??

11.07.2008

jak donutit miminka past koniky???

přesně, jak píše lifty, musíš ho motivovat něčím v úrovni jeho pohledu, když leží na bříšku a má hlavu položenou tak mít hlavu nebo něco co ho moc zajímá na podložce .......... nebo si ho dej na koberec a lehni si na zem proti němu a jak Ti už radily, dělej xichtíky a blbiny ......... ho to bude bavit :-)

Nevím jak to brát..naše malá na bříšku krásně zvedá hlavičku, má ji nahoře ale prostě se nechce vzepřít o ručičky, ty jí vždy dám pod sebe a přidržuju na radu dr. ale jak ji pustím tak se zhoune na hrudnícku a proste najednou asi nevi co s ručičkama...ale hlavičku drží nahoře..jak to mám brát?Dr. nás poslala na rehabilitace tak nevím co mám čekat.

jo a kámoška má zdravého vitálního tříletého kluka, ten začal pást až potřetím měsíci a nijakmu to neuškodilo....začal taky sám od sebe, bez žádného fígle...prostě se nijak nestresoval s cvičením a dal si ještě čas.

malýmu se taky nechtělo pást koníky, ale když jsem ho chovala na říhnutí, tak mu tošlo...když mu bylo devět týdnů, tak najednou zvedl hlavičku a pase jako profík.."zničeho nic"....občas si ale jen tak lenoší.

mně poradila doktorka u prvního syna - vysadit do výšky (přebalovák, gauč, stůl...) sedni si před něj, ať máte obličeje naproti sobě a dělej blbiny. Tomik zvedl hlavu a já čučela jak puk.Ivča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky