?

22.06.2009

ahoj jsem 27 tyden a mám 14 kilo nahoře a to asi ještě dost naberu.jak jste na tom vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj to není tak zlé...já jsme dnes 27+1 a mám 12 nahoře...nejvíc jsem přibrala hned na začátku ted to jde naštěstí pomalu..držím palečky
je to moje 3 těhotenství a nechci moc přibrat v 1. jsem měla 31 kg , a v druhém 34kg tak doufám že to ted zůstane max na 15

Ahoj holky tak koukam ze to je ruzne ja jsem dnes 27tta na hore mam 12kilo jsem z toho uz nestastna ikdyz se porad uklidnuju a manzel me taky porad rika ze me to slusi a ze patrim urcite k tem ktery to po porodu daji lehce a rychle dolu a v lete za rok budu stihla,ale ted :///: u kazde je to rune ale bude to urcite fajn :a\|: ted kazdy mesic mam ty tri kila na hore rozjizdi se to :C/):

tak ja jsem 27 a mam tak 7,8 nahore :-), vse sem nabrala najednou tak za 1,5 mesice :-), tak snad to nepujde znova tak rychle :-D

Ahoj jsem ve 26a2
přibrala jsem 5 kg no také jsem nebyla před těhu nějaká tvigi měla jsem 92 pak jsem nejedenim zhubla 7kg takže na 85kg a teď jsem přibrala těch 5 Kg za poslední měsíc a doktor mi řekl že je to moc a jestli budu takhle pokračovat tak budu mít třicetikylový mimi tak mě dost vyděsil a tak jsem nevěděla jak na tom vlastně sem a podle toho co tu píšete tak tozas tak hrozný není asi měl blbou náladu.
Tak zdar těhulkám !!! za pár už bude konec sma nevím jestli se mám těšit nebo ne hrozmě se bojím porodu.

ahoj, já jsem 27tt a mám asi 11 kilo nahoře. A nejvíc jsem přibrala teď za poslední dva měsíce.... vlastně skoro všechno, takže jsem moc zvědavá kde to skončí :-)

Ahoj já jsem 34+3 a přibrala jsem 8kg(při prvním 10kg a ty jsem nechala v porodnici) za což sem ráda.Tak snad budu na tom podruhé podobně.

já jsem 25tt a mám nahoře 4,5 kg-nějak moc nepřibírám,nemám totiž ani žádné těhu chutě :hu: . Ale je pravda,že před těhu jsem neměla postavu zrovna jako modelka,nějaké to kilčo jsme měla navíc,takže si zatím mimčo asi bere ze mě.... ;)

Ahoj, Já jsem 32+6tt a mám nahoře 8 kilo, takže nic moc, než jsem otěhotněla tak jsem měla 70 kg takže si myslím že mimi si bere dost ode mě. PA PA

ahoj
ja jsem 32+1 a mam nahore rovnych 20kg :\/: ted pribiram kazdy tyden zhruba 2kg tak jsem zvedava :a:

Ahoj já jsem podle ULT 23+6 a podle PM 26+3,takže nevím vlastně který termín je směrodatný,jsem z toho celkem zmatená,na začátku těhu jsem měla 64, pak jsem zhubla na 60,(najedla jsem nic mastnýho,bylo mi po tom špatně)ted mám tak 63-64 jak kdy,takže jsem na váze kterou jsem měla na začátku.Přitom jím hodně. Snad to nějak nevadí mimi.Myslím ale že to teď půjde rychleji.Tak uvidíme.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka