13000

30.07.2008

Jsem kral,jsem vitez,jsem nejlepsi,jsem na vysluni,mam nejvic bodu a vy me za to musite poslouchat. :!k: :!k: :!k: Nebo to sakra jen znamena ze jsem nejvetsi klepna tady :O

A mě by zajímalo, za co ty body ubývají... Mně to onehdy strhlo jeden bod, nevím proč. Neví to některá drbna tady, co na tom sedí celý dny? :-) Já mám jen 100, protože si většinou jen čtu. :-)

podle mě to zanmená, že sji tutový závislák :!k: :!k: a jak jsi to proboha dokázala... jen počkej až budu na rizikovce :-P a poslouchat tě teda vůbec, ale vůbec nebudu :n: :n: :n: :s: :s: :s:

ivka222

a co mám na čele napsáno EŠUS A PÍŠŤALKA?????moje maminka se snažila celý život a ještě vlastně snaží abych jí poslouchala,a tebe budu kvůli bodíkům,NIC NEBUDE DRBNO JEDNA KRKAVÁ :w:
:s: :///: :s: :///: :///: :s: :///:

Nooooooooooo toď otázka :s: :///: :s: :///: já myslím že obojííí :qu: :qu: :qu: :qu: ale to k tomu patří jsme ženské nééé :one: GRATULUJÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

ke druhé moznosti,ale jen ze závisti :s: Uzívej prvního místecka a znamená to,ze vsem radís nejvíce,tak bych si to prelozila já :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka