Těsto na bramboráky..
Holky těsto na bramboráky, dá se dopředu nějak připravit? Aby mi to nezčernalo? Já potřebuju připravit na večer..díky
zčerná na vzduchu, tak mě většinou zčerná ,jen tak ten 1cm na povrchu, jakoby škraloup...a ten se v těstě ztratí. hlavně to nesmíš promíchávat.
asi teda dát do užší nádoby, ne do široké misky a připlácnout folii.
protože kdyselina citronová která se používá na jabka a hrušky je do bramborákového těstna nesmysl :-)
In reply to já slyšela ohřát do toho by Alfa
Tak to jsem taky slyšela, ale nevím. Já bych to udělala, jak říká dejmalka. Před smažením to promícháš a ta trocha zčernalýho těsta se v tom ztratí.
ONI SE PRODÁVAJÍ I PŘÍMO BRAMBORY NA TYHLE VĚCI..BRAMBORÁKY ATD.,KTERÉ NEČERNAJÍ,ALE KDO BY JE HLEDAL. jÁ TO VŽDYCKY KDYŽ JE DĚLÁM PŘIKREJU POŘÁDNĚ FOLIÍ,ALE STEJNĚ MI TO ZČERNÁ. :-(