Nečučte na telku a pojďte kecat

22.01.2009

halóóó...je tu někdo ze "starejch" :c: a samo i ostatní ;)

In reply to by kettynka

a zítra nás čekají naušničky,tak se bojim za malou,ale upřímně se těšim,že už to bude taková ta pravá holčička. Jen doufám,že je doktorka šikovná potom co jsem tu viděla a slyšela od holek. Jinak taky doufám,že se nám vyhnou chřipky,okolo nás to padá jak hrušky :( . Co vy? Držíte se? Vy jste si tím loni teda prošli pekelně. Luci nejezdíš někdy na Doříš? Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by kettynka

:!k: já si v srpnu udělala papíry,jezdila jsem pak ještě asi v 38týdnu,ale už se to nedalo,páč sem mrňavá a musim si dávat sedačku hodně dopředu a já přes břicho nedošáhla :!k: no a pak sem rodila a pak sem zase nejezdila,pak zase jo a teď zase ne kvůli ledu :!k: :!k: ,ale jezdim,ale s dětma obouma sem ještě nejela, to je samý jezdila a nejezdila :!k: :!k: :00: . My jedeme na Dobříš příští víkend. Tak co se sejít? Jinak já právě občas s ní prohodila řeč,ona byla taky z Dobříše, už sem ale asi půl roku nechodí,tak sem si řikala,zda o ní někdo něco ví,měla to doma nějaký divoký.Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by kettynka

do zprávy telefoní číslo,pošli mi tvoje,teda jestli chceš :s: a že bych ti to ještě včas upřesnila. Znáš to na Prachandě? Doufám,že budeme teda všichni zdraví,kdyby náhodou přišla nemoc (však to znáš,taka bychom to odpískali),ale jinak je mi to v podstatě jedno řekni si ty,jestli ti vyhovuje spíš so nebo ne. Jinak k té Kachničce,ona právě psala,nějak naposledky,že mají dluhy a on chce aby mu odevzdávala výplatu a a tak,že to tam neklape a že s ním nechce být a pak už sem přestala chodit,já na ni měla i číslo a psala jsem jí právě,když jsem byla na Dobříši a ona se vůbec neozvala asi pak za pět dní,že marodily a od té doby o ní nevim,je to tak půl roku. No jo,ale to je život, sem už přestalo chodit takovejch holek a to sem tu teprve přes rok,to jenom já tu budu strašit do staroby :!k: .Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by kettynka

no v pohodě v pondělí nám je opět píchla a pokud se jí to nebude teď v pondělí zdát máme rezervovanou plnou penzi ve špitále protože má atb a stejně ten zánět v uších měl tak jsem zvědavá no doufám že bude v pohodě protože tohle bych si fakt odpustila sisina a Matějíček

In reply to by sisina

:r: ach jo, to snad neeeeeeeeeeeee....to máte to co měl prcek od Alenky Mocový...taky byli ve špitále...ale zase tam vás dají do kupy a bude klídek, tak držím palečky a teď už ten špitál bude to nejlepší, protože do něj ládujou ATB a stejně má zánět, ATB ho oslabují a stejně nepůsobí, dostane v nemocnici ATB do žíli a bude klídek. Kdyby něco tak telefon na mě máš tak mi písni a já tě budu povzbuzovat aspoň po telefonu a MAtějovi pusinku od tetky :h:

In reply to by kettynka

jasně kdyby něco určo se ozvu já doufám že je dojíme asi tak do pátku do večera tam máme a budeme mít klid prevenar už je nachystaný a stačí být 14dní bez ATB a teplot a pak už snad bude klid na stálo pusinku předám až se vzbudíme ;) sisina a Matějíček

In reply to by sisina

jo Vánoce :c: ...Kája byla ndšená jako blázen, dostala všechno co si napsala Ježíškovi a Míšu hlavně zajímal balící papír.....a mašle a všechno okolo....ale hračky ho chytly taky, sice později, ale chytly....no a teď je doma o ně boj, oba potřebujou v jednu chvíli tu samou hračku :00: :s: ...koukala jsem na fotky z odpoledne, malej je nádhernej!!!!! :h: :k:

In reply to by kettynka

Keťásku já se přiznám, já se dneska ožírám trošku sama. jsem doma, piju víno, dětičku spí...včera jsme měli pohřeb, tak se uklidŇuju, moje teta, která se starala o babi tak v pátek umřela, včera měla pohřeb, a já se stará místo ní...zítra mi jde Niki na zápis do školy, tak snad se tam nesložím......jsem smutná jaký je ten život hnusný k lidem ;) :r: :r: :r: :r:

In reply to by kettynka

si dělám srandu }:) jojo máme se fajn, Viky bude mít 4.2. už rok a vypadá to že do 3 dnů bude mít zuba, svého prvního, to asi někam zarámuju :!k: :!k: :!k: a jak se daří vám, jste všichni zdraví a v poho, mimochodem jsem viděla fotky se srazu a moc vám to tam sekne a z Míšy už je frajer velký :qu:

In reply to by coopis

;) :k: kde jsou fotky ze srazu? se musim juknout a děkuju za pochvalu...jojo rostou před očima, malýmu bude za měsíc rok a zub taky nemáme :n: :!k: ..zdravý jsou - konečně :h: a zloběj strašně...ve dvou si sice sami hrajou, ale zloběj :s: :00:

In reply to by kettynka

no někde tady v blozích jsem ty fotky viděla, ale přesně ti to už nepovím, musíš si je pohledat :s: :s: :s: tak to je fajn, že jsou dětičky zdravé. No to mi povídej, já mám jedno a to zlobí jako 100 všude leze, sápese já si myslím, že mám doma poloviční opičku :!k: jinak je to pohoda, až na to, že ta moje holka se nezastaví, hrůůůůza :///: no snad v létě z ní venku tu energii, co z ní překypuje trochu vybiju :s:

In reply to by coopis

No, taky se těšim až bude venku teplo a já je oba vyženu a budu od nich mít aspoň chvilku klídek... :s: :s: :s: ...doma už je to moc nebaví a venku je zima a na válení na zemi to není to pravý ořechový :n: :? ...teď snad pojedeme na hory tak se aspoň vyřáděj tam, ale léto je léto :c: :dance:

In reply to by kettynka

to máš pravdu, já léto sice nesnáším, ale pro děti je to ráj... :one: tak se loučím, moc dlouho jsem tu nepobyla, já vím, ale jdeme s manžílkem shlédnout nějaký ten filmeček, tak papa, a dětem posílám hubičky :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka