???

19.01.2013

Porod císařem? Ještě není otočenej hlavičkou dolů a ukončili jsme 35. týden (včera - podle dr., jinak bych měla být + 2).

Teď jsem prostě četla, že pokud není miminko otočené ve 35. týdnu hlavičkou dolů probíhá porod císařem. Před 14. dny jsem byla na kontrole a doktor nám řekl, že malej ještě není otočenej, pak jsem tam byla za týden a neochotná paní dr. mi řekla jen to, že nález je přiměřený, když do mě jen "hrábla rukou". :( Nic víc nevím...
Ale když sledujeme s manželem bříško, nic se nezměnilo za poslední týdny... Zkrátka myslím si, že malej prostě hlavičkou dolů není. :( Dneska budem večer zkoumat podrobněji.. :D :)

Jak to tedy je? Může se ještě případně malej otočit? Jsem zoufalá, připadám si neschopná, když nepoznám, "nenahmatám" jestli je obráceně nebo ne.... :(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Zrovna ted to řešila kamoška, měla mit už poslední kontrolu než se melo rozhodnout o císaři, protože byl maly hlavičkou nahoru a nakonec ji řekli, že už se otočil, ani o tom nevedela. Řekli ji to až ve 36tt.

Neboj,hlavickou dolu se muze otocit klidne den pred porodem :-) uvidis,ze to jeste prijde,uzivej poslednich par tydnu odpocinku :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka