?????

02.12.2010

maminy je mi to blbý,ale musím se zeptat když du na velkou tak se kolirát stane,že je papír od krve..stává se to taky někomu??mám plašit??bože to je trapný:-) :(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,jj to budou hemoroidy,já je měla taky a taky se mi to stávalo a ještě ke všemu mě pak bolela i prdel!:)Ale klidně si do té lékárny můžeš zajít a koupit si mast,nebo čípky,to ti neublíží a určitě i pomůže,kdyby ti to do týdne nezabralo,tak zajdi k doktorce.

no a já du k :*8*: příští pátek a to stačí když mu to řeknu v ten pátek ne??bo bych měla jít hned??

taky bych to typla na hemeroidy bohužel vtěhotenství je má každá druhá :? ,já je měla u prvního, po porodu jsem snimi bojovala hodně dlouho :00: a tet u druhého se opět objevili a pak tři měsíce po porodu byl klid,kdyby jsi náhodou měla nějaký problém tak si kup faktum mast je dobrá nebo čípky ;)

urcite to sou hemeroidy,ja je taky mela.Ja kdyz byla na prohlidce na gynde tak sem to rekla dr,ten se podival a napsal mi naky prasky a ty asi do 4 dny zabrali :one: No a po porodu se zas evratili tak sem si je vzala zas a dobry :one:

co jsem porodila, dřív jsem to nemívala. Jsou to hemeroidy. :( Taky mě to při stolici bolí jako čert, kolikrát mam i mísu od krve... Já na to beru mastičku proti hemeroidům, ale nezabírá to. :?

In reply to by nulinka

Ahoj dr. to určitě řekni....Napíše Ti mast FAKTU a nebo čípky....Já hemeroidy trpím po porodu..Kolikrát jsem se až bála jít na velkou jaká to byla bolest.... :-/ Ale čípky s mastí mi tedy hned zabrali.....Asi půl roku byl klid...Zítra začínám 27tt a opět se to vrátilo....Bolest,krev při stolici...Trapný to není, trpí tím hodně maminek, těhulek...Tak se neboj! ;-) Hodně štěstí ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka