Už nevím co dělám špatně:-(
Holčinky prosím porďtě mi. Když uvařím malému víc příkrmu, dávám to do skleničky a zavřim. Cca 80 stupňů pár minut a hotovo, a je to už několikátá sklenička, která je kyselá :r: :r: . No kyselá, spíš smrdí jak když tam je ho... Přece je to tam sterilizovaný? Nebo ne? Dělám, mrkev, brokolici, cuketu a maso, rozmixuju, zasmahnu jiškou z másla a zavařim ve skleničce s klasickým šroubovacím víčkem. Už NEVÍM!!! :( :(
ahojky,co jsem četla já,tak největší problém bývá v tom mase-prý se to hodně kazí s tím masem,někdo to sterilizuje na několikrát :( mrkni na recepty pro zavařování příkrmů-taky jsem to kdysi chtěla zkusit a pak mě tahle zkušenost odradila a raději jsem dál mrazila :) ono je totiž hlavní problém,že tam nedáš žádný konzervant-když děláš ovoce,tak tam působí jako konzervant cukr a kyselina z vocoe,ale v té zelenině toho moc na konzervaci není :(
Ahoj, taky neporadím, přebytek jsem mrazila.
Tyjo nevim, nedávala jsem tam tedy jíšku, jinak jsem také povařila všechny možné zeleninky i ovocné příkrmy, do skleničky, a max. 2 dny v lednici. Větší dávku jsem dávala do mrazáku.
Já teda nezavařuju tak ti moc neporadím ale podle mě je mnohem lepší a i rychlejší to šoupnou do mrazáku a je to :one:
In reply to Já teda nezavařuju tak ti moc by boruvka6
no už o tom taky uvažuju, tam se tomu nic nestane..
In reply to no už o tom taky uvažuju, tam by katynka1984
dávej to do mrazaku budes mit klid..
Holky moc vám všem děkuju a jsem ráda, že jsem to nezkoušela sama..od dneška budu jen mrazit, už jsem si vyklidila jeden šuplík..i když to bylo hodně těžký někam nacpat, ale budu to dělat taky tak..