Dotazek
Prosim o radu..aka mouka je najlepsia do bramborakov? Diky moooc
In reply to Vyučená kuchařka... by Martinkaaaa
Juuu..dikes :c: ..ja si hovorila, ze v tom je nejaky zadrhel :s: :a\|:
hladká, aspoň myslim ;)
In reply to hladká, aspoň myslim by Ei.lin
Dikes, skusim :///:
nevim jaka je nejlepsi, ale ja pouzivam na zapraseni hladkou mouku... :///: :a:
In reply to Dakujem..lebo mám recepty a by janulaa
te mouky stejne davam hrozne malo, jen tak na zapraseni brambor proti scernani, jednou mi ujela ruka a dala jsem ji vic a ta mouka pak byla citit a to ja "eee" nemusim :s: jen se dobre napapkej, je to dobrutka, vid? a jednou za cas..... :hu: :\x: :\x:
In reply to bramboraky milujem...mamina by janulaa
a jeste je delam jenom ze starych brambor :) z novych mi nechutnaj :n: ale maminku chapu, to strouhani je hruuuuza, to byl asi pravej duvod proc je nechtela delat, vid? :!k:
In reply to Skor preto, ze furt varila a by janulaa
tak to znam :///: :///: :///: u nas je to taky tak a to se priznam, ze uziram i ja pri jejich smazeni :s: tak hlavne at se ti povedou!!! :a:
Učili jsme se, že se má dát hladká mouka, ale podle mý zkušenosti, jestli je chceš mít v dobrý konzistenci, aby se ti dobře odlepovali z pánve, tak dej půl až třičtvrtě dílu hladký a zbytek polohrubý... :hu: