Prosím o radu!!!! | Moje těhotenství.cz

Prosím o radu!!!!

Obrázek uživatele Barbina

    Chci se jít zaregistrovat do nemocnice ohledně porodu.To mám jít jako tam jak je poradna pro těhotné,kam se chodí ten poslední měsíc????Normálně jen k sečstřičkám?????????Děkuji

    Komentáře

    Obrázek uživatele jitka

    Na to ještě brzy, ale zeptej se na to svého doktora. U nás se registrovat nemusí.

    Obrázek uživatele petra.h

    to netuším,u nás se registrovat nemusí:-)

    Obrázek uživatele Borůvka

    U nás taky ne, prý mě vemou vždycky a ještě byli rádi, že jsem si je zvolila..:-)))

    Obrázek uživatele petra.h

    aspoň něco pozitivního,že:-)))

    Obrázek uživatele Borůvka

    Upřímně fakt nevím, ale každopádně oni ti jistě poradí!! Takže cesta k nim je ta nejlepší..:-))

    Mohu být těhotná?

    Zdravím, s přítelem jsme měli nechraneny styk a druhý den potom, mě začalo bolet v podbrisku. Stalo se to asi před 3 týdny a bolí to...

    vitamíny v těhotenství

    Ahoj maminky chci se zeptat brali jste nějaké vitamíny v těhotenství? V lékárně...

    Lucka

    Ahojte holky mám prosbicku je to asi divné ale moje malinka teď 19.5 bude mít 3 měsíce a chce si strašně sedat otáčí se na bok a chce do...

    Menstruace po sterilizaci

    Zdravím ženy, tento dotaz je na ženy po sterilizaci, jsem po třech SC a následné sterilizaci, po roce menstruace se mi můj cyklus...

    Koupim azalia

    Ahoj nemate nekdo doma zbytecne par platicek ha Azalia, dekuji za nabidky. Lenka

    Ingredience:
    Na 12 skleniček od dětské přesnídávky:
    1,5 kg jablek
    150 g cukru
    0,6 l vody
    1 vanilkový pudink

    Postup přípravy:
    Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců, nakrájíme na kostičky, smícháme s cukrem, vodou a rozvaříme. Rozmixujeme. Pudink smícháme s trochou vody. Vlijeme do pyré a 2 minuty povaříme. Sterilujeme obvyklým způsobem.

    Ingredience:
    plátek hovězího masa (co nejlepší)
    dvě brambory
    bílý jogurt
    máslo
    bílá cibule

    Ingredience:
    200 g brambor
    40 g strouhaného sýra
    1 dl mléka
    20 g másla
    40 g libového uzeného masa nebo šunky
    sůl
    tuk na vymazání misky

    Ingredience:
    300 g krůtího masa z prsního svalu
    20 g olivového oleje
    1 menší cibule
    1 lžíce Solčanky
    1/2 kg mrkve
    300 g sterilované kukuřice cukrové
    2 lžíce čerstvé šťávy z pomeranče
    1 lžička sekané petrželové natě

    Ingredience:
    50 g masa z polévky
    10 g vařené zeleniny
    50 ml vývaru
    1/2 žloutku

    Postup přípravy:
    Vše společně chvilku povaříme (kvůli žloutku), rozmixujeme a ve vhodné teplotě podáváme.

    Ingredience:
    8 dl mléka
    3 dl smetany
    500 g brambor
    2 lžíce hladké mouky
    2 lžíce másla
    drcený kmín
    sůl
    citronová šťáva

    Ingredience:
    3 zakysané smetany
    3 vanilkové cukry
    2 sáčky dětských piškotů

    Ingredience:
    2 lžíce rýže
    300 ml vody
    1 jablko
    1 lžíce cukru nebo medu
    1 lžíce tvarohu

    Postup přípravy:
    Propláchnutou rýži rozvaříme ve vodě i s nakrájeným jablkem. Pak osladíme a vyšleháme s tvarohem.

    Ingredience:
    20 g mrkve
    5 g petržele
    5 g celeru
    10 g brambor
    1 lžička dobrého rostlinného oleje

    Ingredience:
    rohlík
    vejce
    2-3 žervé nebo Lučina
    jablko, mléko
    tuk a strouhanka na vymazání nádoby

    Postup přípravy:
    Rohlík rozmočíme v mléce a v rozšlehaném vajíčku. Do vymazané, strouhankou vysypané misky klademe postupně rohlík, žervé a nastrouhaná jablka. Polijeme zbytkem rozšlehaného vajíčka s mlékem. V troubě zapečeme asi 15–20 minut.