Jsem tu krátce

04.12.2007

Zdravím všechny šťastné a ty které chtějí být brzy také tak šťastné

takže se zadařilo:-) i když papírek ukazoval něco jiného:-) a vkládat příspěvky už ti také jde. Blahopřeji. S vkládáním příspěvku jsem se taky chvilku prala:-)

Ahoj maweri, taky sem temer na zacatku :) 6.tyden od poceti a 7.tyden od PM :) tak Te moc vitam a gratuluji a taky si moc preji holcicku :) a kdyz to bude hodne a zdrave, tak i chlapecek bude prima :)

a doufám že budu mít taky tak krásný doplněk jako ty?Už jsem zapoměla jaké to je a kdy přestanou ty hrozné nevolnosti???????

trpím hroznými nevolnostmi ale i chutěmi.Jsem teprve v 5týdnu a žasnu jak se tělo ozývá,povedlo se nám to hned první měsíc po vysazení.

In reply to by lolka

a přeji ti Lolko ať je to hlavně zdraví,mě by měla vyjít holčička,nejen že si jí hrozně přejeme ale dělala jsem si test podle roční cirkulace krve a taky nám to na ní vyšlo tak uvidíme.Jen se dohadujeme na jméně ale to je ještě dost času.

In reply to by lolka

jsem to našla (pohlaví dítěte),taková tabulka se sama spočítá,zadáš kdy jsi se narodila,kdy muž a krev se člověku mění každých 7let jak úplně přesně se počítá nevím ale můj synek mi tak vyšel i sestry 3děti.Mám to doma tak když se mi to povede odpoledne to sem šoupnout,nebo max.zítra

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka