3.10.11

03.10.2011

Ahoj holky tak je tu nový měsíc tak založíme novou drbárnu.Jak se máte a co dětičky.U nás celkem fajn.Malá měla rýmu ale už dobrý já to chytla od ní ale taky už se nějak uzdravuju.Jinak je malá ted tvrdohlavá hrůza ona nikam nejde a hotovo a já se můžu stavět na hlavu nebo ona nechce ,nepůjde,nebude tohle slyším pořád .Drzounek jeden.A co vaše dětičky?Už jsme dlouho nedávali fotky dětí tak by jsme i mohli co?At víme jak vypadají:-)

In reply to by Dana Medková

Dani doufám že vám to taky pomůže :)
My dnes vztávali před půl 8 takže se to snad už vrací k normálu........... :)
Dani zkoušela jsem ,ale on je šíleně protivný a ubrečený a nato já ted nemám nervy .............Mě ani nevadí že jde spát v 9 .....Do 7 řádí s Martinem ,pak se jdou koupat já připravím večeři a od 8 si hraje v pokojíčku nebo tady s náma v obyváku,takže máme relativní večerní klid .Před 9 jde do postele a do chvilky spí ........Už jsem ho zkoušela nedavát spát v poledne a to vydrží taky do 9 ,je sice protivný až hruza ale neusne dřív než v půl 9 ............takže to má asi takhle nastavené...............No uvidím co udělá až bude venku tma ,možná ho to do postele dostane dřív ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Dani :) Děkuji moc ......moc si toho od tebe vážím ,vím že to musí být pro tebe těžké ....................
Moc moc vám držím palečky a pevně věřím že další pokus bude úspěšný a já budu rodit a ty budeš hlásit že jsi těhule. :h:
3koda že tě neznám osobně :(
Jojo já jsem taky zvědavá takže to jistě budu chtít vědět .......Dá se to zjistit už na tom prvním skriningu ve 12-14týdnu,tak uvidíme .......jestli se mimís ukáže .U Kristiánka jsem to taky věděla .ve 20tt mi dr řekl že to bude kluk.Já to vlastně i krásně viděla ,tak doufám že ted to taky v tom 20tt půjde vidět :)
O čase mi ani nemluv ,my sice vztávali o půl 7,ale normálně spí do té půl 8-8 ,takže taky brzo:( Ted usíná s Martinem tak uvidím jestli usne ;) Odpo jedem k našim,tak chi aby spal at neusne po cestě zpátky ,to by pak šel v noci spát až po 10 a to nechci .............
Jo boří dům ,jo :) to znám ,mě to Kikčo občas zvládá sám :D
A není zač ,mě se to líbilo tak uvidíme jestli to bude fungovat :)
A tááák spíme :D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Olí no že se taky ukážeš i tady. :)
Týbláho jste si s taťkou udělali vánoce už teď jooo. Hm nový obýváček to musí být super. Taky by se námnějaký hodil. :) Ale nejsou korunky a chcem tojednou udělat vše s celkovou rekonstrucí. :)
Super žes tím čůráním to Nikovi jde. A kdybys mu neřekla když se kroutí tak by se asi počůral? lumpík. :) Ale super!!!!
Mě se taky Adélka občas v noci vzbudí ale nejhorčí že jí pak trvá než usne. dnes jsme byli vzhůru asi tak hodinu možná i dvě. :( A usnula až když jsem sijí vzala k nám. Prostě mléko, pak že pršelo tak jí vadilo že to bouchá do parapetu, pak čůrat...no děs někdy v noci. :(
Olí jinak dárky už mám celkem pořešený ale nevím jesti ti pomůže inspirace. :) Vajíčko pro panenku, pračka, klokanka, chodítko pro mimi, batůžek od baby born, pak jsem koupila sadu autíček to jí děsně bere hasiči, sanita tak možná koupím i od dupla tu sanitku. Pak jsme koupili dostala k svátku koleje s mašinkou tak nějaký vagonky se zvířátkama. Nějakou tu knížku a panenku. Ještě v rodině asi pokoupí postýlku pro panenku, nějaké oblečeníčko,.... no a velkou postel. :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahooooojky Baru.
To s babičkou je mi líto ale jak píšeš patří to k životu a měla krásný věk. Drž se ono to časem nebude tak bolet. :(
No tak šup šup pc ať máte opravený a můžem pořádně podrbat. :) To jsou teda opraváři. :)
Jinak Adélka taky mívá stekací období a prostě neslyší a hotové. Ráno se třeba nechce vůbec převlékat to je se scénama a jak si vymýšlí.... tohle nechci papat, tuhle čepici nechci,.... mám občas pocit že mě z ní šlehne. :( A nejhorčí je otázka proč??, A proč a proč... někdy se najednu věc zeptá několikrát nebo se ptá tou odpovědí...občas rostu....
Jinak s tou postelí ještě nevím jak to uděláme. Možná zatím složíme jen tu jednu a druhou necháme ve sklepě....
mějte se holky hezky a už se těšíme až budete mít pc ok a budeš tu často!!! pá

In reply to by janča a adélka

Se musim smat! Tak na proc,se zatim nepta,ale u nas vede Kam a Kdy. To je porad,kam jdeme,kdy tam pujdeme,atd. Soni se az tak nevzteka,ale vse dela az zarachoti vareka v supliku ;-).
Taky se mejte,doufam,ze se co nejdriv potkame na pc.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Baru to mě moc mrzí s babičkou ,upřímnou soustrast ♥ to je krásný věk a do posledního dne byla furt čilá a takhle v klidu odejít aspon že neměla trápení a bolesti ,držte se
Baruško taky nám tu moc chybíš tak snad ten ps dáte brzo dokupy a už bude fachat jako hodinky no a co ty a zumba ??chodíš ?
jo jo s tím neposloucháním to je taky děs kolikrát mě přijde že má špunty v uších :00:
jo jo chodím do práce ale když má manža na ráno tak chodím jen do poledne tak třeba se domluvíme i když jak jsme tam byli posledne s kamoškou a malou tak Kubík tam potom hrozně vyváděl nevydržel prostě dlouho si hrát v tom koutku takže tam začal všude lítat bosí ,protože tam musel být bez bot tak když chtěl jít ven tak jsem ho musela obout a furt dokola pak ho to přestalo bavit tak tam lítalk v ponožkách nebo po čtyřech :-( pak se tam začal vztekat tak jsme museli pryč ,no ,on prostě nevydrží dlouho na jednom místě :00:
ted chodíme ve čtvrtek tady do školy cvičit ,vede to tam jedna maminka ale chodí tam už větší děti no Kubík je tam druhý nejmladší ještě mladší je tam asi dvouletí prcek ,ale toho vodí maminka za ručku tak ještě poslechne ,ale oni tam třeba soutěží v družstvech nebo musí dělat zrovna to co se řekne a to prostě není nic na našeho pána :€\€:

Leni to je fajn že už ti je dobře ,že ti snad jen něco nesedlo ,teda to je blbý že nemáš vůbec chut na jídlo ,tak snad si to ještě začneš pořádně vychutnávat a aspon nebudeš mít problémy to po porodu shodit :-)
Jani tak my asi na 99% jdeme do té postele s tou klouzačkou a myslím že to posílala Lenča odkaz a ta stojí 4900kč je tam psaný se vším i s madračkou snad bude kvalitní a narazila jsme tam na ty palandy jak ty chceš ale to počítej za dobrý kvalitní aspon kolem 10000kč no doufám že nám z toho nespadne
tak já se pro dnešek loučím jedeme ke tchánovcům ,švagr má narozky tak to oslavíme pak do hospůdky zítra budu zase jako praštěná :°°//: :00: :'zz): :s: tak hezký slunečný víkend :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak můj manžel je taky blíženec a jako dítě byl hroznej divočák,jak začal chodit tak to bylo čertisko ,to říká tchýně a zůstalo mu to doteď :00: :s:
teda nevím jestli ty děti se nějak domlouvají že zlobí stejně ,ale zrovna máme období že je taky všechno počmáraný a to jsem si říkala že on to dělat nebude ,krásně vždy maloval na papír a jak čmrknul vedle tak mu to vadilo a v týdnu mě pomaloval za sedačkou dřevěný obložení :-( táta říkal že byl minutku na záchodě a přišel a Kubík mu říká že mu něco namaloval ,no málem ho škráblo :€\€:

Holky naše malá má suchou plínu už tak 3 měsíce a taky se budí na čurání večer.Tak jsem koupila podložku že už bude spát bez plenečky a co se stalo .Během hodiny byla celá počuraná :( tak jsem zase dala plenu.Zkusím to později.

Ahojky. Jak se všechny máte?
Leni co tvoje nevolnost už je to ok? Ty těhulko máš nárok na to přibírat na váze a ty opak. :) Ještě k té pleně... já taky suchou používám několikrát jak píšeš dokud se použít dá a nemá to zmuchlané. :)

In reply to by janča a adélka

Dobré ránko :)
Naštěstí moje nevolnosti byli jen jednodenní středeční :D Asi mi opravdu něco nesedlo:( Včera a dnes ,,zatím,,mi je fajn.I se cítím taková nabitá víc energii,už nejsem tak unavená jako ještě nedávno ;)
Jani já vím že mám přibírat ,ale prostě ze začátku hubnu :D Mamka při bráchovi zhubla ze začátku skoro 6kilo,to ji už dr. chtěl nechat v nemocnicí ,ale nedala se říkala že má doma mě a bráchu (5a 4roky)Nakonec nabrala do konce těhu 5kilo :)
Asi to bude tou nechutí k jídlu.....Já opravdu nemám vůbec hlad :( Do jídla se nutím ,protože vím že prcek potřebuje nějaké živiny ,vitamíny .......Ale dle dr. si to vše bere ze mě ,proto i hubnu ...........
Zajímavé na tom všem je ,že sice mám pár kilo dole ale nezapnu ani jediné kalhoty :( Teda jedny jo ,ty co mám o číslo větší než nosím normálně :)Už koukám po dalších těhu . kalhotech :)

No já hlásím že my pořád v suchu .....tak doufám že to je na dobré cestě :) Každopádně počkám ještě minimálně 14 dní a pak se uvidí jak to bude dál :) nějak se toho úplného odbourání bojím ........

In reply to by lenacko

Ahooj.
Asi to bylo tím zelím že ti to nesedlo. S tím hubnutím je to zajímavý. A taky že nemáš vůbec chuť k jídlu. Teď když to můžeš svádět na těhu a pořád se cpát tak ty nic. :)
No jo asi se miminku dobře daří a bříško už roste. To je supeeeer jen tak dál. tak koupíš nové kalhoty a bude to ok. :)
Kristiánek je šikula a určitě to zvládnete s tím čůráním. :)

In reply to by janča a adélka

Jojo to si taky říkám ,já co se pořád něčím cpu a ted když už mám duvod to na něco svést ,tak nejím...........no holt jsem divná :D
Ale vím že to doženu ......U Kristiánka to bylo taky tak :)
Uvidíme jak to Kristiánek zvládne ......zatím to vypadá krásně ,ale uvidíme nechci na něho moc tlačit ,ale zase bych ráda aby se zbavil plín už ted , dřív než se narodí mimi , .....kamarádky syn se zbavil plín ve 3 letech a 3 měsicích (konec března 2011)a v květnu se jím narodilo mimi a Štěpánek zase začal no noc nosit plíny ............Asi to bylo tou náhlou zněmou a novým mimčem v rodině ,ted už je zese bez plín ......tak to chci stihnout ještě do konce roku ,možná tomu předejdeme .Ale když né nic se neděje ,svět se nezboří a to že bude Kikčo nosit plíny na noc ve 3 letech mi osobně nevadí ......každé dítě je jiné .Jsou horší věci než plíny na noc :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jani postel vypadá dobře ,ale já nejsem moc zastánce dvoupatrové postele ,já tomu moc nevěřím ,mám prostě strach že ta vrchní můžu spadnout :-( ale když asi není moc místa tak není jiný řešení
ale ta cena je dobrá ,i když je divný že je to z Polska :-( tomu bych asi moc nevěřila a ty madračky asi nebudou taky nic moc kvalita,to rozhodování je opravdu blbý a ještě když to člověk nevidí
myslela jsem že chcete taky tu vyvýšenou s tou klouzačkou a jestli chceš takhle dvě postele tak nepřemýšlíš nad postelama jak je to jedno lůžko vysunovaci pod postelí a pak leží jako vedle sebe a je tam malý schodek .......jestli mě rozumíš :-)

In reply to by Dana Medková

Tak jsme jí nakonec zavrhli. Vyberem něco jiného. Zas tak na to nespěcháme...jen mě překvapila ta cena za ten komplet. :) Ale asi to nebude žádná kvalita.
S klouzačkou nakonec nee to bych se bála že mi spadne. A koupit jednu postelkolem 6000 to rovnou koupíme dvě. Možná jí složíme jen jednu a tu druhou necháme ve sklepě a složí se za pár let. To ještě uvidíme. Nebojí bude mít zatím na hračky. :) Ale stejně by se za pár let kupovat musela....
Tu s tou přistýlkou nechcem já potřebuju pod postelí mít úložný prostor. A tam by se stejně dvě dítka pořádně jednou nevyspali. Dík za názor. :)
http://www.vanas-nabytek.cz/5978-patrove-postele/29826-patrova-postel-j… ještě jsem narazila na tuhle za dobrou cenu... na stránkách co jsi sem dávala... :)

In reply to by janča a adélka

Jani okud postel potřebujte tak ji kupte .A pokud máte možnost jí dát do sklepa ,tak v tom nevidím problém .Vím že si tady už jednou psala že budete potřebovat patrovou,že máte málo místa :(
Teta měla taky patrové postele ,kluci povyrostli tak je rozložila na 2 samostatné ,už nepotřebují místo na hračky a tak .........takže v tom vidím plus že jde rozdělit na 2lůžka :)
Ta cena je dobrá ,co jsem koukala na odchůdek s postela co mají tady u nás tak mají tu samou a 1000 dražší :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jani je hezká ,já bych do ní šla :)
Sice na aukru ,vubec nenakupuji tak nevím jak to tam chodí.Ale je hezká a cena je taky fajn :)

Ahoooooooooooooj.Tak my žijeme:-). Jen aby jste se nebáli:-).U nás dobrý .Všichni jsme zdraví a spokojení aspon myslím :///: Venku zima dnes teda hodně fouká brrrrr.Malá je celkem hodná.Co dál ještě :#o: dnes příjde kamarádka nabarvit mi vlasy tak se těším dáme vínko a pokecáme. Dani a co foto nového střihu šup:-).A co Kubíček už je v pohodě?Jani Leni dětičky jsou zdravé?

In reply to by Barula

Ahoj :) No že se taky ukážeš :)
Jojo u nás jsme zdraví .Teda o víkendu mi trochu rýmoval ,večer-v noci se trochu dusil,asi mu to teklo do krku ,ale přes den mu skoro nic nebylo.Takže to vidím spíše na takové mírnější nachlazení ...........
Ta zima je děsná :( U nás dokonce byly neděle,pondělí,utery ,ranní mrazíky .Dnes ráno bylo už nad nulou-3st .........Fouká tady taky šíleně....no jo podzim :(

In reply to by lenacko

Ty jo je ti špatně?Už to přišlo.Tak snad to taky brzo odejde.Mě bývalo špatně tak 3 měsíce ale jen ráno jinak ne.Já bych taky asi háčkovanou kabelku nenosila ale kamarádce se tohle líbí tak jí to udělám:-)

In reply to by Barula

Jo už to přišlo :(
Ještě ráno jsem psala že je mi fajn.Pak jsem vypila čaj a už sem letěla ....pak šel pryč i rohlík......polívku-kuřecí vývar-ten jsem udržela :) A odpoledne zase co jsem snědla šlo ven .....raději jsem ani nevečeřela ............ted mám hlad jak :pig: ale bojím se něco sníst :€z€:
Taky doufám že to brzy odezní ,přeci jen už začínam 11tt a to by ty nevolnosti měli končit a né začínat ............
U Kristiánka jsem toto nezažila ,takže jemi oto hůř;)
Však jasné pokud se jí líbí tak jí jí udělej :)Mě se taky moc líbí ,ale ležela by mi ve skříní .......... :|€|:

In reply to by janča a adélka

Jojo je to zajimávý :( No právě že já nikdy nezvracela ,tak mě to taky udivuje že začínám až ted :(
Martin včera říkal že jestlí to není tou zelňačkou co jsme měli v úterý :#o: Já totiž v sobotu ráno jedla kysané zelí přímo z toho sáčku a taky ho šla za chvíli :sick:
A v útery jsme dělala zelńačku ,jedla jí i na večeři a ve středu to šlo vše :sick:
Dnes jsem už vypila kafe ,děsně se mi točí hlava ,a zatím v poho je mi fajn:) ZATÍM :s:
Jinak na jídlo nemám žádne pomyšlení:( už mám dole skoro 4 kila .......U Kristiánka to byli 2 a pak jsem 4 nabrala ,tak uvidím jak to bude ted :)

Dobré ránko holky :)
holky jdu se vám pochlubit :///: Kristiánek už 3 noc po sobě má suchou plínu celou noc (cca 11hodin)Odbourali jsme mlíko-kakao večer před spaním .Ted ho pije tak kolem té 6 .a kolem té 8-9večer jde spát :~!: Přes poledne jí má suchou už déle ,ale z mé pohodlnosti mi ji stále dávám.Ikdyž se občas stane nějaká ta malá nehoda (1za 14dní)Nějak mě i jeho těší ,že když se vzbudí má suchou plínu ,má z toho radost.
Takže ještě chvíli počkám a odbouráme plíny uplně .Já mám takovou radost.Stačilo posunout mlíko na dřívější hodinu a je to vyřešené :s:

Jinak Dani jak mi je ? Je mi fajn ,až na sobotu to mi teklo kysané zelí i nosem :sick: ,adoufám že už i bude .Pomalu končím 10tt a čtvrtek-pátek bych měla začínat 11tt ,takže to nejhorší období už mám skoro za sebou.
Zatím mám upletený jeden věneček,ted motám motám ruličky at jich mám do zásoby .........potřebuju udělat aspoň 4věnce a 1 zvonek tak ta spotřeba bude veliká :jawdrop:
Jé fotečky ,už se moc těším a na foto nového účesu taky a moc :)
Asi taky nějaké vložím:)

In reply to by lenacko

Kikčo je šikulka tak třeba se vám to povede a zvládne to úplně bez plín a co potom večeří ??? mě se teda Kubík v noci budí na čurání ,ale plínu mu ještě dávám ,ale když se vzbudí v noci tak pak už ne a to vydrží ale taky se stane že má prostě za 14 dní plínu mokrou tak ještě počkáme ,přes den si hezky říká ,ale kolikrát má ve slipkách kapku :-( :#o:
ty jo Leni ty už jseš v tolikátým týdnu ,to to letí to už půjdeš taky brzo na skríning že ??? a co Kikča už to ví že bude mít sestřičku nebo bratříčka ??? :-)
to motání ruliček je děs ,že :00:
jo jo fotooo :-)

In reply to by Dana Medková

Dani uvidíme .....jen mě překvapilo že jsem mu vynechala večerní pití kakaa v posteli a plína je suchá celou noc .....
Tak snad už je odbouráme úplně,Přes den je bez plíny už skoro rok,tak si myslím že je už načase aby jí neměl i přes noc .Jako pokud by jí měl i přes den počuranou tak bych to tak nehrotila ,ale tak si říkám že už je prostě čas mu jí sundat uplně :)
Co večeří ? Večeří kolem 7-730 a to chlepa s medem ,sýrkem,polívku co zbyde od obědu,krupici,puding..........jen už nemá v posteli to kakao ale má ho kolem 6 při animáčku :)
Mě se Kikčo právě v noci nevzbudí vůbec ,když usne tak spí do rána.A pokud se vzbudí tak to nevím ,když spí v pokoji ...........ale spíše spí celou noc
Tu kapku ve slipech jsme taky dlouho měli,ale ted musím zaklepat ,tuk tuk je už dlouho klid :)
Jojo tytýdny utikají straštně rychle :) Dnes vjem vlastně už 11týden :00: V Útery jdu na krev a taky se domluvit na ten kontrolní skríning ,ten by měl být do 2-3týdnu ...........Ale musíme na něj jet až do Frýdku-Místu ,což máme hodinu cesty .....tak řeším jak to uděláme s Kristiánkem .......asi bude muset jet s náma ,ale on se straštně bojí doktorů.........no uvidíme na kolik mě nakonec obědnají :)
Jojo už to ví ,ale spíše to jde tak mimo něj.Museli jsme mu říct že ho už nemužu tak často zvedát a vyblbovat se sním.Řekli jsme mu že mám miminko v bříšku a že musí dávat pozor na moje bříško ,ale respektuje to jak kdy :) Spíše jsem zvědavá jak bude reagovat až se mimi bude hýbat :///:

In reply to by lenacko

Týjo Leni dobře jsi to s tím mlékem vyřešila. Určitě je to v tom že se večer napijou a pak mají potřebu čůrat. Ale nevím jak bych jí naučila usínat bez mléka. Ona ho má i v poledne když jde spát.... :( Je ale pravda že už to bude rok co se naučili na nočník a že by mohli už být bez pleny uplně. Přez poledne jí dávám taky ale je vždy suchá ale ona jí prostě chce. :(

In reply to by janča a adélka

Jani přesně jak u nás ...........mlíko v posteli když se jde spát ......My ho v poledne odbourali už dávno :) On kolem 12-12,30 obědvá a nejpozději v 13h je v posteli ,většinou už v 13h spí .Takže to mlíko nepil jak byl najezený obědu........plína suchá už taky dlouho ,ale pořád ji chce .takže má takovou jednu na spaní v poledne .Má jí i týden a pak jsem mu jí dala na noc at jí počurá a šla do koše .At nevyhazuji suché plíny .
Ted chtěl mlíko v 6 tak jsem mu ho dala .povečeřel koukl na pohádku a šel spát ......já si až potom vzpoměla že namá kakao...........nic z pokoje nekřičel ,usnul a ráno plína suchá ......druhý den jsem to taky tak zkusila a zase úspěch :)
Ted už 4dny měl na poledne i noc jednu a tu samou plínu.Dnes ráno ale už letěla do koše ,byla už taková pokrčená .Ale zase se mi nechce vyhazovat suché plíny :00:
Já vím ještě je brzy .zatím jí měl suchou 4 dny .....počkám ještě 14dnů a pokud to pujde s uspěchem tak je odstraníme uplně :)
Ale bude to boj mu je vzít ,taky je pořád vyžaduje ,asi je tak už naučený ........má v ní jistotu ..........

Ahoj holky :-)
Jani taky pokukuju po posteli s klouzačkou a taky se nějak nemůžu rozhodnout jestli i s tou klouzačkou nebo normální a klouzačku zvlášt :#o:
ale našla jsem s klouzačkama moc hezký postýlky :-D http://www.rothwell.cz/Detska-postel-se-skluzavkou-a-stojanem-KYTKY-Dom… já bych tam spinkala hned jako dítě jsem po něčem takovým toužila :-) http://www.vanas-nabytek.cz/5972-valendy-90x200-cm/40927-postel-zvysena… krásná ta oranžovo zelená :-D no snad nám z toho děti večer nespadnou ...........zase já chodím skoro každý večer k malýmu do pokojíčku spinkat má furt divoký sny,tak nevím kde bych ležela nebo manža když já jdu brzo do práce on by ho asi z ložnice neslyšel a když tam s ním spíme tak jsme vypozorovali že dýl spí jak je tam sám tak se brzo zbudí a pak už nezabere..........
teda chuděrka Adélka takhle se spálit :-( tak snad už je to lepší
my jsme včera s Kubíkem doma řádili udělali jsme mu z madraček klouzačku a pustili písničky a řádili a klouzali a tancovali ,bylo to super ,ale bobek jak se klouzal tak si odíral bradu o madračku :€\€: trdlo malý tak to má taky pěkně sedřený (spálený) taky jsme mazala sudokremem a je to mnohem lepší :-)
Jani byli jste na čochu ,jo ??? no super :-D tak jste se aspon s tatkou vyblbli,že :-D ty jo už vánoční dárky ,super ............
Leni to je fajn že už je Kikčo lepší ,teda takhle se dusit :-( aby si nezvykl nato spát s tebou v posteli ,co :-) to já si radši zalezu za Kubíkem do pokojíčku:-)a jak ti je ?? a copak už máš upletený ?? já se na to taky chystám ,ale ten čas co ted chodím do práce je opravdu hodně málo ,hned jak přijdu z práce tak se věnuju Kubíkovi ,dnes jsme jeli na výlet autobusem na kačenky a večer je tu cobydup a pak trochu poklidit a jsem nějak moc brzo unavená tak se opravdu těším že zalezu do postýlky a do 15 minut chrupkám :-) tak kdy budu něco plést to fakt nevím .........
jinak já už snad co se týče střevních problému dobrý i když jsem ted dva dny skoro nic nejedla a ted mě dost začala bolet hlava a pěkně se motám jak jsme nějaká zesláblá :-( a v práci teda dneska lenóra obrovská :00: ale snad už to bude dobrý ,i manža včera začal skuhrat :-( snad to nechytne i Kubík i když ho preventivně cpu po tom co blinkal probiotikama tak snad to bude ok
a co ty dvě naše Barušky ?????? !!!!!!! :-)
já jak budu mít chvilku tak musím sem stáhnout nějaký ty fotky a teda nevím nevím jestli i tu moji :€): ;)

In reply to by Dana Medková

Ahoooj.
No super že je ti líp a Kubíčkovi už taky. Určitě fotečky i s tvým novým účesem. Už se těším. :)
Jinak k tém postelím my zas řešíme jestli rovnou nekoupit palandu a třeba složit zatím jenjednu a časem na to přidělat tu druhou.... ale je to peněz to je síla. To chci ještě nové brýle a ty vánoce do toho, i mobil bych potřebovala to je vídajů to je síla. Možná počkáme jestli nechytnem někde nějakou dobrou akci na tu postel. :)

Dobré ránko holky :)
Tak podávám další malé hlášeníčko :D
Kristiánek je už zase ber rýmy :C]]: V noci spinkal krásně celou noc a ani jednou se nazadusil,takže dnes už pomaže spát zase do pokojíčku.Raději jsem si ho vzala k sobě do postele ,když se vb noci budil a dusil......Takže zase ta jeho 2-3denní rýma pominula .A řádí tady jak čertík :dance: }:) ale teď kouká na kouzelnou školku a snídá tak je chviličku klid :)

Asi se dnes projdeme do obchůdku........sice je venku na 0 ,ale oblíkneme se a bude nám fajn :)

A co vaše dětičky ? Co Kubík ještě zvrací ? Co Adélka a očičko ? A co Esterka ?
A Dani jak ti dneska je ?

tak nikde nikdo tak jdu dát spršku a zalezu do pelíšku ,koupila jsem si knížku "respektovat a být respektován " tak jsem zvědavá copak zajímavého se tam dozvím :-D
tak dobrou :a:

děkuji vám berušky za odpovědi :kiss:
tal holky a další dotaz :///: tak se nám blíží vánoce ,už jste tu některé psali jak píšete nebo malujete ježíškovi :-D a co teda máte v plánu dětem kupovat a chvilku po vánocích budou narozeniny tak už přemýšlíte co ??? :#o: :€s€:
tak my by jsme chtěli pořídit Kubíčkovi velkou postel a to asi na vánoce ,v postýlce je už tip ťop,já bych chtěla vyvýšenou postel s klouzačkou :€m: Kubík zbožnuje klouzačky ,tak uvidíme jestli něco takového seženeme ,hračky :#o: přemýšlím žebych mu koupila velký auto na dálkové ovládání ..........,další ????
k narozeninám bych chtěla asi kolo ...........
:#o: :c:

In reply to by Dana Medková

Ahoooj :)
Jo to jsem psala já ,že budem pomalu kreslit ježíškovi dopis ;)
My plánujem na vánoce ty hasiče,kopací balon -venku ted rád hraje fotbal,bráchá mu chce koupit auto na dálkové ovládaní ............dále přemýšlím o nějakých puclích,u našich má nějaké po mě a docela ho to baví ,pak nějakou knížku at máme co číst před spaním ,uvažujem i o tom Tomášovi ,ale nevím nevím ted u něj vedou zase traktory a pat a mat .....tak ještě uvidíme ............jinak to bude taková ta klasika oblečení ;)
Na narozeniny dostane kolo,už krásně šlape na te trojkolce ,ale už mu je malá :( Nedávno jsme byli v Hervisu-sportu ,M. si vybíral nějaké oblečení a Kikčo si tam jezdil na kole .Takže jsme měli hned jasno :D

tady máš postele se zklouzačkou .Je to obchudek co je tady u nás .Barča má od nich tu postel pro Soničku :)
http://www.babynabytek.cz/detska-postel-se-skluzavkou-p477/
http://www.babynabytek.cz/detska-postel-p318/

In reply to by Dana Medková

Daní my taky chcem postel a k narozkám kolo. :) Jinak ještě vajíčko -autosedačku na panenku, klokanku na panenku a pračku. Pak nějaký vagonek k mašince. asi se zvířátkem. Děsně jí ty koleje teď baví.... už jsem koupila nějaký omalovánky a malou panenku s pejskama. Větší puzzle teď už jich 9 složí. No a o víkendu ji necháme u našich a udělám nájezd na hračky a pokouknu co by ještě "potřebovala". Něco koupí babí a tety a něco my.....

In reply to by Dana Medková

Dani tak my na vánoce máme v plánu asi Kuchynku větší,Tabulu na kreslení křídama,doktorský kufřík:-) malá si hraje ráda na doktorku pak nějakou modelínu,pastelky,omalovánky to už takové blbůstky a na narozeniny asi taky kolo.

In reply to by Dana Medková

je to je fajn a chce i párek v rohlíku :c: no to je mu už jistě dobře :)
Jojo zimu ....sice to kolem poledne vylezne na takových 10st ,ale i tak je už zima .....A ještě my tady v horách ............

A anketka :dance:
-My máme pořád ten tenký co má jako set peřinu a polštář (140x70 ,40x30)
-na noc spinká v pižamku -je chladněji 20st a přes den spí jen ve slipkach nebo plíně to má v pokoji tak 22st .A je přikrytý peřinou
-pořád mám doma ty sprcháče od ,,jonsna baby,, jsem jich dost dostala ,ale střídám to i dětskýma z tesca .Dokonce když mu došel u našich Jonson ,tak ho mamka umyla svým a v pohodě :)
-mlíko kupuju to v plastu -čerstvé mlíko ,nebo i pije normalní z krabice plnotučné .Podle toho které zrovna doma je
-my máme botky z obuvi ,kožené kontíkové.Takže mu vydrží do podzimu a pak mu koupím rovnou zimní .
Botasky nemužem ,kvuli klenbě ......

Kubíčku ,broučku ............copak tě trápilo že ti bylo tak blbě :(
Ale je fejn že už to je lepší :)A co ted jak ti je ?
A supr zprávičky že srdíčko je v pořádku a ty krásně rosteš ♥

Kristiánek měl jít dnes do školky ,ale když jsem ráno vztala a viděla co se tam děje :(...........zima jen 4.7st a lilo jak z konfe:( Tak jsem mu řekla at ještě spinká ,neprotestoval zalez do pokojíku do postele a spal ještě něco přes hodinku .Vztával něco málo po půl 9 :)
Ted kouká na pohádky na ČT1 a bašti u toho banán a pije mlíčko.
Děda nám už naštěstí topí,máme tady jen 18st,brrrrr.
To počasí je děs ,sychravo,deštivo zima :(

Ahojky tak co Dani už je Kubíčkovi dobře?Brouček malý:-(.Je to šikulka že tak pěkně zvládl vyšetření:-).
Já byla včera u zubaře bléééééééééé trhat zoubek.Bolelo to fuj ale mám to za sebou ted jen aby se to zahojilo .A jak se chystáte na zimu?Tady je pořád škaredě.A zima.Včera jsem byla na zumbě po dvou měsících tak se sebou zase musím něco dělat:-).Jak se jinak máte?

ach jo holky Kubíček od rána zvrací ,začlo to než jsme jeli k dr. na to srdíčko ,tak jsem myslela že mu ráno nesedlo jídlo ,ale pak zvracel i jak jsme jeli zpátky v autě :-( a pak i doma a ted zase :-( dr už jsme bohužel nestihli ,v lékárně mě nic nedali prý jen po žličkách studenou kolu ,no tak jsem do něj dostala aspon dvě žličky :-( sním je to těžký ,ale ani suchý rohlík ,piškot ,nic nechce ,jo chtěl by mlíko ,ale mám strach ,nevím jestli je to normální ,ale jak zvrace tak to bylo to zdrclí mlíko jako velký kusy tvarohu :? jestli je to tak normálně natrávený to mlíko v bříšku ???...........
chjo ted mě tu furt prosí že chce mlíko :\/: a snědl aspon trochu suchýho koblížku :-( nechtěla jsem ,ale aspon něco ...........:-(
:help: :help: :help: :help: :help:

In reply to by janča a adélka

Jani večer už naštěstí nezvracel,ted usnul , k večeru tu už i poskakoval ,ale ani nevypil na noc svý oblíbený mlíčko ,jen si tak cucnul ,tak doufám že bude klidná noc
a srdíčko ,nemá žádnou srdeční vadu,je zdravý :h: tu šelest tam má je to prý rostoucí šelest ,ale prý to nic neznamená,za dva roky na kontrolu ,Kubíček byl moc šikovný,jen to vyšetření bylo moc dlouhý ,než to všechno poměřil a pak mu zajel tím ultrazvukem pod krčík na tepnu tak to se mu už nelíbilo ,ale zvládl to opravdu dobře i dr.ho moc chválil nato jak je malý :h:

Ahoj holky :)
Tak my konečně spinkáme ......jaksi nám to usínání ted moc nevoní :( A taky aby jo když ráno vztává kolem pul 9 -9.Ale spát prostě musí jít ,jinak mi pak kolem 5usne a je k neprobuzení ............Naštěstí ho dám v 13 do postýlku ,přečtu phádku a do 30-45min spíme .Kde jsou ty časy kdy usnul do 15 min ? :)

Holky to zlobení ............Fakt škoda mluvit .........Jani taky jsem koukala na sama doma a fakt tu Kubelkovou nechápu :00: Nebo možná jo ,pokud má doma svaté dítě :s:
Zrovna nedávno jsem si o tom psala s maruškou.Říkala že Markétka je hotový pořád se smějící andílek a Max je pravý opak,že je pořád stejný ............
my zlobíme taky ,a to šíleně :( nedávno dostal i od M na zadek to jsem už fakt koukala ..........Dokonce mi i M. řekl že se diví že to sním někdy doma zvládám ...........Ale vím jak nato ,pokud zlobí jde do pokoje a smí přijít až se uklidní a bude hodný.....Zatím můžu říct že to zabírá ,v pokojí se vyvzteká a pak příjdea je to andílek.Taky jsem vypozorovala že je zlobivý když je dlouho zavřený doma :(Asi se nudí a neví coby vyved:( Pokud jde aspon jednou denně ven tak o zlobení nevím i týden .Ale stačí aby byl zavřený doma 3dny v kuse a už je boj.............Takže prostě dostane na zadek a je hotovo...........Ikdyž mám pocit že mu to nic neříká ,stejně odmlouvá a dělá to co předtím............Ale vyčitky nemám ,prostě musí vědět kde jsou hranice
Kikčo je moc živé dítě ,pořád někam leze ,skáče,něco vyvádí ......takže musí nějakým zpusobem vědět co se smí a co né .......

In reply to by lenacko

Ahojky. My dnes nespinkali protože stávala po 8 hod. Tak to máš dobré že ti usne když si ráno takhle spinká dlouho. Ale u nás je to teda vyjímka. My když čtem pohádku, tak mi do toho povídá,komentuje, takže jsem četla párkrát a vrátila se k tomu, že usíná sama. :)
My taky při pláči posíláme do pokojíku. A opravdu to zabírá. Jinak praktikuju když zlobí nebo neposlouchá počítání do tří. To zabere vždy. Jo jo Leni jaknejsou vydováděný, tak je to znát.
Jinak jak píšeš o těch nemocech ve školce...nám říkala ředitelka na schůzce že máme čekat že ten první rok budou více méně doma..... síla. A je jasný že nechceš aby ti to donesl domů a marůdkovala jsi ty.... :) Ale tak chodí tam párkrát do měsíce, tak snad nic nepřinese. Však ti marůdkuje velmi zřídka....

Dobré ráno kde je kdo :|€|:
Jani jů zabijačka to bude dobrůtek tak si to hezky užijte ,určitě budete hrát karty ,žolíka a ty zase vyhraješ ,že :///: :one:
s tou prací to je naprd ,bylo by dobrý najít něco blíž ,ale tak na chvilku ,pak se stejně chcete snažit o druhé ,že ?? a kdy to tak plánujete ?? :cc): třeba to budem plánovat společně :-D a co Adélka už je úplně zdravá ??
Baru jak jsi tu psala o malé jak je tvrdohlavá že nikam nejde ,no tak včera jsme ztažili to samí ve školce ,byla jsme doma tak jsem tam s ním odpoledne šla ,ale domů jsem ho potom nemohla dostat a to už chtěli zavírat ,byl tam poslední :-( no co tam dělal za scény ,děs :-( ve mě to pěnilo :€z€: no šli jsme prostě s řevem a vztekem :-( vrrrr.......... a nenaděláš nic a hlavně ve společnosti ,kažedej na tebe čumí co se bude dít .............
a co Kristiánek ??? už byl ve školce celý den ???
počasí u nás taky hrůza ,zima je tu :-( ráno doma 17,5 stupnů to vypadá že už budem topit normálně ??
a copak budete vařit ??? já budu dělat kuřecí salát a vývar s knedličkama a co zítra :#o:

In reply to by Dana Medková

Dobré poledne :)
My měli dnes gulášovou polívku s opečeným chlebem .Včera ,,kapušňok,, těsto na bramboráky se dá na plech, nato se dá dušené hlávkové zeli (dušené s knínem soli a hodně pepřem)a zase se to přikryje těstem bram. Peče se to v trobě pomaličku asi tak hodinku.Jí se to ze zakysanou smetanou.Zítra plánuje něco s kuřecího masa.Pak rajskou s hovězím,segedín,.............To vymyšlení mě nebaví :(

Jinak Kikčo chodí do školky už sám dlouho.U nás může být jen do 12-takže po obědě jde domů.Já tam sním vlastně byla jen ze začátku.Nyní už má za sebou 6 návštěv školky úplně sám a v pohodě.Sice občas neposlouchá ,ale to se prý časem naučí -není zvyklý na režim školky .........Ale hlavní je ,podle učitelky,že se mu tam líbí a spolupracuje s dětmi.....to že si nechce mýt po jídle ruce to se poddá.......Já ho totiž doma utírám do pap.ubrousků,takže se ted učíme mýt i po jídle..........A že občas si chce ještě hrát ,když se uklízí ,tak to taky časem zvládne .............Teda já aspoň doufám :)
Ale koukám že ho školka hodně ovlivnuje........nedávno jsme šli ven ,o on na mě že musí jít ještě čůrat než pujde,že to říká paní učitelka ..........taky si více uklízí hračky .A hlavní a to nejlepší natom je že KONEČNĚ ZAČAL VÍCE JÍST :C]]: :qu: dlouho jsme s tím bojovali a ted toho opravdu sní víc a dokonce i maso.Což je jo uspěch :€s€:

Dani s tím křikem ,ze školky my chodíme pokaždé......ale zabírá že se vždy v šatně domluví s paní učitelkou kdy zase příjde :///: Takže se pak jde domů líp a jen si opakuje že příjde zase v .......

Jo zimu tady máme taky :( Jen 6st a do toho už od čt večera lije jak z konve :(Doma už topíme ....dole topí už díl ,ale my už včera taky pustili topení ,je to bylo krásně teploučko a příjemně ......
Kristián je protivný ,se nudí ,takže mám co děla abych ho zabavila .........Kdyby aspon nepršelo...........

In reply to by lenacko

Ahoj Leni kapusňák ,to jsem nikdy neslyšela ,ale já to dělám že to zelí dám rovnou do toho těsta na bramboráky a smažím placky ,taky mňamka :-) zakysanou smetanu já k jídlu eeee
Kikčo je šikulka že je tam sám ,u nás se teda může být celý den ,ale asi bych ho tam ted ještě taky nenechala spát ,mě doma už nespí tam by určitě usnul a večer ho nedostanu do postele ,jj taky doufám že se Kubík časem poslouchat naučí ..........to je fajn že mu zase chutná :-)
jj to počasí je už naprd ,dnes to tu bylo jak na houpačce ,i chvilku vykouklo slunko tak jsme se navlíkli ,byla teda zima a po 5 minutách začalo pršet tak dom a pak zase dokola a dokola :s: :00:
Kubíka ted bereou dvd pohádky ,ted jsme mu stáhli Toy story -příběh hraček a to se mu moc líbí jede to tu furt dokola a občas se i zakouká :-D a ted hodně maluje ,dám mu veliký kus papíru a malujeme :-)

In reply to by Dana Medková

Unás právě že né ,nebo teda jo ,ale spíše vyjmečně ......takže pokud bych chtěla tak tam přespat může ,ale já bych ho tam nedávala .Jsem doma ,takže ani nemám důvod proč bytam měl spát ............
Jojo to pačí je děsné ,ted měla přijed kámoška ,ale nepřijedou mají chřipku :(
Já mám strach i dávát ted Kikča do školky ,jak jsou všude ty nemoce..........Sice máme na dveřích a všude napsáno že nachlazené a nemocné děti do školky nepatří ,že mají brát ohled na další děti,ale chápu že to prostě někdy nejde a to nachlazené dítě do školky musí ..........Se bojím at to Kikčo nechytne a nepřenese i na mě .........Sice si říkám že má dobrou imunitu ,ale náhoda je blbec .Asi si to ted vše až moc beru ..........
Jinak u nás vede ted pat a mat a červený trakturek ..U toho bydrží sedět půl hodiny v kuse ,což je teda zázrak :)

A to malování ,to mi připomína my se ted chystáme nakreslit ježíškovi dopis ,at ví co nakoupit k vánocům :)

In reply to by Dana Medková

Ahoooj. My máme bramboračku a játra s rýží. Měli jsme brambory se smažákem. chtěla bych udělat segedín nebo rajskou. A ještě vepřo, knedlo zelo je v plánu. Jo a rýžový nákyp. Máme tu jablka, takže určitě žemlovku. :)
Jo jo ještě přijede bratránek, takže bude nějaký turnaj. :) Jára dovezl 3 litry červeného, tak bude veselo.
Miminko je tak nějak v plánu za rok že se začnem snažit. Asi by bylo nejlepší kvůli školce porodit v srpnu nebo v září aby nebyli problémy..... takže asi tak za rok. Chcem ještě v létě na dovolenou k moooři. :)
jinak jako stekání to adélka umí taky. Něco jí xkrát řeknu a stejně si dělá svý, takže já fakt řežu a řežu. Prostě musí dítko vědět kde má hranice. Ale takový to že se mu nechce ze školky, to je na prd. Prostě bych jí pochovala a odnesla a snažila se vysvětlit, že zas přijdem. I když je mi jasný že by to třeba nepomohlo a řvala stejně. :)
Tady je venku asi jen 7 st. Norm. jsem Adélce dala šálu když jsme šli do krámu ateplou bundu i čepici. Brrrr.
Co tatínek nemrzne vám na rybách????

In reply to by janča a adélka

Ahoj Jani tak jak jste se pobavili ?? :-) no mě ted naštěstí tenhle týden vaření odpadá ,manža jde na týden do služby na báňskou ,ale pak už začnu asi nosit jídlo z práce ,nějak nemám prostě toho času přes týden něco speciálně vyvářet .........ale já mám moc ráda sladký jídla ,jako ten rýžový nákyp a žemlovku si určitě taky udělám ,manža to moc nemusí ;) já mám ten rýžový nákyp ráda jen jak se uvaří ta rýže a je taková řidčí a posypu si to grankem :-D :hu: a korát pro Kubíka je to složitější vymýšlet kde co mě nejí :€\€:
jéé k moři bych jela taky ,tak třeba to příští rok taky nějak naplánujem ,společně jsme ještě nebyli ......
Jani to je pravda dítě musí vědět kde má hranice ,ale na veřejnosti sse to opravdu řeší těžko ,já ho taky vzala do náručí že ho odnesu no ten zpustil a bylo to ještě horší tak jsme prostě šla sama a on pak zamnou s řevem maže :-( ale poslední dobou dostává taky víc na zadek ,opravdu se to kolikrát nedá ,chjooo kdy už se to uklidní ........
ne ne tatík nám nezmrz ,měl se tam dobře ,měl termoprádlo ,spacák do -20 takže se měl dobře a popíjeli burčáček tak se zahříval i vnitřně :-D dokonce tam měli i nějakýho kuchaře tak se měli fakt dobře :-)

In reply to by Dana Medková

Ahojky. Kubíček je v jídle takový vybíravý, jo. :) To Adélka sní snad všechno. Týjo a jako obědy z práce to je tedy servis. To by se mi taky líbilo. Jára tu má dnes ještě jídlo ze zabijčky, a já dělala tu žemlovku tak to budem dlabat my. |A udělám nějakou polévku. :) asi s vločkama tu sjem dlouho nedělala.
Váš tatík je dobře vybavený, ale to je jasný jinak by umrznul. Týjo sedět u vody kde to většinou ještě víc fouká no brrrrrr. Ale mají to dobře zařízené. Kuchaře a ještě se prolévat burčákem. :)
Daní a s tím vztekáním jen si to tak neber. Já ted koukala na sama doma a tam Kubelková říkla že NIKDY její malá na zadek nedostala. Že jí to všechno vysvětlí a vyzkouší vše možné aby prostě nedostala. Hustý tohle si vůbec nedovedu představit. :)

ahojky. Já jsem taky tu. :c:
taťka jel za kamarádem na chvilku na pokec. Malá spinká, tak mám klídek. Adélka je celkem ok, akorát ta rýma hnusná jí pořád trápí. Takže jsme tak nějak pořád doma. Zítra půjdem aspoň nakoupit. Jára jede na celý den na zabijačku ke strejdovi. Odpol. přijede brácha s přítelkyní a budou tu i spát, tak bude veselo.
Jinak Daní k té prácí... budu dělat na 6 hodin a do práce to mám tak 45 minut. Uvidím jestlise mi nenaskytne něco tady ve městě. :) abych to měla blíž ale pochybuju.
Počasí se skazilo....brrrrr to je kosa. :rain: a i tu prší

Dobré odpoledne tak pracovní týden za mnou :-) manža už nám odjel na ryby dojede až v sobotu ,Kubíček mě před chvilkou usnul na zemi koukal na telku jak jsme vařila a přijdu že je tu nějaký ticho a brouček vesele chrupkal :c: tak přemýšlím co podniknem odpoledne, asi pojedeme na výlet aby se trošku unavil :-D
a co ostatní copak děláte ??

In reply to by Dana Medková

Týjo no jak píšeš jít to nějak bude muset. Je super že ti takhle manžel pomůže. Na tohle jsem moc zvědavá, jak to u nás bude fungovat když se bude muset Jára trošku víc zapojit.
Určitě kouknu na nějaký nápady. My teď dělalitakového papírového koně na tyči a z kaštánků, taky jsme navlíkali jeřabiny.... takže určitě ráda juknu na inspiraci. :) Dííík
Fotečku bříška už jsem dohledala. Parádní břuch už. :)
Jo jo stejně ty tři týdny utekli ale děsně se těším. Nemám ráda když jsme tu celý den sami. Je mi smutno.

In reply to by janča a adélka

jo jo Jani bude se muset taky víc zapojit ,děti jste chtěli a máte společně ,je mě jasný že ne všude to bohužel funguje ale Jára je rozumný :-)
a to budeš mít taky na zkrácený úvazek,že ? a to máš ještě dloho na dojíždění ,co ? no já to mám naštěstí autem 7 minut do práce takže je to v pohodě .......
teda už jste takhle pěkně tvořili :-) super
letí to strašně a co jsem v práci tak mega ,zítra už čtvrtek ten týden prostě přelítně strašně :-(
taky nemám ráda když jsme doma sami aspon mám pod sebou naše ,vy jste tam úplně sami a hlavně ty noce jsou blbý :-( no nám tatík jde zase v pondělí do služby dělá dobrovolnýho báňskýho záchranáře a čas od času musí takhle na celý týden do služby tak tu taky budem sami a ještě budu chodit do práce tak to bude asi náročný.........

Leni tak to je krásná zpráva :-) moc ti přeju at je nadále všechno v pořádku ,opatruj se :h:
jéje chudák Adélka je marod :-( chjo to je děs když ještě ty teploty k tomu ,posíláme zdravíčko :h:
jinak u nás noce ťuk ťuk momentálně o 90% lepší ,tak snad mu to vydrží ,dokonce už tři dny spinkal hezky zbudil se asi jen jednou a to jsme ho přikryla a spinkal dál ,tak snad už zase žádná změna nebude ,akorát teda vstává dost brzo :€z€:
my máme tatku tenhle týden doma ,tak si ho budem užívat tak tu moc nebudu :kiss:

Ahoj holky :)
Tak se vám taky hlásím :)
Víkend jsme měli náročný ,ale krásný a odpočinkový :)Slavili jsme u M. strýce a v neděli u našich dělali masičko .
Kristiánek je už konečně bez rýmy .ta ho trápila asi týden a pak asi další týden ,ale jen v noci ,se mu ten nosík ucpával,naštěstí pomohl sprej nebo mokrá plína u postele .Dny byly bez rýmy ,takže asi tím jak ležel tak se mu to ucpávalo :(
Dneska už šupal do školky ,a moc rád vztával už v 6 ,a že maminko už vztávej už musíme jít do školky .......normálně zvtává do školky kolem 7.15 .Takže jsem měla jo radost z toho budičku :€h:
Dnes jsem byla i u dr na kontrole .A mimísek odpovída svému stáři ,tedy 7+4tt .Srdičko nám tluče jako zvon :h: a mě tím spadl obrovský kámen ze srdce .......už jsme se domluvili i na další kontrole 25.10 to už půjdu i na krev na vyšetření nějakých vad ......tak snad bude i to v pořádku :)

Jani co Adélka už je ji líp ?Ještě pár dnu a máte tatku doma :) Týjo to se musí ale stýskat :( to si neumím ani představit...........
Baru a co Esterka ?Už je povolnější :) Neboj i u nás občas rozhoduje ,se snaží ,ten nejmladší ,ale naštěstí stačí říct že mu zbalim šmouliky a je klid :)

Tím mě napadá ,nezbíráte je některá ? My už máme všechny ,ale dalších máme plnou tak pokud budete chtít ráda pošlu .Písněte si číslo a já se kouknu.Některé máme i 5x

In reply to by lenacko

Ty jo máte všechny? Nám chybí 1,5,6,8,9,10,20,23 tak koukni prosím:-)
Teda takhle brzo do školky vstává.Je dobře že se tam tak těší brouček maličký.Je šikovný.
Super že je miminko v pořádku mám radost s tebou :-)Tak se hlavně opatrujte.Ty jako ona je tvrdohlavec po mě ale ted dva dny je hodná beruška moje tak je to fajn.

In reply to by lenacko

aHOJKY.
jÉ TO Je hezké jak se těší do školky. Doufám že tak to bude i u nás. :)
Super že miminko roste tak jak má. A máš nějaké příznaky? je ti špatně od žaludku nebo něco?
Jinak adélka nic moc. K ránu měla přez 38 tak dostala sirup a spali jsme do půl 9. což je zázrak. Zatím je ok, tak uvidíme.
My šmoulíky taky máme všechny. :) Ale moc jí to nebaví. A ty navíc jsem dala sestřence, takže máme album plné a leží tu. :)

In reply to by janča a adélka

No já popravdě taky doufám že ho to bude bavit i nadále .Teď to má spíše takové zpestření ,když tam jde tak jednou za týden .Ale zase si říkám že už bude zvyklý tak uvidíme :)
Potíže ? Co to je :) Naštěstí ne ,ani u Kristiánka jsem nic nepociťovala ,tak doufám že to tak bude i nadále :)Jen mám nízký tlak tak si musím dávat pozor při vztávání a tak to se mi rychle zatočí hlava :|€|: A tím že jsem chudokrevná tak se mnohem rychle ji zadychám ,takže se nemám moc unavovat -velké nákupy kdy budu dlouho chodit,výšlapy -špatně se okysličím a mužu sebou švihnout .Takže takové ty větší nákupy a zařizování už musí zase převzít M. a já mám odpočívat :)

Týjo ty nemoce jsou děs :( Už aby to bylo za náma .Já se právě bojím co teď Kristiánek ,jak nebýval nemocbý tak mám strach že to ted bude horší když chodí do té školky ......Dávate nějaké vitamíny ?Přemýšlím že asi něco koupím :#o:

In reply to by lenacko

Jo je prostě super že tam může chodit už teď. A jak píšeš je to super spestření. A ty máš aspoň klídek abys mohla oběhnout dr. když potřebuješ a nemusíš ho brás s sebou.
Super že ti nic není. Na nízký tlak trpím taky i normálně. takže ten pocit když je ti na omdlení moc dobře znám. Mě se tohlavně stávalo v plným autobuse. Brrrr.
Já loni dávala marťánky sirup a letos jsem koupila pikovit sirup. Začala jsem ho teprve včera dávat, takže nevím. Určitě to v něčem dobré je. .)

Ahojky.
Adélka je celkem přizpůsobivá s tím a kam jdeme. Hlavně jí to i říkám dopředu. Akorát občas si určuje co si vezme na sebe, s čím půjde ven... ale tak to až tak neřeším. :)
Jinak Adélka má horečku a rýmu. včera jí teklo očíčko, ale to se zlepšilo. Teď má 38,6 takže nic moc a tojsem jí před spaním po poledni dávala sirup a měla taky přez 38. Chjooo a to je venku tak hezky.
Jinak se máme dobře. Už se moc těšíme na čtvrtek nebo pátek až přijede Jára z jablek a bude domaaaa. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka