....

23.09.2008

můj miloučký deníčku.
Ani nevíš jak moc bych si přála miminko. Tento měsíc se nám to opět nepodařilo. Přijela k nám teta z červené lhoty. Opravdu už nevím co pro to mám udělat. Už na to moc nemyslím, ale znáš to..... :e): Já jen doufám, že tu nejsem jediná která je asi svým způsobem blázen. Teda tak mi říka manžel, že z toho za chvilku skončím v blázinci. :r:

Neboj sama v tom určitě nejsi!!! Já jsem tetku vypakovala v neděli a začal nám 10. měsíc snažení. Však ono na každého jednou dojde ,neboj :cc): :cc): :\x: :\x:

Já se dobrovolně hlásím, že jsem na tom stejně, a to máme za sebou teprve první měsíc! Takže tě naprosto chápu a přeji ti - vlastně nám všem, abychom co nejdříve zatěhulily a byly šťastné!!! :cc):
Evík, PEvík

Ahoj,
nevěš hlavu. Ono to přijde v ten správný čas. Známí nemohli mít děti. Podařilo se jim dvě adoptovat a teď čekají vlastní, takže jak to vypadalo beznadějně a najednou budou mít děti tři :cc): :cc): :cc):
takže je to o hlavě. Víme to všechny, tak si musíme najít nějakou zábavu, abychom to z hlavy vymazali. My se teď s manželem teprve začínáme snažit, takže nemůžu rozdávat moudra, ale i tak beru život jak jde, Až to vyjde bude to krásné, A vyjde to v ten správný čas :w:
Měj se krásně, je tu hodně snažilek, co ti drží palce :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky