Drbárna říjňátek 2012/2

10.03.2012

Ahoj těhulky :k: zakládám pokračování drbárny :€s€:

In reply to by sněhovávločka

Dnes jsme byli na dvouhodinové procházce, teď jsem vylezla z horké vany, máme v plánu s manželem ještě sklenku vína a :sex: ale s malou zatím nehnula ani procházka ani koupel, takže si myslím, že i to ostatní má dost na salámu. Po :sex: naopak většinou začne kopat, jako kdyby chtěla říct "To houpání bylo fajn, klidně pokračujte" :s: Tak holt budu muset být trpělivá a nechat to na ní, kdy bude chtít ven, no.. Ale už je to dloooooooooouhé.. :00:

Povídání o včerejší akci Brno- gynekologická prohlídka. Vstávačka pěkně v pět ráno, plná elánu jsem se vyčůrala do mísy, nikoliv do zkumavky a pak se následně prolívala další hodinu kávou a vodou, abych do té zkumavky nějakou tu moč dostala. Venku tma, pršelo a přede mnou má oblíbená tříkilometrová cesta polem, stráněmi a lesem do vedlejší vesnice na autobus. Což o to, jen kdyby se ten odpornej deštník co minutu neobracel na ruby. Takže jsem celou cestu nadávala. A to se mě ještě pokusil skolit infarkt, když se na mně ze tmy vynořili po krajnici desítky světýlek. To si tady jeden farmář vypustil ještě před svítáním na pastvu stádo krav a býčků.. Cesta busem ušla, až na to, že po hodinové cestě mi močový měchýř doslova vřískal zoufalstvím. Za použití veřejného wc pět korun, čtu si a zjišťuju, že mám v peněžence jen tisícovku. :-D Takže cesta z nádraží do gynekologické ordinace probíhala opravdu zvesela- vypadalo to totiž, jako kdyby se o mne pokoušel porod a znervózňovala jsem díky tomu kolemjdoucí na maximum. Prohlídka proběhla na jedničku. Beze změny, všechno vpořádku. Jestli tohle uslyším i příště (4.10., jdu i na ozvy), tak už skutečně nabydu dojmu, že rodit budu nejdřív příští rok v dubnu.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tos mi připomněla, když jsem čekala syna, tak mě strašili potratema kázali klidový režima apk jsme přenášela. Jsme zvědavá, jak dopadnu tentokrát. Pokaždé mi dr. na ko. řekne, jak jsme ukázkový příklad a jak je vše vpořádku a já mám z toho pocit, že porodím fakt až příští rok. :-D Tak snad neporodím naopak o pět týdnů dřív.

ahojky říjnatka tak jak pokračujete s přípravama na mimísky??my už máme hotovo teda jediné co tak jsem nevymalovali ´byt jak jsme chtěli ale na to ted není čas tatka chodí do práce.takže se doma nudim jak pes tak aspon vymejšlim nějaké jídlo aby bylo na víc dnů kdyby náhodou nadešel čas a macík se rozhodl že už jde k mamince do náručí...tyhle dva týdny byly hroror a utrpení v jednom krásně mě školí v intenzitě a pravidelnosti poslíčků ale tento(musím zaklepat) je ticho po pěšince jen včera a dneska mi ztvdrlo bříško ráno po tom co jsem odvedla jeníka do školky ale to bude tím že jeník brečí ale dnes už to bylo celkem lepší ale stejně mi to trhá srdíčko ho vidět plakat.ale nesmíme polevit musí si zvyknout broukokluk.jinak už jsme si užili první planý poplach v porodnici s kterým jsme tak trochu víc počítali ale raděi jsme jeli.no a včera jsem dočkala a byla na prvních natáčcích pak na utz ale ten jsem si moc neužila dr. byl nepříjemný bolelo to asi někam pospíchal za minutu jsem byla hotová no a pak příjempod jejich křídla porodnice a tam mi řekl dr. že už jen čekat že prcek naléhá hrdlo na půl centimetru a otevená pro prst volně ani jsem o tom že mě vyšetřuje nevěděla jak byl jemnej za to ta doktorka v sobotu na porodním sále byla jak nevim co bolelo to a pak jsem celou neděli strašně špinila ale to je prej normální po tom vyšetření.jinak už i švagrová dovezla včera soupravičku do porodnice a rychlozavinovačku ale to bude macíkovi velký...po včerejším utz odpovídal 35+3 ale byly jsme 37+3 takže pořád ty dva týdny menší a má 2520g což už je lepší a s touhle vahou by nás i pustili normálně z porodnice domů ale jak to bývá miminka pak po porodu stejně zhubnou pár dkg..no tak se zatím mějte krásně papa

ahojky holky tak jak se vede??asi ted už všechny pomalu finišujete s výbavičkou a dokončujete pokojíky co??no mi už máme hotovo...Jeník školku zvládá na jedničku tak jsem zvědavá co mi řekne dneska učitelka...no zítra mě a martínka čeká zase jeden z těch divokých dnů...ráno vypravit jeníka do školky to snad půjde hladce jako tyhle dva dny pak rychle na bus,už je ta představa hodina jízdy busem mě štve pak co nejrychleji se dostat do porodnice v lípě abych nečekela nějakou extra frontu na ty natáčky na který se těším až uslyším být srdíčko toho drobka,pak jdu na utz takže už vidim jak dneska neusnu jak moc se na to těším že ho zas uvidím přitom ty tři základní utz mám za sebou dokonce i ten jeden kontrolní kvůlu velikosti martínka ale dr. říkal že v lípě dělaj právě jěště jeden co hradí ZP v tom 36.tt protože vlastně v tom 36.tt si porodnice přebírá od doktora tak si nás skontrolujou a pak zaběhnout do gyn. ambulance kde si mě tedy převezmou pod svý křídla měla jsem tam rovnou sepsat porodopis ale jěště nemáme ten papír z matriky tak snad příští týden tenhle to nestíháme mijáček má v práci práci min.na 14 dní od rána do večera tak jsem zvědavá jak to uděláme...no a pak rychle zase bus zpátky domu a vyzvednout jendu ze školky a konečně si natáhnout nohy....
holky mě z toho včerejšího prvního školkovýho dne bylo úzko ze školky jsem se nemohla dostat protože jsem čekala že přeci jen jim uteče za maminkou a ono nic byl tam štastnej..zato jse ráda..tak jsem dopoledne courala po krámkách a skoušela si užívat hrabání ve věcech a pokukování pro co si po porodu zaběhnu abych měla co nosit ale vůbec mě to nebavilo až na dva krámky kde měli oblečení pro děti a vybrala si tam nějaký trička pro jendu do školky pak to bylo spíš že jsem jen zabíjela čas vůbec se mi nechtělo domů mezi ty prázdný zdi pak jsem ale jen šla protože už nebylo kam zajít a hned v kuchyni jsem brečela jak želva pro jeníka no úplnej záchvat přitom už zbývala necelá hodinka do dvanácti a já si pro něj šla a on byl jak vyměněnej sice politej polívkou a strašně unavenej pak i protivnej ale byli jsme zase spolu a za odměnu jsme si dali zmrzku kterou má rád a odpoledne mu přišel kamarád a tatka až večer a to bylo radosti z toho shledání oni si ted přes ten měsíc a půl co byl přítel doma se zádama na sebe tak zvykli že to bylo večer lásky a radosti že má tátu doma...
no dneska jsem si uklidila byt a vlastně dům chtěla jsem natřít schodiště a dokončit ty trámy v kuchyni ale jaksi zmyzel štětec tak to nechám na jindy zítra tedy kolečko po doktorech ale co ty další dny budu dělat netušim,takže už by martínek mohl příjít na svět nebo se tady ukoušu nudou a upláču samotou...

In reply to by Luluna23

Ahoj Luci,
neboj, za chvíli budeš mít tolik práce, že si budeš říkat, že to dopoledne hrozně rychle uteklo a už zase běžíš do školky pro Jendu. No my měli lítání hlavně včera. V sobotu jsme se vzali, takže včera zařizování - vyzvednout oddací list, přehlásit si trvalé bydliště, jít zařídit nové občanky, zažádat o novou kartičku pojišťovny a dopoledne bylo fuč. Ještě před tímhle kolečkem po úřadech jsme byli doporovodit Pepíčka - manželova syna z prvního manželství, do první třídy. Takže celkem frmol a toho zařizování, které mě ještě čeká, toho je fakt hodně - nový řidičák, banka, všechny možné pojistky, práce, úřady,..
No už aby to bylo.
Ale důležité je, že se malá narodí už do manželství, že jsme to stihli :) Ona svatba totiž byla celkem neplánovaná a taková narychlo.
Dnes jsem dopoledne myla dveře, všude máme šoupačky, to se tak blbě myje. Tak mi je manžel odšrouboval, abych nemusela lézt po výškách. No a pak šla venku okolo školka, tak jsem šmírovala, jestli tam neuvidím Pepíčka, protože vždycky, když šli kolem, tak jsem mu mávala, nebo jsem vyběhla ven pro jednu rychlou pusu. No a pak jsem se musela smát sama sobě, tak jsem hloupá, že vlastně už je to školák a že už kolem na procházku se školkou fakt nepůjde :) No jo no, zvyk je železná košile :s:
Takže tak od nás.
Zítra jdeme odpo do Ústí na předporodní kurz do porodnice. A ve čtvrtek asi půjdem fotit bříško, ať máme nějakou památku.
Tak se měj hezky. Pa :a:

ahojky holky tak tu čtu že už třu kucí řijnový nás předběhli a rovnou do srpnátek lupínci...no a možná i ten náš Martínek bude záříjátko po mamince...od pondělí ze mě odchází jakýsi hlen a zároven s tím i poslíčci ale silní jen nepravidelné cítím se na rozsypání...takže ikdyž mám poradnu v úterý tak tam zajedu už zítra aby se na mě dr. juknul ale budu muset do porodnice můj má tedka dovču a tak nějak doufám že mi řeknou že se porod rozjíždí nebo si mě tam rovnou nechají ikdyž by to vůči přítelovi a jénovi nebylo fér..nebo fer asi ne ale první školkový den a oni dva sami no nevim jak by to dopadlo ikdyž já už to mám nachystané jen to označit.ale už bych to těhu měla ráda za sebou nebaví mě to a poprvdě mě to poslední dny i štve nejsem schopná ničeho ani spát nemůžu usnout ikdyž jsem úplně grogy do toho ti poslové a hrozné teplo a dusno a když už nějak usnu tak jsem v pět ráno mezi živými a úplně ready jenže kluci spěj a v telce stejně nic nedávaj takže se jen povaluju a mazlim s pupíkem ale zase se do toho pletou ti poslové takže už bych toho prcka měla u sebe a ne v sobě no uvidím co mi řeknou zítra.

jak se vede? :€s€:
Tak my už usoudili, že je třebas pohnout s výbavičkou a máme: myslím, že komplet oblečení (vím, že se tu někdo ptal na kombinézky, tak jám mám 2 teplé overaly 56 a dvě kombinézky 56 a pak takový kobinézkový babyvak, který odpovídá 62). Jináč peru hadříky vel. 50,56... ty vyžehlím a už připravím do komodky. Také mám pár hadříků 62 a 68 to si zatím ještě schovám. Dále jsme udělali velký nákup v drogerii a chystáme se do lékárny a do zdravot. potřeb. No a kočárek a dětské drobnosti koupíme přes net. Připravím a vyperu věci na koš a na postýlku a už bych ráda měla hotovo. A jak vy? Co máte a nemáte? Jinak teda ještě musím říct, že nabídka pro ty prcky je taková, že mi až oči přechází a nevím, co bych objednala...líbí se mi tolik věciček... ale těch penízků :00: Tak zatím papa a přeji pohodové těhulkování a zdravíčko :€O: :one: :a:

In reply to by sněhovávločka

ahojky, tak to je super, ze mas uz vse nachystane. ja se jaksi nemuzu dokopat. oprany to mam, ale v kosu na pradlo, komodu jeste zabira starsi syn :s: jinak vel. 50 nemam vubec a 56 ani 2 body, syn mi 56 ani neoblikl, takze budu chystat jen 62 a 68 :///: doufam, ze vyleze uz v zari, nakonec mam termin 28.9 a pokud pujdu zase na cisar byva min. o tyden driv :one: takze ani teple kombinezy nemam, to az na zimu, mam hodne kabatku po synovi ;) a jinak me uz to tehu jaksi nebavi, rada bych to mela za sebou :s:

In reply to by sněhovávločka

Já tedy oblečení ve vel. 50,56 nekupovala, pár kousků, asi tak pět bodyček, mi dala žena mého bratrance, spolu s tím, co jsem jí kdysi posílala po synovi.Dokonce vypráno, vyžehleno a nachystáno, a to jsem byla v rozpacích, že snad budu poslední, ale nějak pociťuju, že mi utíká čas, přitom mám termín až na přelomu října a listopadu. Lékárnu se také chystám atakovat, hlavně kvůli věcem do porodnice, ještě si tak pořídit nějakou tu tašklu, abych to mohla balit :-D Jinak zabydlovat se budeme až tak v půlce října, dřív s tím ani nepočítám, takže takové chystání postýlky a tak si teď užívat nemůžu. :-( S tím objednáváním ti rozumím, ale už je to mé třetí, takže jsme střízlivější a i když se mi líbí tisíc věcí, tak si nechávám zajít chuť :-D
A chtěla jsem Vám tu napsat, že je na světě již třetí říjňátko. Nevím, jestli se to tu píše. :-)))

In reply to by Jáša

jak to myslíš třetí říjňátko??? vždyť ještě není ani září!! já se teda zatím držím, nakoupeno a připraveno mám téměř všechno, jen čekám až mi přijde rychlozavinovačka a povlečení do postýlky. já mám termín sice až 31.10., ale naše první vylezla ven o 6 týdnů dřív, tak jsem radši připravená, už i tašku do porodnice mám připravenou. Jinak hadříky jsem nekupovala žádný, všechno máme zděděný, malá má tolik oblečení, že to ani neunosí, tak to zbyde i na druhou. A ještě musíme zajet na matriku, aby se mimčo jmenovalo příjmením po tatínkovi, problém je v tom, že víme jenom příjmení, na křestním jsme se ještě nedohodli :-).
To se máš, že se budete zabydlovat v půlce října, my taky opravujem baráček, ale budem se zabydlovat tak v půlce října ale příštího roku :dance:

In reply to by anive1

nejmenované sociální síti, tak holky nepřispívají všude, já osobně také nestíhám reagovat tak, jak bych chtěla. :-)Ale jsou to tři chlapečci. :-)Jinak já kupovala na MMB a jen opravdu pár věcí, protože většina se mi vrátila (popůjčovala jsem po synovi).Já mám termín přelom října listopadu, tak jsme zvědavá. Dcera s enarodila o týden dřív, syn o týden později, tak třeba Alex bude na den přesně, i když vzhledem k dvěma termínům nevím, který si vybrat. S tím zabydlováním, já v to tak nějak tajně doufám, že se to do porodu stihne, jestli ne, tak to bude docela hysterie.
Vy jste se ještě nedohodli na jméně? To naštěstí u nás to vždycky proběhne docela rychle :-D Já ybch z toho byla docela na mrtvici :-D

In reply to by Jáša

No tak to budete mít pintlich co s tím zabydlováním...mě se taky poslední dobou zdá že ty dny nějak rychle utíkají a nic nestíhám sice pro prcka už je vše nachystáno včera jsem i snesla dolů kočárek a zjistila že se povypustily všechny kolečka takže jěště zajít ke kolaři a je to vše komplet pro jeníka taky už tu mám první kupičky oblečení a věcí do školky jen to podepsat a označit a v neděli znovu vyžehlit aby nešel zmuchlanej hned první den :-) no ale nějak nestíhám věci doma ted je to tu tak hezký a já nestíhám ani umít nádobí a dneska jsem si chtěla dopoledne uklidit ale vstávali jsme v půl devátý ted jsme dosnídali a zachvilku počítám že dorazí kamarádka s prckem a jdeme na prochajdu takže snad odpoledne aspon něco

In reply to by sněhovávločka

ahojky no to jste s tím vším hezky hejbly :-) no my už jen čekáme na den D..už mám všechno vyprané a vyžehlené připravenou autosedačku s hadříkama až pojedem domu aby to tatka nemusel hledat a nedovezl jako minule něco úplně jiného a velkého a tašku do porodnice už mám taky sbalenou jen než odjedem tak si snad vzpomenu si vzít jěště kartáček na zuby,hřeben a šampon ale to mi kdyžtak doveze mijáček ale aspon si vzpomenou na ten kartáček na zuby...jinak ten velký kočár už mám v nové kuchyni kde budeme s prckem travit nejvíc času a ani se jinam nevleze ted už jen aby si kamarád odvezl nebo aspon poklidil ty věci na chodbě a já si mohla snést kočárek na své místečko :-) včera jsem si zaběhla do lékárny pro mastičku na tělíčko takže máme všechno připraveno jen líh na pupík si vyzvednem s odchodem z porodnice takže už jen to miminko aby bylo mezi námi ale myslím si že to nebude dlouho trvat od včerejška od rána mě tvrdne silně podbřišek a malej se zase cpe jak o život dolů jsem unavená spala bych klído celej den a nic se mi nechce dělat ale je mi to tak nějak jedno dneska jsme už 35+4 takže at si klidně na svět přijde..ale kdo ví třeba mě zas jen zkouší kulihrášek každopádně včera jsme byli ve školce pro info a zjistili jsme že už máme všechno jen jsem dokoupila kartáček a pastu na zuby a jěště musím koupit balení kapesníčků jinak nic nepotřebujeme myslela jsem že bych mu vzala jěště nějaký boty na ven na sucháč protože má jen s tkaničkama ale tahle školka nic neřeší prostě jim s tím pomůžou takže nemusí umět skoro nic takže to řešit nebudem a dáíme mu tyhle.holky docela si přijdu jak máma na baterky že se pomalu začínám těšit na to že už jen 6 dní a malej jde do školky..už by bylo 3. jeník jde do školky,mijáček do práce a já mám narozky už se nemůžu dočkat jak si ten den užiju a krásně si tu uklidím a 4. až odvedu prcka do školky tak šup na bus k dr. do poslední poradny a pak už budu docházet do porodnice...

In reply to by Luluna23

no tý jo :€s€: tak to jsi v předstihu :one: ale to je dobře, pro vnitřní klid to chce mít vše pěkně "v cajku". Ve školce se bude Jeníkovi jistě líbit a ty budeš mít dom alespoň dopoledne klídek :€s€: jinak mám stejný názor jako ty, jakmile dosáhnu 35tt...budu nesmírně šťastná, že jsem zvládla mimčo "donosit" a kdy potom se rozhodne vykouknout, to už bude na něm (dle pana doktora na NI).
Prý tedy čekáme holčičku. :!k: takže nám to doma začíná růžovět :dance: :€s€: :a:

In reply to by sněhovávločka

no taky jsem chtěla dělat pokojík do růžova ale zase to bude kluk ale nějak mi nevadí hlavně už aby byl na světě fakt mi dává zabrat to těhulení už bych se ráda vyspala podle svýho ale tyhle dva dny co mi tvrdne tak děsně a praktycky nonstop břicho sem se přestala budit v noci ale za to stávám kolem pátý šestý a pak se jen válim a mazlim s pupíkem no nic já jdu udělat klukům véču nějak nemám na jídlo ani pomyšlení a půjdu si dát vanu snad to břicho povolí jako včera aspon na chvilku a pak hajdy do postele...mám pocit že to dítě někde po cestě stratim a kamarádka dneska volala jestli jí od čtvrtka nebudu hlídat děti no jěště musim vymyslet co jí napíšu ale nechce se mi jěště toho prcka bych zvládla ale toho 4 letýho s prominutím smrada fakt nee je sprostej a nevychovanej do ted bojuju s jénou aby přestal říkat ,,ty vole,do prdele a samý lepší slova,,a ona se tomu jěště směje a učí ho další sprostárny...no mám z toho kluka pupínky

ahojky těhulinky moje,,,tak dnešek byl teda den normálně jsem myslela že asi odpadnu..ráno jsem musela vstávat v půl sedmý což mě nevadí stejně čumákuju od pěti :-) ale je to protivný když se MUSí protože miláček jezdí na ty kapačky tak aby se vůbec probral pak mi počasí zkazilo představy o tom v čem pojedem do tý poradny no taky jsem narvala do kabelky pro jeníka všechno ale deštník pro sebe jsem nechala u dveří..ach ta hlava děravá...no jeníkovi se taky z pelechu nechtěla tak jsem ho oblíkla a šupajdily jsme do lidlu pro snídani a pití na cestu a rovnou šli na bus samozřejmě to by bylo aby nebylo a mi zmokli...no tak jsem teda nasedli na bus směr lípa no autobusák asi po flámu nebo nevim proč s náma jel jak když nás ukrad a když brzdil tak jakoby nás chtěl z toho busu vysypat..no děs.. pak cesta k dr. taky hrůza protože tam byla zima u dr. zase jak v sauně a milion lidí vzduch se vůbec nehýbal..tričko jsem měla jak kdybych ho namočila do kýble s voudou aspon že ten dr. mě potěšil....prcek dobrý já taky jěště chvilku asi vydržím 2v1 hrdlo mám sice zkrácený a měkkčí ale zatím asi ok prcek krásný ozvy takže co víc si přát...no prála jsem si ten den vymazat jeník se zase ukázal jako to nejneposlušnější dítě na světě...no takže odedneška nejsem na neschopence ale na PPM zítra jen odešlu protože jsem už neměla sílu na počtě něco vypisovat jen jsem poslala složenky..no tak jsme si za odměnu došli pro zmrzku a zásobu pití a samozřejmě se juknou do krámu že bych si koupila aspon nějaký tílko samozřemě obyč. tílka nemají jen ty z kterých lezou prsa ven což se mi líbí ale já měla na sobě maminovskou podprdu a to by bylo blbý šaty taky jen pro manekýnky no spiknutí proti mé osobě tak jsem aspon koupila pantoflíčky do porodnice a ponožky bo se mi všechny roztrhaly sami od sebe ://: no a pak jsme došli k zjištění že nestíháme vlak domů no tak jsme měli napsaný aspon druhý vlak ale musely jsme letět tak jsme seběhli ten kopec a šup do andy pro bačkůrky pro jeníka a rychle na vlak měli jsme na to všechno jen půl hodky a holky zvládly jsme to..vlakem jsem jela naposled na základce tak jsem se bála..ale koupili jsme jízdenku a rychle za průvodčím kterej z těch tří je ten nás a pak jěště otravovala průvodčího ve vlaku jestli jsme opravdu tam kde máme být ...naštěstí ano...no jeník nadšenej poprvé jel mašinkou a do ted otravuje že chce jěště jet mašinkou...no málem jsme nestihli vystoupit jak se mu nechtělo z vlaku...takže znovu řev..no a já teda nevim co to je za město ale přišlo mi že to město plný indiviulit byl tam chlápek a to byl asi nějakej uchylák furt na něco na honzíka že si ho pochová nebo že mu ukáže v časáku mašinky atd. no měla jsem z něho strach ale zároven jsem byla pěkně naštvaná že takový lidi běhaj volně po světě pak ta uklizička ale ta byla v poho jen byla asi nějaká mentálně postižená ale aspon že pracovala a byla slušná..no město duchů...pak jsme nasedli na druhý vlak a hurá dom..no dom hned ne nejdřív na tu blbou poštu poplatit a pak na zmrzku a pak šup dom no myslela jsem si-přijdu domu, vykoupem se, najíme se a budeme odpočívat u bazénku nebo něco ale prdlajz kluci dodělávají sarapetičky v kuchyni a přijela i žena kamaráda se synem takže jeník místo aby se šel najíst konečně tak šel do bazénu blbnout s kamarádem a do vany jsem se nedostala byla jsem ráda že jsem se aspon v klidu převlíkla protože ta blbka furt s něčím otravovala a lezla do koupelny jak nevim co..no takže den blbec vykoupala jsem se umila nádobí najedla se a jsem zase upocená je to hrozný...no snad už zíta to bude hotový.už jen natřít okna a prahy dveří,donést lednici a stůl a já si umeju linku a je to jo a jěště konzole a záclony ale ono už to měla být hotový už v neděli je ta jeho ženuška jak sem furt leze zdržuje furt si něco vymejšlí že at toho nechá že zítra je taky den že ho namasíruje nebo nějaký intimnosti rozebírá před náma i před našima kamarádama no asi neví co se patří mě je to celkem jedno ale známím to taky není příjemný ty její keci poslouchat...no holky já končim nebo to tu zahltim...jinak aspon jedna dobrá zpráva dneska mi neteř donesla autosedačku rpo prcka od švagrový a je úžasná pak dám foto až bude víc času a nálada dneska jsem vážně už na pokraji sil

ahojky holčiny no tak kuchyn spěje do závěru dneska se pokládá podlaha která teda měla být už včera i s dalšíma věcma a dneska jsme to měli pomlouvat co se nepovedlo atd. ale jelikož kamarádova žena je pěkná kr....tak tu byl včera jen dvě hodinky dopasoval dvířka skříněk a pak musel domu na oběd a jet s nima k vodě..najednu stranu chápu chtěla vytrestat za to že byl na pivku a vrátil se kolem pátý ráno a včera byly vedra tak ho chtěla upíct na sluníčku a chápu to že mají tři děti ale nadruhou stranu ví že on má taky jěště jinde něco na práci plus mu volaj lidi na práci a věděla že včera se mělo končit a ten jeden den by se nějaký cachtání v bahně dalo odložit navíc to bylo ledový no je to prostě kráva ani bych neřekla že to dělá kvůli němu jak kvůli mě no ale to je zase jiná kapitola a jejich život a problémy a hlavně její dementní myšlení ale to neva aspon je Venda odpočatej a má energii na dnešek už si tady hraje s plovoučkou,jeník jěště spí toho nic nevzbudí už od miminka a tatka nám odjel na ty infuze na ty jeho záda chudát on má z jehel strach ale zase mu to na chvilku pomůže a vyspíse jako člověk...jinak se mi dneska nechce nic ani mrkat jsem unavená a bolí mě nohy ale jěště dneska a je snad konec pokojíček a koupelnu mám uklizenou takže dopoledne si umeju okna ze vnitř a vyperu záclony.možná když se dokopu konečně tak i něco vyžehlim a odpoledne až bude plovoučka musim vytřít pod a za gaučem protože ten prach vleze všude a taky musim najít nástavec na čalounění a vzít ten gauč protože ten je jetej jak nevim co a vemu tim i matraci postýlky a jeníkovi postele no a to si myslím že pro dnešek bude stačit....

In reply to by Luluna23

na jednu stranu ti závidím, abys chápala, my máme baráček před rekonstrukcí,před dvěma týdny jsme k němu po dvouměsíčních peripetiích dostali konečně klíče, včera jsme doslova vytrhali a vysekali podlahy a sundáváme omítku (nánosy a nánosy barvy!). Doufám, že to půjde rychle, aby bylo všechno do října nachytsané.Už je za námi dost práce a před námi o nic míň. Jinak si dávej pozor na tu Tvoji aktivitu, něco přece může počkat i na zítra, zbytečně se přepínáš, pěkně pianko, ať jste s malým vpořádku!

Holky sice bych to neměla ani pouštet z pusy a radši ani myslet ale já prostě musím....je to tu...dneska samý dobrý zprávy a přítel si po vyléčení z flámu že se od pondělka ude dělat kuchyn..ale tentokrát prý doopravdy..prý kamarád ude mít ted týden volno že u švagra končí že už má hotovo už jen nábytek a pak už má velký šrumec skrz topení atd. takže by jsme mohli skočit konečně na tu kuchyn..ted tu byl kamarád a jel pro barvu,linka s dřezem a deskou už čeká na chodbě a další věci prý má co mu zbylo od švagra a máme si koupit jen barvu a nějaký kravinky..takže se mi splní sen udu mít kuchyn no líp to naplánovat ani snad nešlo 3. září mám narozky takže to beru jak dárek k narozkám a je to ten nejlepší dárek...já se dneska asi štěstím zlázním prcek vystrkuje končetiny a hladíme se ..nekecám normálně se hladíme navzájem je to úžasné tohle sem s jeníkem nezažila ale je fakt že tohle těhu je celé opakem toho co jsem zažívala s jeníkem....a ted jsme si s přítelem uvědomily že vlastně v září jde jeník do školky a on možná bude jěště doma když neudou mít dost práce takže my budeme sami doma třeba celé dopoledne nebo i odpoledne (podle toho jak se mu tam bude líbit) jen my dva teda s martínkem v pupíku po třech a půl roku sami jen my dva....no to bude divný ani si to nedokážu představit ale přítel má jasnou představu že ráno odvedem jeníka do školky pak asi do parku abych se vyplakala :-) a pak někam na dortík nebo zmrzku a šup domu do pelíšku hezky v klidu se k soě tulit a mazlit pupíka s jeníkem tohle nejde hned začne útočit na tátu že to je jeho maminka a mimiko a večer to taky nejde přítele ted hrozně zlobí záda a nemůže usnout takže chodí spát k jendovi do pokoje a my spíme v obývákucož je super aspon se můžeme pořádně roztahovat jen se bojím že si na to jeník zvykne a pak ude problém aby spal sám v pokoji že budou scény ale snad i to zvládneme myslím že až tu ude prcek tak ude chodit spát s mimičem že ho bude hlídat čím dál víc se těší na miminko pořád se mazlí s pupíkem a cokoliv mu dáme tak nechce že to nechá pro miminko nebo když mu něco beru tak se tak zkle podívá a vynadá mi že to je miminka..tak jsem na na hrdinu pak zvědavá jak ej to ude velkej brácha v realu ted je sladkej

In reply to by Luluna23

Luci tak jaaaaak? drzis se? Doufam ze vam to jeste dva v jednom vydrzi co nejdele:-)) at se ti broucinek poradne dopece:-)
Ikdyz ja ybch uz ten uzlicek take nejradeji mela u sebe, tridila jsem, prala a zehlila obleceni a uz se tesim az bude prdelka mit tu svou modu co na ni jeji maminka cuhylacka nachystala:-D
A jak kuchyn? To ti tak preju, ze ji budes mit, vim ze jsi o ni uz taaak dlouho mluvila, to pak musis hodit fotecky! tak at se dari a drz se! E.

In reply to by enja88

ahojky no drzíme se jak to jen jde ale snad jěšt vydržíme ted je nějak klidek po pěšině ikdyž teda na prochajdy se bojim chodit hned mi tvrdne pupík a to dost...přesně už aby tu byly ty naše uzlíčci a my se mohli muckat...no jinak kuchyn se vážně dělá jěště tomu nemůžu uvěřit v ponděli jsme to vyklidily a oškrábaly,v uterý přítel škrábal strop a kamarád dělal dlaždičky za kuchyn a včera natahovaly perlinku a přítel škrábal a čistil trámy a dneska budou dělat druhou vrstvu lepidla a na to už omýtku no a zítra když to bude suchý tak už vymalujou a pak už jen plovoučka a nasadit linku a sporák s lednicí a je hotovo.pak mi přijde pomoct kamarádova žena a pustíme se do generálního uklidu je tu všude prach ikdyž každý den vytírám a otírám nábytek aby tu jenda nebyl v prachu ale hlavně aby mi pomohla umýt okna a obývací stěnu tu jsem včera otírala a ten prach je všude takže hlavně aby mi pomohla s těma vyššíma místama atd. já si ted nejvíc odpočinu právě u uklízení...no ted cupitáme do města za kamarádkou a jejím synem půjdem se projít aby se kluci vyběhaly a odpoledne jedu s jendou tady kousek do vesnice na hřiště teda když nebude pršet je to tam nějaký divoký tak snad ne aby jsme se tu nepletly...jinak prcek se nějak uklidnil už se nhýbe tolik co před týdnem..jako pohyby cítím ale je to spíš takový protahování a nebo škytavka ale jen minimálně ale pupíkm mi přijde že mám naplněnej spíš šutrama už mám problém si obout boty a ponožky nemám nijak veliký břicho já ho mám spíš do špičky takže ze zadu ani nejde poznat že jsem těhu :-) no už aby byl konec

In reply to by Luluna23

Ahoj Luci, no tak koukám, že se vyloženě "šetříš" :s: Jinak s tím bříškem to mám úplně stejně. Stále tvrdne, včera snad bylo tvrdé celý den, k večeru už to až bolelo. Taky mám celkem malé bříško a zezadu nepoznáš, že jsem těhotná, ale s ponožkami se taky peru. To si musím sednout, nohu skrčit vedle břicha, na chvíli zatajit dech a rychle natáhnout ponožku :s: Boty mám všechny nazouvací, takže se k nim neohýbám :) Malá taky skoro nekope, občas se tam zavrtí, jako abych věděla, že tam je, ale jinak kopnutí je jen světlá výjimka. Ale škytá snad 7x za den, chudinka moje malá. Jestli bude takhle škytat i až se narodí, tak je mi jí líto už teď. Nedávno si dal přítel ucho na břicho a normálně to škytání slyšel. Takovej malej uzlíček a takhle to s ní hází.. :00:

In reply to by Calipka

no tak to si taky pěkně užíváš...to mi je jí taky líto ale ono jí to jen prospěje....no kdyby mě vyděl dr. co tu od pondělka provádím tak mě zamkne a dá na řetěz k postely s hlídačem :-),,ale když mě to tak baví,pořád bych něco šudlala ale už toho mám taky dost už se těším na zítřek poslední den prací a pak už jen uklízení a to si dáme s přítelem brigádku..naštěstí tu šuruju každý den takže to nebude tak hrozny...zítra kluci udělaj podlahu položej plovoučku,natřou trámy nasaděj okna přidělaj konzole a jěště přistavěj spodní skřínky a olištujou no a přinesou lednici a stůl a je hotovo.jen umyju okna,vytřu,dám prát záclony pak pověsím ale tohle až odpoledne dopoledne mi přítel odsune gauč já to tam vytřu vysaju ho,dá ho zpět,otřu prach ze stěny což je za minutku protože ho otírám každý den a včera jsem si ji vydrhla ze vnitř i s těma serepatičkama no přinesu z pokojíku kytky co jsem si předevčírekm osprchovala aby mohli chudinky dýchat a obývák je hotovej v pokojíku nic nejni takže jen otřu postýlku a přebalovák povlýknu a nachystám pro prcka,vysaju,přítel vyklepe matrace,já otřu postel jeníkovi,hračky opláchnu ve vaně plyšáky vyperu a je to hotovo,,teda kluci jěště odnesou tu hnusnou skřín z pokoje na chodbu a jeníkovi se tam udělá koutek na hraní a kreslení ale to až v týdnu...takže pohoda kuchyn už je vlastně hotová a já jsem jak ve snu ale taky pěkně oddělaná

ahojky řijnátka jak se máte??mi nic moc mám pocit že každou chvilkou mi rupne voda a to poslední dva tři dny je docela klid tvrdne mi pupík jen párkrát denně a pokud ležim nebo se soukám po bytě tak je vše ok ale dneska jsem zjistila že procházky pro nás budou asi minulostí na nějakou chvilku ráno jsme šli jen do krámu a břicho tvrdlo asi 4x a malej se hned cpal dolů a pak po obídku jsem chtěla vzít jeníka kousek na klouzačky aspon na chvilku aby byl venku ale byly jsme tam jen asi 15 min. jeník objevil kaluž takže si dokážete představit jak jsme šli domu asi jako blátomilové a pak zavolal kamarád jestli nepojedem s nima do lesa na houby ale spíš jen na prochajdu po lese aby se děti utahaly no mě bylo ok a jeho žena měla zase ty debilní keci že at jedem taky že furt hnijem doma (přitom ví jak na tom jsem) a tak jsme teda jeli v lese bylo krásně něco málo jsme našli ale nechali jsme to jim bylo toho málo aspon že se jeník s vendou vyřádili já se prošla v lese kde se dá dýchat normálně a bylo mi tam krásně ale cestou zpátky jsem toho přeci jen měla dost a kamarád to vzal domů nějakou cestou necestou no děs myslela jsem že ze mě toho prcka vyklepe no a ted mi tvrdne pupík snad každých 5 nebo kolik minut a malej se tlačí normálně mě tam dole vevnitř až štípe jakoby se mi tam něco trhalo sezení mi vadí a ted se chci jít naložit do vany ale mám strach že se tím spíš rozjede porod ale snad ne no už se těším až se natáhnu celý spodek mám jak namožený no nic holky jdu se natáhnout a sledovat to tvrdnutí že by jsme kdyžtak dneska vyrazily směr ústí nad labem..snad ne ...snad jen plaším ale je mi to tak povědomí že mám strach...tak mi držte palečky at se malej umoudří....zatím papa a držte se a pohladte pupíky

In reply to by Jáša

ahojky no jsme zatím 2v1 zítra jedu na ten utz a do poradny tak jsem zvědavá...jinak tvrdnutí se vším tím okolo tlačením a tak jsem měla hodinku po 10 minutách krásně pravidelně a šla jsem balit přítel přišel dom připravil auto oblíknuli jsme klukaa že jedem a ono najednou nic najednou ticho po pěšince pak už jen pár hodně slabích nepravidelných ztvrdnutí bez ničeho jiného a pak šel prcek asi spát jen se tam převalil a klid a dneska zatím dobrý až na to že jsem totálně nevyspalá spala jsem asi dvě tři hodky bylo mi zle jakoby z hladu na zvracení no úžasný prcek si udělal asi ze žaludku kopačák nebo nevim proč mi bylo tak zle naposledy mi tak bylo po magnézku ale to už asi týden neberuprotože je mi zle i po těch tabletkách ale krutě tak nevim prostě to těch pár týdnů musíme jěště vydržet spolu jsem zvědavá co mi řeknou zítra sice jsem z toho nějaká rozpoložená a furt mi hlodá červík v hlavě ale jsem tak vyčerpaná že jsem ráda že jsem mezi živými už aby byl večer odfláknu nás pizzou a půjdem do říše snů už aby to bylo...zítra písnu jak jsme dopadly doufám že ok aspon pro prcka ale já mám pocit že jsem na rozsipání ale dneska se mi tam roztahoval a nevím teda co to bylo za část jeho těla ale asi nějaká končetina mi jakoby trčela z přicha na boku takovou dobu a tak jsem to pohladila byl to takový divný ale krásný a jemu se to asi taky líbilo pořád něco od tý doby cpe jakoby ven přes břicho a nechá se hladit ale ted mi láme žebro...tak se mějte krásně my se jdeme jěště věnovat jeníkovi a pak šupky do hajan

Omlouvám se, že jsem se tu neukázala tak dlouho, vyřizování hypotéky, stěhování a jiné podobné akce mi daly zabrat a tak jsem psala infa hlavně na FB. Tím, že bydlíme přechodně u máti se k počítači dostanu jen na chvíli, takže to tu maximálně pročtu- a když se to zadaří, jsem ráda. V pátek desátého jedu na cukr, musím vstávat už ve čtyři ráno, bude to legrace :-D ZAtím se to dá, díky tomu, že jsou prázdniny a máma zatím nenastoupila do práce, takže může hlídat děti, jak pak ale budu dojíždět na prohlídky do brněnské porodnice, to nevím.A 16.tého jdu na velký UTZ, těším se, doufám, že se nedozvím nějaké negativní zprávy, minulé těhotenství jsme si jich užila dost. Zatím se loučím Olina

ahoj kocky :cat: uz jste byli na utz kolem toho 30. tydne? rikali vam vahu mimiska? pro orientaci by me zajimalo, jak jsou vasi prdolinci velci. ja byla 31+6 a maly ma uz 2007 g, takze docela slusny obrik :s:
jinak jsem zatim nekoupila jedinou vec :s: mam vse po prvnim synovi, tak jsem ted rada, ze mame druhyho kluka :s: jen drogerii,tu az pozdeji.
holky mejte se pokud mozno co nejlip, me boli zada jako prase:-(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Luci, to budes mit drobecka teda, nebo spis prumer a ja obra :s: s tema hadrikama - ja na prvniho syna kupovala jak blba, 56 oblikl asi tyden, pak 62 a hned 68, takze fakt zbytecne nic nekupovat. ja se po prvnim synovi hooodne poucila :00: 50 bych nekupovala urcite, to mas opravdu na par dni, pokud vubec to oblece :?

In reply to by ivana dvorstakova

no bude to drobek první syn se narodil krásně průměrně měl 3100g a 50cm takže mu sice bylo všechno velky ale asi jen týden dva ale tenhle bude asi jěště menší takže jen pár věcí vel.50 koupím a něco tu mám co jsem kupovala pro syna protože i ten chtěl na svět dřív takže tu mám asi pár hadírků pro nedonošenátka ty beru sebou do porodky abych mu je skusila a kdyžtak je tam hned nechala pro mimísky co mi s tím doma.

ahojky říjnátka tak jak se dneska a vlastně pořád máte?? mi jsme si včera udělali hezký den sice bych měla furt jen ležet ale já to prostě nemůžu sice se valim skoro pořád ale aspon na prochajdu do krámu pro dobrůdky si zajdem a včera jelikož mi bylo celkem ok až na to dusno tak jsme jeli s kamarádem a jeho family na koupák chvilku jsme se jen tak plácali na pláži pak si vzali lodku a vyjeli na jezero honzíkovi se to moc líbilo tatka sice upocenej ale dovezl tam i zpět no prostě jsme si ten den užily ale k večeru toho měl prcek i já dost tak jsme šli spát hned po věčeři no dneska jsme chtěli jet znovu ale nikam nepojedem chodit na tury nemůžu to bych ani nedala jsem ráda že dojdu do a z krámu takže budem doma a velet se na zahradě u bazénku protože honzík se dneska probudil s oteklým a rudým pindíkem a na prostěradle měl pár flíčků od hnisu takže se mu tam asi něco dostalo takže mažem framikoinem :-( ale asi ho to nebolí ani nesvědí vůbec jakoby nic ale nikam k vodě ted nepujdem aby to třeba neroznes nebo se to nezhoršilo a to už ráno otravoval jestli pujdem do vody cáky cáky a na lod no hold bude muset aspon tejden počkat brouk bude muset stačit bazének na zahradě...takže prostě mi nemůžeme mít chvilku pěkný léto bez problémů ach jo a to je dneska tak hezky i voda bude lepší jak včera

ahojky holky tak dneska jedu k dr. pro lístek na peníze a rovnou se zeptám jestli se na mě nejukne po tomto týdnu a hlavně pár dnech mam pocit že toho drobka snad někde po cestě stratím..tvrdnutí je silnější a delší a k tomu se mi přidávaají bolesti zad v kříži ale je to nepravidelné a když už je to pravidelně tak hned jak začnu balit nebo přemýšlet kde mám věci ustane to ale pokračuje píchání tam dole jakoby uvnitř i tlak jakoby se šoural ven zvědavec jeden mrnavej tak radši at se na mě dr. jukne jak to vypadá a snad jen plaším já a on je v pohodě hlavně se ho chci zeptat na to že je menší o dva týdny aby mi k tomu taky někdo vzdělanej něco řekl konkrétního ale ikdyž mám velký strach co bude tak se na ten utz příští pátek těším aspon ho uvidím doufám že to dohnal nebo aspon roste i s tím spožděním jen aby se nezastavil :-( prdelka náš....jinak se máme docela fajn až na to že mě všechno bolí tak přítel měl ted dovolenou tak jsme si to užívali výletama a ted jde na pár dní do práce a pak bude až do září s náma doma kvůlu jeho zádům aby mu je dali trochu do kupy a aby jsme konečně vymalovali,on spravil rošt postýlky a já si to mohla nachystat a namalovat obrázky klukům,,minule tu byla švagrová a prej už Martínkovi koupila nějakou tu soupravu do porodnice a jěště koupí rychlozavinovačku a autosedačku a plíny (prej si to mám nadyktovat aby nekupovala kraviny) no já jen dokoupím jendovi drobnosti do školky a pro prcka jen lahev s termoobalem a odsavačku mléka a odsavačku hlenů (ta se mi nějkam sama zakutálela),no a skočim pro tu leniencku,kamarádka donese lehátko do vany a látkové plínky po synovi a máme asi všechno léky atd. koupíme až bude na světě...tak to by bylo prozatimní info od nás..jejda musim vzbudit jendu at to stihnem...zatim papa maminy

In reply to by Luluna23

Ahoj Lucko! Tak to me tedy mrzi, jak ti tvrdne brisko, neda si pokoj a neda, vid?:-(
Tak hlavne at na tebe pan doktor koukne, nebo ti rekne k tomu enco at jsi klidnejsi, protoze my tehulky porad plasime a bojime se:-)
Ja jak hodinu necitim pohyby, tak skoro endycham a cekam kdy se smudla zacne zase hybat a kdy se poradne brisko rozbouluje:-)
Miluju ty pohyby, idkyz boli, nebo me sem tam budi, tak jsem za ne vdecna:)
Ty se tedy mas ze mas tak hodnou svagrovou, ktera ti toho tolik koupi! My vsechno museli kupovat sami, tedy krome kocarku (ten platil tchan) a postylku jsem dostala od tety skoro jako novou, ale musime ji natrit na bilo, hodi se nam do loznice vice:-)
Tak jsme jinak vse platili a kupovali a to jsme se docela i mirnili a 40 tis. nam nestacilo:-) a to mi jeste nejake vecicky chybi, tak to tedy asi brzy zbankrotujeme, haha, ale co by clovek neudelal pro ty mimisky, hlavne ze prcek bude dobre obleceny a ja budu mit derave teplaky:-D uz ted se rpehrabuju ve vecech a premyslim co a jak budu prckovi kombinovat:-D Manzel ten uz se mi jen smeje, ale myslim ze to takhle mame asi vsechny!Tak at se malba na zed povede a pochlub se pak s fotkama!
A hlavne koukej hlasit jak si dnes dopadla a co ti pan doktor rekl! Ahoooj E.

In reply to by enja88

ahojky no ,,užívám,, si to jen co je pravda..jak jsem měla první v klidu a míru jen to lámání žeber občas žáha ale jinak nic a ted si vybírám všechno a hezky postupně abych se nenudila a měla si na co stěžovat...no mi měli hlavně výhodu že nám zbylo spousta věcí po jeníkovi a kamarádky přihráli nebo povraceli hadýrky a ty jsou furt stejně krásný...takže mi toho moc kupovat ani nemuseli ale i tak jsme tam za 10 000 a za jendu do školky zatím 5000..jinak ona vždycky něco koupí ani se nezeptá nebo neřekne prostě to vidí vezme a dá ona tyhle věci neřeší...ale ted hlavně tohle všechno kupuje protože jsme jí konečně udělali radost s tím že se prcek jmenuje po ní martin on už tenkrát honzíkovi a ted i svýmu vnoučeti (Petřík) říkála martine..a my furt nevěděli jaký jméno pro kluka tak jsme dali tohle protože i nám se moc líbí...
jinak dneska nikam nejedu přítel řekl at jsme doma a válíme se (což je pro mě utrpení) a že zítra uteče z práce stejně tam mají pusto a není do čeho píchnout a že pojede s náma.takže se mi ulevilo aspon se nemusim stresovat jestli to všechno stihnu oběhnout a zařídit a nezmeškat bus zpátky domů...takže dám vědět zítra co jsem se odzvěděla...
no ale samozřejmě jsem se neválela a spravila tu postýlku sama a rovnou jí složila a připravila peřinky takže zase o kousek víc ted přijel strejda a dovezl obr koš s houbamy a mega cuketu tak jdu šmejdit nějaký recepty co z toho můžu udělat...a pak se chystám na žehlení ale vyhejbám se tomu jak čert kříži
jinak přesně jak píšeš za každý pohyb jsem vděčná a užívám si to je to krásné ikdyž to bolí a zase mi láme pravé žebro jako jeho bratr,pak samozřejmě jak se protahuje nebo kope je docela citit pak se začne zavrtávat a lámat mi stydkou kost a nebo cítím jak mi ošahává kosti v tříslech u pánevní kosti to je až divný ale krásný

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky přesně jak píše enja..je to individuální ono až se budeš blížit ke konci tak ti to taky bude nepříjemný už se tam nebude skoro vejít mě to bolí asi proto že mi moc břicho neroste když to vemu podle průkajdy tak do toho utz ve 20.tt bylo všechno jak mám a pak jsem byla asi dvakrát v poradně a pupík už nesouhlasil s týdnem těhu naposledy to bylo o 4 týdny menší ale to by mi dr. řekl kdyby to bylo špatně ikdyž se mu to nelíbí ale právě že mi říkal že si s ním asi užiju a je to tu...už se mi tam taky moc nevejde a popravdě si překážíme oba už aby to bylo a byl na světě...dneska jedu k tomu dr. tak jsem zvědavá co se dozvím jen doufám že mě nebude zase honit po všech čertech on nic nepodcenuje a hned řeší prej,,když už jsme se všichni snažili o toho prcka rok a půl tak to musíme hlídat dál,,:-) takžedoufám že tam přijdu postěžuju si a on se na mě jukne a řekne že to vipadá dobře a že jen vyšiluju a pak mi řekne že s prckem to bude dobrý že mu nic nehrozí..
jinak já si postýlku už spravila včera a dala tam i povlečení ale přikryla jsem to larysou...tak se tu mějte krásně říjnátka

In reply to by anive1

no vidíš to máš hezkou průměrnou váhu pro těhulky :-) všsak aspon zásoby pro prcka :-)já mám sice 5 nahoře ale co mi tady všichni říkaj tak jsem jak slonice ale švagrová s neteří mi říkají a závidí že prý mám hodně malý bříško no já nevim mě přijde akorád ale mohlo by bejt vetší aby jsme se tolik nemačkali

In reply to by enja88

Tak Vám moc děkuji za útěchu :) Snad je opravdu vše jak má být. Můj doktor mi zase naopak přijde, že nic nějak extra neřeší. Já mu řeknu, že mám výtok, on řekne "no, co s Vámi, Vy ho máte pořád, já už nevím, co bych Vám dal" a tak mi nedá nic. Od začátku těhu mu říkám, že mě bolí břicho jako při MS, on řekne "To se stává." Zeptám se ho, jestli je v pohodě, že jsem tak hubená, jestli bude mít miminko dost místa, aby se dostalo ven, že kamarádce stále doktor měří pánev, jestli se rozšiřuje a mě nic. Na to mi řekne "To neřešte, však ono se ven nějak dostane, ještě existuje císař." Někdy je fajn, ale někdy mi přijde, že ho spíš obtěžuji. Podle průkajdy a všech článků co kde píší bych měla jít - tak jako každá - na velký UTZ mezi 30-32tt. Ale on se o něm ani nezmínil, tak doufám, že mi ho příště udělá. Na příští kontrole budu 31+4, takže nejvyšší čas. Mno uvidíme :? Tak ještě jednou děkuji. Mějte se krásně. Pa.. :a:

In reply to by Calipka

tak ten velký utz ve třicátem týdnu ti udělat musí ale on asi ne já taky na něm byla v nemocnici někde se dostává žádanka a já kdybych se o něj nepřihlásila tak bych se ani nedozvěděla že tam mám prostě přijít až budu 30+ něco že tam se neobjednává tak bejt tebou tak mu zavolám a zeptám se ho na to nebo na tý kontrole co půjdeš...já jsem byla na utz ve 20.tt v ústí a na ten velký ve 30. jsem šla do nemocnice v lípě takže mi nikdo neřekl nic až když jsem otevřela pusu já...

In reply to by Luluna23

Mě do teď všechny ultrazvuky - velké i ty "malé" dělal vždycky můj doktor. Jen na kardiu jsem samozřejmě byla v Ústí. Uvidím na té kontrole za 14 dní. No a co Ty, jak jsi dopadla u doktora? Kde budeš vůbec rodit? U Vás nebo v Ústí? Já v Ústí, za 14 dní tam jdu sepsat porodopis.

In reply to by Calipka

no to se určo zetej je to skvělí jak jde krásně vidět obličejíček..martínek si zrovna cucal oba palečky :-) n
no tak jsem tam ráno byla ale nepotěšil mě sice jsem zavřená ,,zatím,, ale to se může změnit během chvilky...ale prcek se hodně moc cpe dolů a tlačí takže jsem dostala za úkol příjít příští pátek po tom utz na kontrolu ale 2v1 ne že zamnou bude muset do porodnice že se prej chystá na dovču :-) no lepší by bylo vydržet aspon 2 týdny nejlépe 4 pak at se děje vůle boží ale že tomu moc nedává no jinak mi naměřili hroznej tlak 140/60 mám 5kg nahoře a malý bříško jen 28cm ale mělo by být kolem 32cm podle týdnu těhu ale to není nic hroznýho..jinak jsem se ptala na to s tím že je malej a on že to nemusí znamenat nic a nebo hodně věcí ale každopádně uvidíme po tom utz ale je pravda že se prý takhle malé děti rodí dřív ale jinak asi dobrý že tam nic jinýho nepíšou tak si poslechnul i ozvy a ty jsou prej krásný že je uslyší člověk i pohým uchem na pupíku a vzali mi krev prej už na posledy :-) je to běžná kontrola tak si mám zítra cinknout o výsledky..takže mě jěště nechal doma prej jestli mu slíbím že budu ležet a jen ležet tak můžu bejt doma ale prej je to ted už jedno že by to prcek zvládnul i ted jen by mu pár dní možná pomáhaly ale prakticky je ,,hotovej,, ale každý den navíc je dobrý tak se máme snažit no ale prckovi se asi doktorova prohlídka nelíbila a celej den sebou šije jak o závod a zkoumá cestu ven je to hodně nepříjemný a hćhvilkama i to bolí ale zase vím že žije a že je asi v pohodě

In reply to by Luluna23

No, takže místo říjňátka to vypadá spíš na srpňátko, co? 8) V kolikátém týdnu jsi? Já jsem teprve 29+4 dneska a taky se bojím, že to přijde dřív než by mělo. Poslední dny mě hrozně píchá přímo v rozkroku, což tedy nevím, co znamená, ale každopádně to asi není normální jev, když do teď jsem to neměla. Břicho taky tvrdne dost. Chvílemi mám pocit, když stojím nebo chodím, že mi snad malá vypadne, jaký cítím dole tlak. Snad tam ale vydrží alespoň do září. Teď by to bylo fakt ještě hodně brzy. No a co ta porodnice, kde budeš rodit?

In reply to by Calipka

no já mám dva termíny podle PM 31+2 a podle utz z 12.tt jsem 31+5 takže jednou nohou jsme řijnátka a druhou záříjátka ale po včerejšku to vypadá na srpnátko ale to nechci ikdyž bych ho ráda už muchlala v náručí ale je jěště brzy.jj přesně to píchání a tlak na spodek to mám taky a furt se cejtim nesvá když někam jdu mám pcit že každou chvilkou rupne voda a malýho porodim za chodu ..no já když to bude předčasně a přítel bude moct mě odvízt tak pojedem do ústí tam jsou na tak malý prcky připravený ale jinak chci rodit zase v český lípě no ale když nebude odvoz tak budu muset volat sanitku tak ta mě odveze do děčína ale tam já nechci kor po tom co vím o té nemocnici poslední dobou je to tam o život

In reply to by Luluna23

Tak na mě "počkej" s tím porodem, já budu taky určo rodit dřív, tak se třeba v tom Ústí sejdem :s: S tím pocitem, že mi praskne voda a já porodím na chodníku to máme opravdu stejné. Doma na gauči to celkem jde, vylezu ven, udělám pár kroků a konečná. Už ani cvičit nechodím, doktor mi to zakázal. Tak jsem byla jen dvakrát :( To mi asi moc k lehčímu porodu nepomohly ty dvě lekce, které jsem stihla absolvovat :n: To máš dobrý, když už jsi 32.tt, to už ať se narodí malej kdykoli, tak to v pohodě zvládne, i když samozřejmě každý den 2v1 je k dobru. Já se modlím, abychom vydrželi alespoň do začátku září. Když vydržíme do 12. září, tak budu šťastná, termín mám 12. října. No uvidíme. Oni si ti naši drobci stejně udělají co chtějí, viď? ;) Tak jim hlavně musíme držet pěsti, aby to zvládli v pohodě :one:

ahojky zlatíčka tak včera jsem se dočkala a byly jsme na utz pořád ho vidím před sebou jak byl krásnej a cpal si obě pěstičky do papulky a krásně nás nechal se kouknout jak už je velký a hlavně ukázal výbavu takže to ten kluk bude...ufff už jsem se bála že by jsme museli vybírat holčičí jméno(to by byl boj).No prcek je prakticky zdravej jen je menší váhu má prý hezkou v normě 1250g ale po měření tělíčka jeho celková velikost je jen 28+2 takže je menší o dva týdny :-( ale já si našla utěšení že si ho aspon víc užiju jako malé miminko :-) on to pak dožene ale přiznám se dost jsem se lekla že je něco špatně protže do ted byl spíš větší o nějaký ten den a ted tohle??no prostě bude asi drobeček takže ted jdu najít něco ve velikosti 50 jinak ve všem bude plavat chudinka :-)...
Jinak se nám už hnula i výbavička ve čtvrtek jsme jeli místo na houby do liberce že si tam přítel koupí telefon protože ten jeho je na heslo a funguje podle nálady a už vím že když si bude chtít jet něco koupit tak mi s ním nejedem je to o nervy on je horší jak já...dvě hodiny v jednom kráme pán z něho šedivěl a v druhém asi taky půl hodky tam si ho nakonec koupil za odměnu nás vzal do zoo..bylo to pro jendu poprvé co byl v zoo a navíc tak velký a docela jsme se báli že ho budem trhat od výběhů ale ne byl hodný a strašně se mu tam líbilo samozřejmě nad pponíka co si mohl pohladit nebylo pak se mu tam líbili lachtani a pak jeden pappouch nestor jak tam hopsal jak klokan pak jsme natrefily na mašinku takže jsme se svezli a pak šli pryč ale jeli jsme do nisy a v CA jsem ulovila overálek ale měla jsem dilema ale nakonec vzala 56 ale ta je velká mě jsem přeci jen vzít tu 50 no až tam zase pojedem tak koupím další věci.a včera jsme koupili matraci do postýlky a přebalovací podložku...takže už chybí jen autosedačka,a pak si chci jěště koupit odsavačku mléka a lahvičku s termoobalem,hřebínek a tu leniencku na mazání...jinak už máme vše
Jinak mám strašnou radost kamarádčina segra byla v pátek u dr. s tím že je asi těhulka :-)) takže budu mít s kým vozit a komu dát ty hromady věciček.ale jěště nevím jak dopadla ale její segry mi říkali že přišla s těhu testem a měla tam krásnou dalnici takže asi jo takže mám za ní taky velkou radost ikdyž o tom jakože nevím..
no tak jsem vykecala a jdu hladat nějaký krásný zbytečnosti

Ahoj holky,
jak se máte? Dlouho jsem tu nebyla, tak ani nevím, co je nového. Byla jsem teď 14 dní nemocná, nebylo mi vůbec dobře, měla jsem hrozný kašel, skoro jsem nespala, takže jsem neměla nějak náladu vůbec na nic. Dost jsem se bála, že malou vykašlu, protože to bylo opravdu děsivé. Už je mi ale podstatně líp.
Mám ale takový problém. Docela mi spadlo břicho. I přítelova mamina si toho dnes všimla. Břicho mi tvrdne mnohokrát za den, ale tvrdne mi už x týdnů, tak se snažím si toho moc nevšímat. I když teď bych řekla, že tvrdne víc, než dřív. Ale spíš mě trápí to, že to břicho tak kleslo. Občas mě tak divně píchne přímo mezi nohama, to tak poslední 2-3 dny, což taky nevím, co je.
Jsem dnes teprve 27+3 a opravdu ještě nechci rodit :r: Vždyť Izabelka je ještě hrozně malinká :(
Myslíte, že když břicho kleslo, může ještě stoupnout? Nebo že může klesnout, aniž bych zákonitě musela v nejbližší době porodit?
Moc děkuji za Vaše rady a názory.
Mějte se hezky a pohlaďte :€O:

In reply to by Calipka

Zlatí jestli máš magnézko tak si dej aspon ráno a večer uvidíš že to tvrdnutí polevý já bych ho taky měla brát ale nedělá mi dobře na žaludek tak mi dr. řekl at se na to vypdnu a v pátek už jsem balila do porodnice naštěstí to přešlo a to píchá ní jakoby uvnitř pochvy by mě taky zajímalo co je taky to nemůžu nikde najít ale tam mě píchá taky už pár týdnů asi od prvního tvrdnutí...to s tím spadnutím pupíku to je vážně jěště moc brzy určo si zajdi nebo aspon zavolej dr. a zeptej se ho ale jestli máš to magnézko tak si ho vem ono pomůžu v těhu se spoustou pproblémů...já jedu už v pátek na poslední velký utz už se ho nemůžu dočkat ale jak se tak pozoruju tak bych řekla že mi stejně řekne aspon tu jednu nemylou věc a to že je prcek položenej příčně cítím to pořád když se budí jak se protahuje ale doufám že je to jen můj pocit už takhle mám ošklivou jizvu po slepáku přes čtvrt břicha a jěště mít jizvu po císaři ale o to ani nejde spíš o to že mám z toho strach ale snad to tak nebude....tak zltí držte a určo aspon cinkni dr. ju a dej nám vědět co ti řekl budu držet palečky úplně všechny

\krásné pondělí těhulinky ikdyž trochu zamračené :-) ale my si náladu nenecháme zkazit. velký den se nám strašně rychle začal blížit dnes jsem podle TP(utz) 29+3 a podle PM 29+0 takže by jsme teoreticky mohli pospíchat na velký utz ale dr. mi řekl že tam mám jít až budem 30+něco aby neměli řeči naštěstí se tam neobjednává.asi pojedem v pondělí nebo úterý podle toho jak dají tatkovi dovolenou aby se na prcka taky kouknul mi s jeníkem zatím zhlížíme netík jak asi vypadá to na mimiko i na jénovi jde vidět ja se těší víc a víc krásně se maulí s pupíkem a večer mu vypráví ruzný věci třeba jak máma bude dělat hajít u něho v posteli a mimiko bude spinkat naproti v postýlce a tata v obýváku sám...nebo k nám někdo přijde na návštěvu a on je hned a bez kompromisů vede do patra aby se podívali na kočárek že on bude vozit mimiko..je sladkej...tento týden jede synovec na hokejovou školu a švagrová se švárou budou stěhovat věci do novýho bytu a to znamená že to co nepotřebujou nebo už nechtějí budou vozit sem hlavně věci po domčovi i hračky se kterejma si už nehraje plus něco po ní což uvítám ona je silnější jak já ale ted mi to všechno je akorát :-) tak budu mít aspon nachvilku zase co nosit a hlavně což jsem nečekala tak mi pochválila ten náš kočárek a hned co jěště potřebujem já jsem jí samo řekla at na to prdí ale ona že kupovala honzíkovi ted i petovi (její vnuk) tak Martínek už jen že to bude martínek nesmí být ošizen tak jsem jsem jí řekla at nekupuje blbiny ale jestli chce tak hlavně plínky tak bude aspon o starost mín a prej mu koupí nějakou soupravičku do porodnice že někde vyděla úžasnou tak jsem zvědavá co doveze ale bude to určo sladoučký vkus holka má :-)no my ted co koupíme bude přebalovací podložka,zavinovačku,odsavačku a pak balík do porodnice co prodávají v lékarně je tam vše co maminka potřebuje jsou tam porodnicky vložky dvě balení,dvoje kalhotky za který vám v porodnici nebudou nadávat a vložky do podprsenky já si ale do porodnice podprdu brát nebudu pro prsa je nejlepší aby ,,luftovaly,,aspon ty první dny kojení až doma dám holky do ohrádky :-) no a pak vlastně mi chybí pro malýho jen ta mastička na tělíčko ta leniencka...pak nakoupit něco pro jénu do školky no a v září když to jěště stihnem tak koupíme matraci do postýlky ale to nehoří máme ten zámecký kočár i jeník v něm prvních 14 dní spinkal celý dny a nebo semnou v postely...už se na to nemůžu dočkat a prcek už asi taky ne v pátek mě potrápil poslíčkama(nějaký to tvrdnutí neřeším ale tohle bylo fakt silny a pak i pravidelný) a když už jsem měla něco jakože zbaleno do nemocnice tak to přestalo no skoušel mě asi ale od tý doby mě jakoby uvnitř pipky píchá ne pořád jen chvilkama ale je to dost nepříjemný je to několikrát za sebou takže asi objevil kudy že se to leze ven no jsem zvědavá co mi řeknou na tom utz protože mi přijde že je nějak nízko normálně cítím a vidím jak mi zkoumá pánevní kost a nebo něco kutí mezi nohou a přirozením je to divný pocit na to jak jeho bráška furt zkoumal žebra tak tehle je nějak jinak položenej..no koukám že jsem zase napsala mega román..tak se tu mějte krásně a užívejte ty chviličku s pupíkama zachviličku se budeme mazlánkovat s miminkama :h: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no to si piš holka že se těšim jak malý dítě na ježíška...a to jsem se včera dozvěděla že tam pojedem už v pátek (protože mu dali dovolenou do konce tohohle týdne a příští týden mu ji asi nedají tak pojedem v pátek) :h: večer nemůžu usnout protože se mi v hlavě honěj přestavy jak to asi bude probíhat..ale vy se taky dočkáte my ho vyděli naposledy před více jak dvěma měsícema a to už kurna doba...přítel si ze mě dělá srandu že mám vše už vyžehlený a srovnaný v komodě a připravené pro chlapečka a že mi ted řeknou že to bude holka no to bych asi koukala ale co ono je to jedno tak by to nebyl Martínek ale třeba Taky Izabelka nebo Klárka (asi bych jí dala pokřtít aby mohla mít obě ty jména .-))...tak to máš dobrý že tvrdnutí neznáš já ho mám snad už moc dlouho ale taky ne pořád jen poslední dva tři týdny se stupnují jsou silnější a delší

:a: :€s€: Jak se vede? Já začala chodit na předporodní kurzík (6 lekcí za 450 Kč) a je to moc fajn :one: . Také už máme vyhlídnutý kočárek, ano, zůstaneme u Dorjana prestige :k: . A dále jsem se přihlásila do klubu DM babybonus a získala tak startovací balíček pro budoucí maminky (je tam mnoho slev na různou kosmetiku, plínky apod. Nic to nestojí, ale ty slevy jsou fajn) :dance: :€s€:
A poslední - koupila jsem si kojící podprsenky ;) v HM tak papa :a: :€s€: :dance: :€s€:

In reply to by sněhovávločka

ahojky teda kurz jsem teda nikdy neabsolvovala ale musí to být fajn...dorjan prestige jsou moc krásný kočárky tak pak dej fotečku at se muzeme rozplívat :-) s tím dm babybonusem to zni fakt dobře ale to musím zajít na prodejnu vid??přes netík to asi nejde??no tak to nevim kdy se tam dostanu sice příští pondělí jedem do lípy na ten velký utz ale už vidim přítele jak semnou courá po městě už jen ta představa kolik tam asi bude lidí na trom utz bude až až s jeníkem...kojící podprsenku jsem taky dostala od kamarádky ale jsou my až moc velké takže budu muset taky koupit nové ty co jsem měla jsem dal holčině který jsem prodávala kočárek dávala jsem jí snad všechno byla to chudinka sotva ze školy rodiče se na ni vyprdli a jeho rodiče se k nim taky nehlásily byly na to sami tak jsem jí dala snad vše co šlo narvat do auta...vím moc dobře jak každá maličkost pomůže a ted jsem někde viděla její fotečky a už má dvě holčičky a je to hezké vidět honzíkovy oblečky na těch dalších dětech...

In reply to by sněhovávločka

jj no skusime to pokud to nebude na dlouho planuju že v ten den jěště zajedem mému dr. pro lístek na peníze a pak k zubařce snad už jí chytíme a přeobjednáme se už slyšim ty řeči ale my tam byli a volali kolikrát a nic takže za to nemůžu že to tak trvá...ale už musím už jen proto že chce vzít k sobě pod křídla zubařky i jeníka a zubařů je tady málo ne.li žádnej a když už tak na takhle malý děti prděj...no už se toho utz nemůžu dočkat nejradši bych tam jela hned zítra přeci jen podle prvního TP budu 29+3 a podle Pm budu zítra 29+0 takže prakticky 30.tt ale dr. mi říkal že tam mám radši jít až budu 30+něco aby neměly řeči...

ahojky skoro maminy :-) tak jsme se úspěšně vrátily z poradny..no bylo jak za trest...u nás tady frézují silnici což je hlavní tah kamkoliv do světa a tak nejen že bus přijel skoro o čtvrt hodky dýl ale asi půl hodky čekání na světlech v tom buse a zrovna jsme chytli chvilku kdy pálilo sluníčko takže bezva...no pak jsme se nějak dokodrcaly k dr. ten mě jen v rychlosti pro hlídl a prý vše ok jen se mám samozřejmě šetřit CS bylo tentokrát 2 tak asi lepší poslouchal prcka a pokaždý ho čutnul do toho poslouchátka tak to vzdal jinak by ohluchnul :-) a jěště že jsem se zeptala na ten velký utz jinak bych ani nevěděla že v lípě se na něj neobjednává ani nedostává žádná žádanka prostě až budu 30 plus nějaký ten den tak si tam mám jít dopoledne a je to že je to poviný utz takže se o něj nežádá tak super asi víte že jakmile budu 30+? tak tam hned první všední den jedem...takže se tu hpolky mějte krásně a já si jdu spočítat kdy tam pojedem aby si to přítel zařídil v práci to bude zase na dlouho než ho uvidíme a to bude asi až v porodnici :-) jo a pak jěště si musim postěžovat pak pro nás přijel tatka aby jsme se s těma plínkama netahaly na bus a pak domu tak jsme jeli do rosmanu a oni tam měli poslední balení vel.1 a pak už tam měli jen vel.5 paní kvůli mě byla i ve skladu a ptala se skladníka kdy dovezou další a to prý až v neděli a to ta akce končí ale na krám půjdou až v pondělí...takže jsem nasr...chtěla jsem vzít aspon dvě 1 a dvě 2 ale co tak mám doma dvě balení 1 to si myslím co si tak pamatuju by mělo stačit na prvních 10 až 14 dní možná dýl pokud to nebude tak náročný dítě jako byl jenda no budem dál čuchat slevy ....zatím pa

ahojky řijnátka tak jak válčíte s pupíkama??my se máme celkem fajn až na to dusno,unavu a nespavost.Už máme doma kočárek,deku do kočárku,a jedny plínky ale zítra jedu do poradny(měla jsem jet v pátek)protože v rosmanu mají akci na plínky pampers premium care tak si tam vemu jěště dvoje vel.1 a pak dva balíky vel.2 aby jsme měli doma něco na začátek mají je tam za krásnou cenu normálně tady v tetě stojí 368,- a tam je mají odedneka za 222,- a když bude štístka a budete mít i slevový kupon tak vás vyjdou jěště mín což je super k nám ten leták nechodí..včera jsem si toho tady všimla a je to pravda ta akce platí od 9. do 15.7 tak abych se s tím nemusela tahat a jěště držet jendu tak pro nás přijede tatka...v pátek by nemohl nepustjí ho...

In reply to by Luluna23

tak my už též něco málo máme pro toho našeho drobka :h: (kojící polštář, babyvak do kočárku, 1 rychlozavinovačku, 1 zimní zavinovačku, hračky, cestovní postýlku, plínky a na cestě k nám je zavinovačka do auta a hrací deka). Budu dokupovat oblečeníčko a drogerku :dance: :€s€: a taky kočárek... ten ještě stále vybíráme :k: a mého manžela čeká zařizování pokojíčku :one: na to se už oba moc těšíme :€s€: máme již žlutě vymalováno, zelený koberec a zelenou lampu... jinak nic jo a u rodičů na nás čeká dětská postýlka, vanička a přebalovák...
Krásný večer všem :a: :€s€: :dance:

In reply to by sněhovávločka

no teda to už toho máte dost :-) já ted taky přemýšlela že by jsme mohli dát do pokojíku žlutou ale nakonec tam necháme tu oranžovou zaprvý jěště nám zbyla a za druhý žlutou budu mít kuchyn.no kočárek to vybírejte jěště je spousta času já tak moc chtěla cortinu až mám doma roana :-)ale už se nemůžu dočkat až poprvé vyjedeme....

In reply to by Luluna23

o víkendu se pojedeme podívat na Dorjana. Je cenově dostupný, vhodný na zimu a má i pěkný desing. Teď zrovinka okukuji seznam věcí pro miminko a seznam věcí pro maminku na porodnice.cz a je toho ještě dost, co kupovat... :dance: :€s€: ale penízky zatím jsou, tak je to bezva :a: :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj :a: Izabela je vážně moc hezké jméno. :one: A utz je super. Moc ti nezávidím,že se necítíš dobře,já se toho zbavila je to 14 dní. Už jsem v těhu takhle marodila po třetí a fakt to neni nic příjemného.Obzvlášť když si nemůžeš nic vzít.Tak hodně odpočívej,bašti vitamíny a ať je ti brzy lépe. Já se jinak mám dobře.V práci pohoda a zachvilku na dovču,tak se těším. :dance:

In reply to by Calipka

no tak to já nevim u mě jěště nikdo nebyl..a doufám že ani nepřijde..a je pravda že to i občas poruším a ráno si zajdem pro něco k snídani když doma nic záhadně nejni a to by mohli něco říct tak mám pro ně jednoduchou odpověd že jsem těhotná a jíst musím pravidelně a pořádně a za druhé mám doma tříleté dítě a tomu hold nevysvětlím že snidaně bude až po desátý takže musí dvě hodiny počkat..to by bylo tak rychlí že by nestačili počítat schody...a to máme jen jeden :-) a kamarádka mi říkala že prý o výkendech nechoděj tak nevim co je na tom pravdy....no já ted byla pro rohlíky zítra k snidani že si je rozpečeme v troubě a malej mi utekl na kurty kde hráli tenis a dostal tenisák a měl z toho radost chtěl tam být snima ale to nejde oni hrajou tvrdě a mohli by ho trefit a malem měl i raketu sice asi stoletou a asi i ne stoprocentní ale pán jí asi nechal v druhém autě tak z toho byl smutnej a nechtěl ani koukat ani domu.ted je mi celkem blbě hlavu mam jak v oparu je mi slabo aa zase mi tvrdne břicho takže ted pujdu udělat vodu malýmu ohřeju večeři , najíme se a pak se jdu cachtat do vany já snad to bude lepší...zítra ráno k dr. tak to na něj vybalim tak doufám že mi řekne že je to normální napíše mi max. nějaký léky na ten tlak a pujdem k zubní se konečně přeobjednat snad tam bude čarodějnice ale už tam musím sype se mi druhý moudrák naštěstí nijak nebolí tak jěště že tak...no když tak přemýšlím co tu píšu tak si připadám horší jak důchodce ale bohužel mi tak je..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky veru tak to je dobře je vše ok..noo to si ten čaj udělej co nejvíc hořkej protože to bude cukrová bomba..ani nevíš jak ti závidím že si můžeš vzít ten čajík je to fakt hnus umělej ale takhle to bude lepší..určo to zvládneš..budu na tebe myslet a držet všechny palečky já se ted rozhoduju kdy zajedu k dr. pro lístek na penízky ale hlavně si mu postěžuju na to habrovaní tlaku a dalšíale asi pojedu taky v pátek ....

Luluno! tak jak jsem slibila, jsem tady:-)) delam tu poradny kuk a nestacim se divit, dkyz sem clovek nevleze mesic, co je tu veci, to asi enstihnu rpecist ani do vecera:-D

ahojky holčiny tak se musim pochlubit mám z toho strašnou radost kor když se ted zase všechno sype a já si to nějak moc beru k soběcož normálně nedělám.
včera kamarád co dělá na bytě švagrový tak dovezl kousek kuchynský linky je asi půl roku stará a je moc krásná i švagrový se líbí ale není to co chce ona takže nám jí dají a už když jsem viděla fotky byla krásná ale ted ji vidím na živo a je kouzelná rozhodně lepší jak to naše stoletý strašidlo ikdyž jsem to vylepšila tapetou stejně dvířka nejsou co bývaly a je tak nějak prostě hrozná dneska možná doveze další části už se těším možná že už jí budu mít už letos jěště před porodem hotovou i s kuchyní...mi by jsme ji dali do hromady hned ale je to škoda na zem chci nějaké lino s dekorem plovoučky protože ten koberec vesmírně nenávidím a vubec nechápu koho to napadlo dát do kuchyně koberec už se těšim až poletí a za druhý se musí udělat zdi padá nám tu omítka protže byl každý liný seškrábat malbu a pak malovat znovu a tak je tam asi 20 maleb na sobě a už se to neudrží a navíc za linku nikoho nenapadlo dát kachličky nebo něco jiného takže kolem sporáku to vypadá fakt úžasně.takže předpokládám že kamarád bude dělat na tom bytě asi do konce nebo i začátku podle toho co si na něj vymyslej a pak ho skusíme zlomit aby se vrhnul na tu naši kuchyn.už mám vymyšlenej i pracovní plán aby to bylo co nejrychleji aby jsme měli miminko v novém bytě už nám chybí jen ta kuchyn a bude to tu jako u lidí.já se těším jdu juknout na nějaký stoly a ty lina.
a dneska si zlepším náladu a pujdu si koupit ty látkový plínky pro prcka už se těším....taaak jsem se vykecala a jdu čuchat kuchynský doplnky :a:

In reply to by Luluna23

Ahoj Luci no tak to je super,že budte mít novou kuchyňskou linku. :one: Podle toho co píšeš,tak by to skutečně chtělo všchno vyměnit. Koberec v kuchyni je strašně nepraktickej a taky za sporákem jen stěnu ??? To musí být taky peklo.Tak si to hezky všechno vyměníte,uděláte a budete to mít hezky nové. :///: Ty malby navrstvené na sobě to je taky hronzý,ale ono to seškrabávání tedy taky neni žádná radost,ale je to určitě lepší udělat to máš pravdu. No tak snad bude mít kamarád na Vás čas a pomůže Váms tím.OLno Vás to taky asi nevyjde na moc peněz nebo Vám to udělá zadarmo ??? To by bylo ještě lepší.Lino z dekorem podlahy je fajn,měla jsem ho v bytě než jsme se přestěhovali a skoro to neni k poznání.A jvýhoda je že je teplé a měkké. Kort třeba pro mrňata. :€s€: Tak ať něco hezkého vybereš. :a:

In reply to by Weruru

no zase se proti mě spikli.šla jsem se juknout na ty plýnky a oni je tam neměli tak jsem vzala aspon honzíkovi ponožky aby měl nový hezký do školky a zubní kartáčky s pastou a kelimek.samý maličkosti ale právě pak na nich to všechno stojí.a uplně mě vytočili že ty krásný sopravičky už mají jen na roční děti takže zase nic ani ty bodýnky v lidlu už nemají .no to nevadí aspon tolik neutratím.no ted dáme obídek a pujdu napustit bazenek pro jendu strejda nám to posekal tak meze blbnout jak chce doufám teda že nebude pršet.no nic jdem se najíst a jdem vymejšlet blbiny malej me už ted otravuje že chce do vody koupila jsem mu v trafice časopis omalovánkama a byl u toho i kruh do vody takže musí prostě do bazenku.

In reply to by Luluna23

To je škoda,že je neměli,ale tak máte ještě dost času a koupíš je jindy.Aspoň,že jsi koupila Honzíkovi do školky co bude potřebovat a máš to z krku. Tak si hezky užijte bazenek i za mě.Taky bych tam skočila.Je mi pěkný vedro a trčim v práci.Už se těším až budu doma.

In reply to by Weruru

to musí bejt děs být v tomhle počasí v práci přítel by mohl vyprávět.ten si v pondělí vzal na dílnu teploměr a ukazovalo mu to tam 48 stupnu takže byl hotovej včera prej lepší to měl prý něco málo pře třicet a dneska nevim aĺe zněl že je ok tak snad asi jako včera.mě se tedka povedlo vzít malýho z bazénu a byl od trávy tak šel pod sprchu jenže on se toho bojí takže scéna jak z hororu no děsná hysterka to je.mě už bylo zle z toho dusna sluníčko celkem ok ale pořád koumám jak si opálit ty nohy i ze zadu a furt nemuzu najit tu správnou polohu sice bych o jedný věděla ale nejde to v pupíku mám poklad ten nemůžu zalehnout takže se budu muset nějak zkroutit.no nic uvařil se mi vývar tak jdu dělat koprovku na zitra dneska asi budem grilovat pokud nebude pršet...

In reply to by Luluna23

Celkem to jde,teď se zatáhlo,tak to neni tak hrozné,ale jinak je tu vedro.To víš nemáme klimatizaci,to má jenom vedení,my ji nepotřebujeme.Tak když už se to jooo nedá vydržet,tak si pustíme větrák.Teda ale takové vedro jako u přítele v práci 48°C to nemáme. To by snad měli raději dostat volno.V tom se nedá ani pracovat.Ježíš já vám ten bazen tak závidím,taky bych se šla smočit.malej si to jistě užíval a co vyváděl,že je od trávy,to se pka válel po zemi ne ??? No tak pod sprchu musel to je jasný. Hlavně že neni celej zelenej. :///: Hele s tím opálením to ti neporadím,je jasný,že na břuchu být nemůžeš leda,že by jsi ke sluníčku stála zády,ale jak dlouho by t+ě to bavilo to nevim. :00:

In reply to by Weruru

no včera se nám vrátil příteluv strýc tomu ten barák patří takže dneska dopoledne sekal zahradu ale on má sekačku rozbitou švagrová už jí odvezla na chalupu a tak vzal křovinák takže se to pak muselo shrabat a narvat do pytlu a odvízt ale zustali tam kousky trávy to musí vítr odvát..ale jenda jak skákal z bazénku ven a zase zpátky což byla velká sranda prože cákal na mě a já dostala šok ta voda byla ledová ale jemu je to jedno je to voda ale to že jsem jí teprve ted po obědě napustila a než zatáhla hadici dolu on už byl v bazenku normálně mi z toho byla zima ale on byl nadšenej vzal kruh a skákal a dělal blbiny...no já tam ani nohy nesmočila jak to bylo studený..no ted zajdem jěště pro máslíčko a začnu připravovat grilovaníčko za chvilku se nám vrátí tatka a bude hladovej tak zatim pa a ty si pořádně taky odfrkni

Ahoj mamminy,tak včerejší info z prohlídky :) Utz byl parádní,Tomík koukal jak vyvoraná myška a moc se mu to líbilo.Držel mě pořád za ruku a hladil. Mrňousek je v pořádku má všechno co má mít sice je prý o 14 dní mladší,má prý malinkou hlavičku i tělíčko,ale je to souměrné.Raději si mě objednali za 3 týdny na kontrolu jestli skutečně roste souměrně tak jak má,ale nemám se bát.Tak se stejně trochu bojim.Placentu mám ve předu a jinak je vše v naprostém pořádku. No a je to KLUK jak buk :)

In reply to by Luluna23

Mám jednu zaplatila jsem za ni 100Kč a u svoji mudr to mám zadarmo. Zkusím ti ji sem dát,pokud budu vědět jak. :00: A ptala jsem se na ten 3D a ona říkala,že to tam nedělají,že to je jen komerční a že na to nemají čas.Prý si ho můžu nechat udělat jinde,ale ať od toho nečekám zase takové zázraky,že to mnohdy nevypadá tak hezky jak to ukazují na webu.A navíc ty peníze za to?Tak se na to asi vyprdneme.

In reply to by Weruru

no tak to moooc gratuluju k chlapečkovi už víte jméno?jj utz jsou vždycky parádní kor když je tam tatínek jak pokaždý koukaj až tady si uvědomí že vážně budou otcem a že jim začíná odpovědnost na celý život a v tom jejich výrazu to jde poznat jak jim to šrotuje.
nestresuj se tak je holk o dcva týdny mldší hlavně že je souměrný určitě to bude dobrý uvidíš a třeba to jěště dožene.u mě jakou dobu nebylo nic vidět dr. říkal že byla asi ovulka dýl a najednou pak byl o čtyři dny starší a ted na tom velkem utz byl zase mladší o pár dní takže to bude v pohodě nadruhou stranu si říkám že nemá být po kom dlouhán.jeee tak další chlapeček zase jsme ve vedení :-)

In reply to by Luluna23

Děkuji děkuji máme radost,já jsem chlapečka chtěla a neni možná žídná záměna,protože tam byl rozcapený a bylo to vidět hned na první pohled.No ještě do včerejška jsem si myslela,že to bude Robin,ale přítel přišel s tím jestli by jsme nemohli přeci jen dát toho Matěje,že si tím Robinem neni 100% jistý.Takže to bude Matěj.Chtěli jsme ho uplně prvně ale ještě jsme pak přemýšleli a pořád to měnili a zase jsme u něj skončili. :00: Věřím,že bude malej v pořádku a že to bu%d dožene nebo prostě bude menší.aspoň se mi bude dobře rodit,ale doktorka říkala,že ji to nějk neznepokojuje tak to bude určitě dobrý. :€s€: Jo jo chlápáku je tu požehnaně.Budemo pak moci sestavit fotbalové mužstvo. ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky