Zoubky a noční "zpěv" (spíš řev)

23.01.2009

Ahojky maminky, chtěla bych se zeptat (spíš těch, které o rostoucích zoubcích věděly podle řevu) - jak dlouho před proražením zoubku vám dítě plakalo :§) (u nás je to řev jak pavián) v noci? Adam včera v noci kňoural, ale tahle noc - to byl očistec :00: Usnul v 19.30 a ve 20.00 to začalo. Poslední řvaní bylo asi ve 2 ráno - dostal ještě Panadol a pak se vzbudil až ráno (v 6.30). Ale jinak řval vždycky tak hoďku, nechtěl ani napít - ale prstíkama se snažil si ty dásně rozdrápat :r: Tak ráno kouknu - a niiiiiiiiic tam nemá :r: :r: :r: Starší jen kňoural jednu nebo dvě noci - ale toto :r: :r: :r: :r:

aHOJKY,
u nas to trvalo s kazdym zubem asi tyden nez se vyklubal,prvni dva byly ok,ale ty dalsi-hruza a des-neco jak popisujes ty ale s tim,ze nase rvani se presouvalo spis do tech rannich hodin-od dvou treba do rana nespal a plakal,no hruza.Gelik neomahal,jen na momentik,davala jsem panadol,po tom trosku usnul.
Je treba to ustat a vydrzet a obrnet si nervy,protoze to je o nervy a jak pise Bestyjka-je jich tolik tech zubu :///:
Adamek ma 6 zubu a dalsi dva se klubou,takze zbyva uz jen 12 :§)
Tak preju pevne nervy a v ydrz,ono se to uz musi prorezat :w:

In reply to by Simik

Ahoj Simiiii, tak tos mě nepotěšila :jawdrop: :n: Týden s každým zoubkem - to aby mu vyrostly všechny najednou :s: :s: :s: :s: Marťas měl problémy až s dvojkou nahoře - to měl týden horečky (až jsme pro jistotu skončili na infekčním - a tam mu teplota spadla hned a druhý den byl zub venku :00: ). Takže toto neznám :00: Ale je mi jasné, že je každý ten náš človíček úplně jiný :c: Ségry malá (o 3 dny starší než Adámek) má už 7 zubů a ani nevěděli, kdy jí rostly - já jí táááák závidím :c: Je mi líto hlavně malého - dneska chraptí a pořád kašle - asi si řádně podráždil krk a hlasivky :§) :§) :§)

námteda zuby ještě nerostou,ale vyzkoušej mundisal gel,stojí 85kč a nebo nurofen jahoda od 3měs.a jeětě jsou homeopatický čípky Vibrucol..

jeeje benisku, no to je teda něco :00: Zdenda byl akorát mezi spaním hrozně protivnej a oknouranej, jinak mi spal v pohodě :'zz): takže ti moc neporadím. Tak mu zkus v noci až zase začne řvát, dát do ruky kosátko vychlazený. :cc):

In reply to by ivkahof

Ahojky Ivííí, děkuji a radu - ale on nic nechce :n: Já jen doufám, že je to opravdu těma zoubkama :( Ale je už dva dny i dost protivný přes den, tak snad jo :00: Přes den kouše tvrdé kůrky chleba a tak - ale ty kousátka dá do pusy jen když nejsou studené :00: V noci mu kůrku dát nemůžu - by se udusil :c: Snad mi písne někdo, kdo to prožil a já budu mít trošku náhled na to, jak dlouho to tak může trvat :c:

In reply to by Beni

no jo tak to je těžký s váma :00: :///: Zdenda mi přes den žvejká cokoliv, od molitanovejch zvířátek až po plastový hračky a puzzlíky :00: Tak vám přejeme brzkej zoubek na světě, ale jinak, nám doktorka říkala asi měsíc a půl že má nalitý dásně, a stejně pořád nic, až pak najednou ejhle cink o lžičku :00:

In reply to by ivkahof

Iví, on mi přes den taky žužlá kde co - všechny hračky, oblečení, vařečky a tak. Jen ty chladítka nechce :n: :n: :n: A v noci nechce nic - to jen vříská se zavřenýma očičkama (on snad u toho i spí :00: ) Tak já budu doufat, že se brzo něco vyklube a bude zase chvilku klid :c:

to jste teda měli večírek,co zkusit nějaká homeopatika,já sem mazala i ten gelík,ale to vůbec nezabralo,možná spíš ten panadol nebo paralen a hlavně vydržet,ono nic jiného nezbývá. Nebo mu dej žužlat něco ledovýho,ale oni většinou v týhle situaci všechno odmítaj a rvou si tam ruce. To vše mě opět čeká :00: a těch zubů je tolik. Tak držim palce a přeju pevný nervy,určitě se to musí každou chvilku vyklubat,počítám do dvou dnů ho snad máte venku. Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by Bestyjka.

Ahojky Gabčiiiiii, no, gel nám zabral asi na hoďku - zabral hned, ale dlouho to nevydrželo :00: Chladila jsem mu i dudlíky :s: :s: :s: :s: - to zabralo na první řev, pak už ne. Nic jiného si do pusy nevzal. Ani ty dudlíky nechtěl dudlat :n: A nejhorší je, že mi tam nedovolí kouknout - a když kouknu tak mimochodem, tak mám pocit, že ty dásně ani nemá nateklé :n: :r:

In reply to by Beni

a taky sem nic neviděla a pak jsem si stěžovala doktorce a ona no jo,má to nateklý,to bude zub :s: . Vydržžžžžž,dávej ten panadol,tim mu neublížíš a přeci jen to trochu zklidní tu bolest a kdyby měl teplotu,tak to srazí. Já nesmim na Fílu šáhnout do teď,zuby,rýma,mytí hlavy :00: . Zkus mu to ledový dávat kousat přes den.Cokoliv co si může hlodat. Gabča,Filípek,Domčulka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka