21.7.2007 - 2008 To to tak strááášně letí!!!!!!!!!

21.07.2008

Tak dnes je to rok, :qu: co jsme v té době ještě PŘÍTELOVĚ mamince oznámili, že asi bude babička :) chtěli jsme to tajit, ale právě jsme se vrátili z dovči a jen jsem vlezla do kuchyně, ani jí nepozdravila a vyběhla ven na dvůr a šavlila do kytek :jawdrop: tak jsme se domluvili s manželem, že to tajení asi neprojde.. :n: :c:
..také je to rok, co nekouřím :-) i když potvrzené těhu, které bylo pro nás opravdovým šokem, jsme měli až za dva dny.. týjo!
To to tak strááášně letí! Teď mi ten náš brouček hajinká v pelíšku, jsou mu 4 a půl měsíce.. a já jsem tááák šťastná maminka nekuřačka..! :h: :s:

tak to je pekne :) gratuluji
A my s manzelem se ted od 3.7. zname presne rok a temer do roka od seznameni mam termin porodu, takze to byl spravnej fofr :) Otehotnela sem po 3 mesicni znamosti, ale zatim se mame stale se strasne radi a je nam spolu moc dobre. Vcera sem mela dle UZ termin porodu :)

Tak to gratuluju Jadýrko. My to tajili až do prvního screeningu. taky už víc jak rok nekouřím, ale mám strach jít do hospůdky, tam každej hulí a já mám na to občas chuť i když už nekojím, snažím se vydržet.

In reply to by Theodwyn

:h: Můj život se naprosto obrátil naruby! :w: Jsem jinej člověk, jsem poprvé v životě fakt spokojená! Můj vztah s teď už manželem je úplně jiný, hezčí.. dny od narození Tomáška neuvěřitelně utíkají - to jsem si nikdy nemyslela!! :w: Ale mají mnohem sladší náplň, :h: .. :e): Všechno v mým životě je jinak, dostal smysl.. a naopak - neřeším spoustu kravinek jako dřív, změnila jsem spoustu věcí, přehodnotila priority..
Moje miminko mi dalo něco.. co jsem v životě neměla a nepoznala!! Cítím opravdovou, nefalšovanou lásku, zaplnila se mi v srdíčku taková tmavá skvrna, prázdné místečko.. Nevím, jak to zkrátka popsat..
ale před rokem, jsem nemohla, nedokázala uvěřit, že JÁ čekám MIMINKO.. že JÁ budu MAMINKA.. a teď je to tak, je to realita.. a stejně!! Je to pro mě zázrak.. Je to pro mě pořát něco neuvěřitelného!! :e):

Tak to máme stejné, já mám 4 měsíční berunku, taky už jsem maminka nekuřačka, taky to bude tak nějak víc jak rok co nekouřím a dnes jsme zjistila, že na těchto stránkách jsem registrovaná 1 rok a 1 den. No opravdu síla, jak ten čas letí :///: :h: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky