Listerie
Ahoj,
mám malý dotaz. Mám chuť na smažený sýr. Vím, že by se neměl kvůli výskytu listerie, ale cihla mi nechutná. Nevíte jestli vadí, když rozkrojím hermelím, obalím a osmažím? Zbaví tepelná úprava bakterie.
Děkuji za odpověď
Hezký den
Paja
Stopro si smažák dej! Tou vysokou teplotou se všechno zničí :). Já jím hermoš i klasicky neupravenej, ale radši dřív, než je datum spotřeby ;). Akorát se nic nemá přehánět! Takže si v klidu pochutnej :k:
listerie je nejen v mléčných výrobcích, takže pokud neoznámí, že se někde vyskytla, tak na to ani nemysli, nemohla bys potom jíst skoro nic.Sýr si klidně dej a pochutnej si na něm.Katka
já tady těch zákazů moc nedbám,...jím co chci,.....teda vajíčko na měkko bych si nedala, ale hermelín si sem tam dám,...myslím, že když nejíš hermouš denně, nemělo by to být na škodu
Já jsem taky slyšela, že pokud je tepelně upravený, tak jedou za čas nevadí.
jasně že můžeš já jím občas jen tak hermelín a v pohodě akorát mi mám strašnou chuť na tatarák ale na ten si ještě počkám :s: nejspíš si udělám branborový :hu:
Doktor mi říkal, že tepelně zpracovaNÝ HERMELÍN SI OBČAS DÁT MŮŽU
In reply to Doktor mi říkal, že by zipik
Tak to je dobře. Já ho ještě za celé těhu neměla a chuť mám dneska trašnou, tak asi padne k večeři. :qu:
Hezký den Pa Pa
Ahoj holky,
děkuji moc za vaše odpovědi. Už se těším ne večeři.
Hezký den Pa Pa