jsme umely drzet hlavicku (od 3 mesicu!) a v roce uz jsme byly obe bez plen pres den. A rozhodne jsme tim neutrpely zadnou ujmu ani psych. ani fyz.

A co ty a tvoje slunicko? Mate se dobre? Roste Misanek? Na ikonce je tak krasne vysmaty a spokojeny! :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka