Sofinka 19.7.2010

22.07.2010

Ahojte holky,jsme doma z porodnice. Sofinka se narodila 19.7.2010 ve 2.35h. Porod byl rychlý,ale myslela jsem,že bolestí umřu,až bude víc času tak vám sem dám fotky a popíšu náš porod. Sofinka je miláček,hodná a já jsem šťastná :h: Zatím :a: :a:

Je to byl náš termín,ale trošku jsme předběhli čas...moooc gratulujeme k princezně, přejeme hoooodně moc zdravíčka, štěstíčka a lásky, at vám dělá samou radost jen

Ahoj moc gratuluju.A kde jsi teda rodila? v bohunicích ve fakultce??Byla jsi spokojená?já nad míru..jak s PA tak doktorkou u porodu a pak se sestrama na 6ti nedělí taky nad míru.. já si opravdu nemůžu stěžovat byly moc příjemné a ochotné.Akorát sestry z novorozeneckého bych některé kopla někam. Spíše teda jedna jediná tam byla příjemná a normální

In reply to by Beruška732

ahoj,děkuju.jj,rodila jsem v bohunicích a byla jsem tam spokojená se všema,PA byla přísná,ale pomohla mi,byla super,doktorka došla až na závěr porodu,taková hodně mladá a taky milá,všichni na sále se chovali profesionálně a ochotně a byli moc fajn,na novorozeneckém byly protivky asi 2 sestry,ale to mi bylo fuk.sestřičky z šestin edělí byly fajn,hlavně staniční.

ahojky mocinky gratuluji k princezně :h: :h: a k tomu že dostala rozum jak ta naše a rozhodla se na svět přijít sama :one:

In reply to by ib11.9

ivi,děkuju,tobě ještě jednou taky veliká gratulace :k: Sofinka je hodňoučká a já si to naplno užívám a vychutnávám,jojo holky dostaly rozum a zalekly se vyvolávačky,teda mi to stihly tak tak o pár hodin :||):

Ahoj Editko,
gratuluji k Sofince, ať jste obě zdravé!!! Docela ti závidím, že už to máš za sebou. papa a držte se!!! :one: :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka