středa 18.3.09

18.03.2009

Je středa a to je den kdy mi opět brali krev na test HCG a v úterý příští týden si jdu na konzultaci ke svému OG a hlavně pro výsledky testů.

Byla jsem dnes na kožním, kde jsem si na přání gynekologie vyžádala přesunutí neschopenky na gyncentrum, jela jsem tam odtud, ale hlady jsem neviděla a tak jsem se stavila v Albertu pro nákup nějakých dobrůtek. Bohužel když jsem vyškla bylo mi tak zle.. dokonce i na zvracení, ale myslím, že to bylo spíš hlady, že jsem zpět do gyncentra s neschopnekou nejela a odložila to na zítra ráno. Bříško mne stejně už bolelo, v jeansech to nebylo zrovna nejpohodlnější.
K tomu všemu jsem strááášně nastydlá. I když naproto netuším z čeho, když jsem přes týden již doma... chjo chjo.. a tak hajám a piju čajíčky s citronem jeden za druhým.
Zajímalo by mne jestli je normální, že přoád špiním a bříško mne tlačí, většinou při změně polohy, jako bych měla menstruaci... nemáte s tím někdo zkušennosti?

Ještě jednou moc děkuji za tento server a všechny holčiny co tu komunikují.. moc mi to pomáhá.

Tak zatím ahoj.

PS: František je už členem naší rodiny. Přítel se už ptal našeho prvního synáčka :s: - našeho pejska Matýska jestli chce bratříčka nebo sestřičku. Nedivte se lidičky, v našem věku je takový malý pejsek vlastně naším mimi.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka