štrůdl na slano

08.02.2011

Ahoj slyšela jsem , že jde upéct i štrůdl na slano.. Poradí mi někdo co do něj všechno můžu dát? A to taky normálně z listového těsta? Děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,manžel miluje se špenátem a lososem,potom dělám se špenátem,žampiony a sýrem a taky se slaninou a zelím :) Všechny jsou výborné :)

zatím sem dělala jen jednou ale bylo to vynikající: těsto sem potřela kečupem na to dala plátky sýra a plátky salámu, kolečka rajčat a posypala bazalkou....

Ahoj, rozválím listové těsto a pokladu ho kolečkami šunkového salámu, navrch plátkový sýr a kousky nivy. Zabalím stejně jako štrúdl a dáme do troupy péci.

já dělám tzv. sníďaňový štrůdl a všichni se po něm můžou utlouct.
osmahnu cibulku a malinké kostky nakrájené brambory, až jsou měkké, přidám červenou papriku (taky na malé kostky) a chvíli osmahnu, přidám vejce a udělám z toho jakoby míchaná vajíčka, do kterých po dovaření zamíchám pomazánkové máslo. samozřejmě ochutím solí a pepřem. poté to dám na lístkové těsto a nezavinuje se to do štrůdlu, ale jen obě strany jakoby hodím přes sebe, potřu vajíčkem, posypu trošku nastrouhaným sýrem a dám péct na cca 3O minut. poté se to jí s tomatovou salsou. někdy do toho přidám třeba osmahnutou anglickou. dají se dát i houby, prostě kdo co má rád.

tak já toto přímo miluji!nejlépe lístové těsto rozválíš jak na štrudl,potřu pomazánkovím máslem,salám,syr,zelenina,kečup atd....mužeš tam dát cokloliv.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky