cukroví- anketka a dotaz
Nějak jsem se letos pustila do pečení dřív a tak nevím, jestli už můžu udělat i cukroví slepované máslovým krémem, aby se mi do vánoc nezkazil, poradíte?
Mimochodem, jak jste na tom vy, kolik už máte druhů a kdy jste zacaly?
Kolik budete vůbec dělat druhů?
Jaké je vaše nejoblíbenější cukroví?
_____________________________________
já mám zatím 8druhů (zacala jsem kolem 20.11.) a celkem jich budu delat 15-18, nejoblibenejsi mam jadrove bananky, orechove kosicky, linecke a vanilkovky
In reply to já myslím, že to dělat by vodnanka
no ja to udelam taky tak, budu slepovat az pred vanoci, ale ted jsem chtela vyzkouset recept, ktery se slepuje hned po upeceni, pac je to pecivo hodne krehke, no ale tak ho upecu az pozdeji :-)
ahoj, letos je to poprvé co nebudeme mít domácí cukroví. S Ondrou jsem udělala jen z půl kila-linecké těsto. Ondra chtěl vykrajovat tak jsem mu tím udělala radost. Zbytek cukroví jsem koupila.
In reply to tak to je pekna cena... by weru.n
nezkazí. Nemám cukroví v teple. Mám ho na místě, kde je chladněji.
In reply to nezkazí. Nemám cukroví v by JaMiOn
stejne bych vosaky dala do mrazaku, to zastavi proces zkazy, takhle do vanoc nevydrzi ani v lednici, zlukne ten krem uvnitr, je ze zloutku a masla, zkus si vykydnout do misky zloutek a utrit ho s maslem a nechat to 3 nedele pouze na chladnem miste, uvidis a ucitis, fakt je na to brzo, jak pise engly, vosaky bych delala tak dva tri dyn pred vanoci, driv ne
já myslím, že to dělat můžeš,pokud máš něšjaký trvanlivý krém .. ale mě osobně to přijde dost brzo. Já si to vždycky napeču a pak teropve třeba týden před vánocemi slepuju.