Letňátka 2010 - přehled kontrol 5.4. - 11.4.2010

06.04.2010

A další týden je před náma. Moc držme a a těšíme se na holčičky i kluky :-)

6.4. Dominika 1983 poradna
6.4. Janinka17 velký UZ
6.4. kristik velký UZ
6.4. Pája26 echokardio
6.4. Těhulka Janča poradna
6.4. VerčaZ poradna
6.4. Zuzinecek velký UZ

7.4. aleson velký UZ
7.4. binuska poradna
7.4. DeninaN poradna
7.4. Evanesa test na cukrovku
7.4. kočenka hematologie
7.4. Lea28 echokardio
7.4. lenďourek poradna
7.4. Lucie27 genetický UZ, test na cukrovku
7.4. nevimnic kontrola po odběru plodové vody
7.4. Nikimu poradna
7.4. simei velký UZ
7.4. zdenulinka velký UZ
7.4. ZuzankaK riziková poradna

8.4. babilka poradna
8.4. jirule genetický UZ
8.4. kočenka genetický UZ
8.4. kosinka poradna
8.4. lenka58 poradna
8.4. Lucka82 poradna, test na cukrovku
8.4. Monty poradna
8.4. simei poradna
8.4. steri poradna
8.4. Zuzinecek poradna

9.4. aleson poradna
9.4. Anie poradna
9.4. svata poradna
9.4. veganlove poradna

Ahojky holky, tak jsem dnes byla v poradně. Srdíčko nám krásně bušilo a děloha roste jak má. Trochu jsem se bála aby bylo vše o.k. pač mě včera opět srazil sousedův pes na zem a já si kecla hezky na zadek, nebyla to extra rána, ale trochu mě to znervóznilo. Ale naštěstí je vše o.k., ale uz mi nedělal, pač prý odloučení placenty vyžaduje větší násilí a je to pouze teoretické riziko. Stačí když prý jdou slyšet ozvy. No jinak jsem mu dávala výsledky z velkého utz, který dopad výborně, ale nedalo mi to a musela jsem se zeptat, že se dr. na utz divil, že mi nebrali krev na vývojové vady a že mám měřenou pouze NT(to mi dopadlo dobře). Můj dr. se zarazil a divili se taky. No sestřička mi pak řekla, že na to zapoměla. Chápete to!!!! Má se to brát v 16. týdnu a já jsem dnes začala 22. týden a teprve teď mi brali krev na vývojové vady. Myslíte, že to bude spolehlivé i přesto že mi to brali takhle pozdě? Všechny jiné výsledky mi dopadli dobře, tak doufám, že i toto dopadne na výbornou i když nervy trochu pracujou. Co si o tom myslíte?

In reply to by Zuzinecek

prý od 16 do 24 tt se to bere a stejnětak i případně plodovka, že kdyby bylo něco extra špatně, tak do 24tt se může holka ještě rozhodout pro ukončení těhu, jinak ta plodovka se dá udělat i kdykoliv později, ale už je to pak jen informace co vše je OK/špatně, neboj, triple trvá něco málo víc jak týden na výsledky a bude to OK, uvidíš...

Ahoj ..tak podávám hlášení z dnešní prohlídky :) U mě zase všechno v pořádku ,hurá,hurá :) Jsem v 25 tt. a mám nahoře 6 kil . další poradnu mám 4.5. Dadis až to budeš upravovat ,připiš k tý mojí holčičce jméno Deniska. Zdravím a pa pa.

Ahojky letňátka a ostatní, tak jsme dnes byli s přítelem na velkém UZ, které ho jsem se tolik ZBYTEČNĚ obávala. Pan doktor byl velice milý, takže to bylo super. Přítel byl poprvé na UZ a byl z toho uplně vedle, bylo to super. Když dr. všechno důkladně zkontroloval, řekl nám, že všechno je podle ultrazvku v pořádku, ani byste nevěřili jaký mi spadl kámen ze srdce, že je vše tak jak má být. Jsem šťastná. Nechali jsme si udělat fotečku. No a nakonec jsme to nevydrželi a zeptali se na pohlaví. Dr. najel mezi nožičky a řekl nám, že to bude holčička, ale nakonec se podíval ještě jednou a řekně že bere zpět, protože je to kluk jako buk a ukázal nám pinďíka, jsme oba moc šťastní protože jsme si chlapečka moc přáli. Hlavně, že je zdravý. Přeji všem pohodové těhulkování. Jinak náš chlapeček ponese jméno Tomášek. 8. 4. nás čeká poradna u našeho pana dr. tam se také moc těšíme.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky