přesnídávka - dělá se jen z čerstvého ovoce nebo ji můžu dělat i teď?
Můžete mi, prosím, někdo poradit? Mám doma ananas, jablka, banány a další ovoce a říkala jsem si, že bych z toho udělala přesnídávku. Nevíte někdo, jestli to ovoce musí být bezprostředně čerstvé nebo to můžu udělat i z toho kupovaného mimo sezónu? Děkuju
Já dělám normálně z kupovaného přesnídávky,přepařím,rozmixuju a zamrazím.Jen z toho ananasu bych měla trošku strach,bývá hodně alergizující.Já jsem přepařila i zmrazené švestky,žádný problém nebyl :)
no nejlepší je dělat předsnídávky v sezoně...jsou sladký jablka....ale klidně můžeš i ted..já akorát bych osobně do ničeho necpala ananas...jinak já letos udělám i náký pudinkový.. a zkoušela jsem je zavařovat i v myčce a v pohodě drží..
In reply to no nejlepší je dělat by Alfa
Proč ne ananas?
In reply to Proč ne ananas? by DenyPu
tak jako tropický ovoce bych dala až dýl..stejně jako kiwi..s tím jsme si taky naběhli...takže proto...(měly jsme alergickou reakci)...osobně bych s tímhle ovocem počkala..
jinak zavařovala jsem v myčce...nedám tabletu..ale i to nevadí...(na nejdelší program na nejvyšší teplotu)..záleží na myčce...a nechat to na noc ráno otevřít...sklenice se nesmí dotýkat... dokonce jsem četla, že to lze dát i k špinavýmu nádobí..ale nemám chuť :s:
Já vyndám mycí prostředky..a zapnu to...na předsnídávky to stačí bohatě...
In reply to no nejlepší je dělat by Alfa
zavařovat v myčce??? to je věc, to slyším poprvé :!k:
In reply to zavařovat v myčce??? to je by kattka61
To jsem tedy taky neslyšela...
In reply to zavařovat v myčce??? to je by kattka61
To jsem tedy taky neslyšela...
ahoj, já dělala přesnídávku také v zimě, měli jsme dost jablek, k tomu jsem přidala mražené jahody a je úplně mňamky mňamky ..... takže klidně můžeš vařit kdykoliv přes rok....jabka jsou základ a pak nějaké ovoce na zpestření chuti
určitě můžeš, hlavně ananas nedávej čerstvý mě se starší osypala vím že vařený už není tak hrozný, ale já už bych se mu vyhla.