:)

29.08.2011

Ahoj holky, ráda se k vám přidám. Ještě jsem teda u doktora nebyla, ale vím, že jsem v 7 týdnu, takže porod mi vyšel na duben. :///: Bývá mi teda dost špatně celodenně, tak jsem si dnes vyprosila v lékárně nějaké zázvorové tabletky pro těhotné proti nevolnosti, tak vám pak dám vědět, jestli to zabralo ;) . Jinak mám už doma jednoho 2-letého čerta. }:) Zatím se mějte hezky.

Holky od červíků!!! Hernajs vy jste zvědavé, tohle jste ještě číst neměly! :s: :€Ss€: Já jsem si říkala, že čtete jen svoje kluby! No tak co už, je to venku. ;)
Jinak opět na první pokus, jako minule, tak snad to dobře dopadne. Jinak moc díky za gratulace. :a:

Gratuluju!!! Já jsem taky z červíků 09 a dle utz i ms jsem dneska 5+5tt ( resp. 5+4tt a 5+6tt ). Zatím chci být děsně tajná tak jsem se přihlásila pod novou přezdívkou, ale tak do pěti týdnů se možná vrátím ke staré ;).

In reply to by mikoss

Zuzi já chci ještě počkat a právě protože vím, že některým červíkům opravdu nic neunikne ;) ......... ale neboj, on mě brzy někdo odhalí :-)
Jinak mě naštěstí špatně není, jen když se přejím tak je mi na blinkání, tak radši jím míň... jen mě teda pořád píchá v podbřišku, ale na to mi dokto napsal magnésko a dal radši utrogestan :P .... Termín mi vychází na 25.4., tak je fajn že v tom nebudu sama ;-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Díky Terezko, člověče, já jsem si řekla, že to tu budou číst jen cizí. Takhle blbě se prokecnout.... ;)

Gratuluji :qu: , já jdu na kontrolu v pátek tak uvidíme jak to vypadá, termín máme taky dubnový. Jinak je to moje první mimi. Druhý a snad poslední pokus :\x: . Jinak mě bylo nevolno jen pár dnů, teď mi je dobře. Tak ať ti ty nevolnosti rychle přejdou. Jinak mě pomáhá jíst a jíst - jen budu za 9 měsíců jak mičudka :€O: .

In reply to by martina2105

děkuju! Já právě nemám zázvor vůbec ráda a ty pilulky sice po něm chutnají, ale hnes se spolknou. A docela i zabírají, tak snad budu fungovat. :)

Teeda,super,velka gratulace :\x: !!My uz se taky delsi dobu snazime,ale porad nic.Minuly mesic jsem potratila,tento bylo zpozdeni,ale pak jsem to dostala zase :( takze uz jsem z toho docela smutna :spid:
No ale ty uz se muzes radovat z :€O: Jak dlouho jste se snazili vy?OHledne nevolnosti neporadim,ja nemela v 1.tehu vůbec zadne :\x:

In reply to by sachmeta

Díky Leni, to je mi líto, že se vám nedaří, ale nevzdávejte to, určitě to půjde! Doufám, že se nic nestane a vše dobře dopadne. No nám to vyšlo na první pokus. Měřila jsem si teplotu, tak trefit se do ovulace nebylo těžké, zbytek byl na přírodě a ta to zvládla. :)

Ahojky, veliká gratulace:) My máme taky 2letého kluka:) (teda 2 roky a 8 měsíců) :) Já jsem dnes přesně 9tt:)
Držím palečky ať je vše jak má:)
Romi a Samuel :-)

jee, taky nekdo od Cerviku, ja myslela, ze uz tam vsechny davno porodily podruhe :) . gratuluju!!
Ja mam teda termin 1.4. podle utz, ale cekam dvojcata, takze si nedelam iluze, ze bych vydrzela do dubna :)

Moc gratuluju. Taky patřím do dubňátek a dnes bych dle mých výpočtů měla být 6+3, takže také 7.týden. :) K doktorovi jdu zítra a bojím se, aby vše bylo v pořádku. A co ty? Kdy se chystáš. Jinak ještě jednou velká gratulace. Mám radost, když se v dubňátkách objeví vždy někdo nový!

In reply to by olikola

Děkuju, taky ti gratuluju! To na tom budeme podobně. Já jsem napřed vyčkávala, protože jsem si říkala, že stejně nebude vidět srdíčko, tak ať mě tam doktor nežene za další dva týdny znova a teď mi odjeli tcháni na dovolenou, takže nemám hlídání pro syna, tak budu asi muset počkat do příštího pátku. Ale to mi přijde hrozně dlouhá doba, tak nevím, jak to vymyslím. :)

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tak to mam radost. :-) :-)
Blohopreji Zuzko!!!!!!!!!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky