HOLKY KOLIK DAVATE VOLNOSTI SVEMU DRAHEMU???

21.01.2009

AHOJKY! VCERA ME POUCOVALA SESTRENICE O TOM ZE CHLAPI MAJI MIT VOLNOST ATD. NE ZE BYCH TOHO MEHO DRZELA PRIVAZANEHO NA RETEZU, ALE...... PROSTE CHCI MIT PREHLED O TOM CO DELA. ASI JSEM BLBA. TAK BYCH CHTELA VEDET JESTLI JSEM OPRAVDU JEDNA Z MALA, NEBO JESTLI JE NAS VIC ://: :spid: :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

:s: Myslím, že to o duvěře není, protože každej chlap je jinej a bud tu žárlivost v tobě probudí a nebo je na něj spoleh a ty nemusíš být v nervech...na všem se spolu domluvíte a jste k sobě tolerantní. Já jsem byla s klukem, který byl jak z reklamy na nevěru, stíhačka jsem teda nikdy nebyla na to jsem moooc hrdá, ale ty scény Ti řeknu!!! Vždycky sice z jeho strany, ale štastná jsem nebyla. Samo, že jsem ho nesledovala, ale když se s nějakou sukní bavil moooc dlouho začala jsem já s barmanem třikrát tolik, no prostě přiletěl celej říčnej...dosáhla jsem toho, že mi nezahýbal, protože neměl čas, on raději ani nikam nechodil, neměl na TO čas, musel mě přece hlídat :spid: vždycky jsem si to uměla zařídit :s: Ale co z toho to jsem byla mladá blbá, dvojka žálivcu bez perspektivy...on byl k tomu fotbalista faninky na tribuně se mohli zbláznit :\x: :\x: :spid: ...NO TED žiju s manželem, který sice žárlivý trochu je :girl: hlavně, když se přišmrncnu, ale žárlí zdravě...a já? Vím o sobě, že jsem žárlivka tak jsem si našla chlapa, kterej je alespön trochu rozumný, ví co od života chce a že nějaká nevěra mu nestojí za to...a já jsem se změnila tím, že mám 9tiletýho kluka ted jsem ve 29t těhu tak vše vidím jinak. Vím, že od nás neodejde a pokud si chce vyměnit informace s někým jiným než semnou at to udělá, ale tak, aby neponížil mně a ani děti a stejně mu věřím...jinak moc nikam nechodí, beze mne nechce!
Na závěr...život je moooc dlouhý na jednu lásku!!!! :\r/ Nevěřím, že chlap nikdy neujdede, ale pokud ano tak at my o tom nevíme no ne? Tak se na to vykašli pokud máš v něm jistotu, že Tě má rád tak není proč hlídat....kdo hlídá neuhlídá!!! A pokud tu jistotu v něm nemáš, že Tě rád nemá a tak moc tak to vubec neřeš nestojí za to a stejně by jednou odešel :one:

In reply to by Lukášek duben

NA ME ZARLI ZE ZACATKU DOKUD ME NEZNAJI ALE PAK PROBUDIM DUVERU :s: MUJ PRITEL ME MA RAD A JDE TO VIDET. NEDALA BYCH HO ZA NIC :s: :s: ALE OBCAS SI RIKAM, ZE NENI MOZNE ABYCH ZROVNA JA (PRI ME SMULE NA CHLAPY) NARAZILA ZROVNA NA NEHO. A TAK STALE PREMYSLIM A RIKAM SI A CO KDYBY NAHODOU ://: :? :n: FAKT CVOK. PETRA A AURORA

mne se osvedcilo dat mu docela velkou volnost. To konkretne znamena, ze dvakrat tydne jde s kamosema na pivo pomerne dlouho do noci, ale jako nechodi ozralej domu, to ne, ale je tam dlouho. A pak se mi osvecilo hlavne nedelat sceny, kdyz prijde fakt pozde. na oplatku za to chci, aby kdyz je se mnou, tak si me vsimal, byl ke me ve vsem pozornej a rozmazloval me. kdyz se mnou neni, tak ho nekontroluju a snazim se mu verit, nebo se zbytecne nicim moc nezabyvat. A funguje to.

Co se mi neosvecilo je, neco mu zakazovat nebo se hrabat v mobilu. A to jsme asi udelali nekdy kazda. A clovek najde, i kdyby tam nic nebylo. Pak jsou zbytecne hadky a boje.
Ale velka tolerance neni dobra. Proste takova spise pohoda z obou stran. kdyz se snazi jen jedna strana, tak je to na prd. To by ten muj system nefungoval. TEd treba chci, aby mel zajem o budouci miminko, aby nam pripravil prostredi, kam pujdeme z porodnice, aby na me a na maleho nekaslal. A kdyz jde vecer do hospody, tak to neresim, jen musim vedet, ze kdybych mu rekla, je mi blbe (kdykoli), tak ze mu to nebude jedno a zustane s mnou doma. A to zatim jistotu mam, takze pohoda. je to tezke nekdy v tech vztazich.

In reply to by roselini

JA JSEM ASI TAK NEDUVERIVA KVULI MEMU EX. TO BYL FAKT DEBIL. U NEHO JSEM ZJISTILA ZE SI DOPISOVAL SMS A ZKOUSEL TO NA MOJE KAMOSKY. TEN MUJ SE CHOVA VZORNE, ALE STEJNE, NIKDY NERIKEJ NIKDY ....PETRA A AURORA

já jsem s mým přítelem 6 a půl roku, z toho 2 a půl roku spolu bydlíme. Na většinu akcí chodíme společně, ale mě se třeba nechce každej tejden někam jít. Takže když se mi nechce, jde sám. Vždycky vím kam a s kým. Důležitý je věřit si a hlavně chlap nesmí získat pocit, že ho hlídáš.

Já bych přehled taky chtěla mít, pro klid duše, ale když jsem se ptávala, tak na něm bylo vidět, že je nešťastný. Pak jsem se s ním chtěla rozejít, tedy uvažovala jsem o tom a bylo mi to jedno, přestala jsem se ho ptát. A pak jsem si všimla, že je to o hodně lepší. Pak mne sice zklamal, ale teď jsme spolu a já si říkám, že mi to může být ukradený. Páč když bude chtít, tak si jinou najde i s kontrolou a jinak co se týká pozdních příchodů domu, tak se akorát kdyžtak zeptám jestli už budu spát a nebo přijde dřív. Jednou usnul u kamaráda, no já byla naštvaná, ani jsem se nevyspala a ráno v 6 přilítnul a jako že nic, myslel, že spím, no nespala. A tak povídal, že usnul u Balvana a vzbudil se před 3/4 hodinou a chtěl se vrátit, abych si myslela, že přišel v noci, když jsem spala. No nesežrala jsem mu to. A akorát jsem mu řekla, že jestli se někdy vyspí s jinou, tak to chci vědět, páč nemám chuť s ním kdyžtak spát, potažmo s tou druhou... copak já vím, co si od ní může přitáhnout... A to je vše. Jsme spolu dál a řekla bych, nemá žádnou další. Teďka se rozhlížíme po bydlení NAŠEM sice s úvěrem, ale našem a žádný nájem. :k:

ahojky u nas je to tak ze kdyz chce jit s kamaradama obcas do hospody (mame ji prez ulici ale chodi tam tak max 3x do mesice ale to uz musi bejt)tak mi to rekne a jde a ja zas chodim za kamaradkama domu nebo na prochazky jinak vsecko delame vetsinou spolecne kdyz nekam jedem apod... takze u nas v tomhle problem neni.No uz taky mame dve deti tak kam by coural ze jo :n: :s:

Ahojík.Já si nemyslím,že jsi blbá ale naopak,já mám stejnej názor jako ty.A mě i mému mužskému to naprosto vyhovuje,já vím co a kde dělá když není doma a přesně to ví i on o mě,jsme spolu sedm let a stoho skoro tři roky manželé a máme sedmi měsíční holčičku a troufám si říct,že máme baječné manželství,naprosto si důvěřujeme a perfektně nám to klape :///: .Samozdřejmě si rád dojde z klukama na pivo atd. a to si myslím,že potřebuje uplně každej ,ale abych vůbec nevěděla kde je a tak podobně to ne ne,to by u nás nefungovalo :n: .. :a: :a:

Jako, že víš o všem, co celý den dělá? Nebo, že ho "nenecháš" jít samotného s klukama na pivko?
Já s tím nemám problém. Manžel jezdí např. každou zimu tak na čtyři dny s klukama na pánskou jízdu. Já mu věřim, takže ho s klidem "pustim", ještě se těšim, že mám doma klídek a posílám ho na dýl :-) On se pak i rád vrací:-) A co tam dělá mě upřímně ani moc nezajímá. Vim, že by mě nepodvedl, navíc mi většinou celý průběh akce vypráví :-) Je mi jasné, že z vyprávění vynechá flirtování se servírkou nebo úsměvy na lyžařky. Ale to je přece přirozené a kdy mi říkal, že to nedělal, tak by kecal, ani já nejsem svatá a navíc, zastávám pravidlo, co oči nevidí, uši neslyší - to srdce nebolí.
Je to asi o důvěře.

In reply to by aurora

;)
Můj manža je finanční poradce, celý den jezdí po "návštěvách" klientů a především u klientek.. Kdybych měla žárlit, tak se z toho zcvoknu :-) Manža totiž vypadá vcelku dobře, řekla bych :-) Takže já na to nemyslím, co by kde mohl dělat a věřím, že nedělá. Protože, myslím si, není ten typ. Hlavně si myslim, že by si mě nebral a nechtěl se mnou mít mimčo :-), kdyby měl nějaké záletnické úmysly - proč by se uvazoval? :\r/
Na druhou stranu samozřejmě víme, kde je ten druhý, když nejsme spolu. Jako třeba - on má práci a já jsem u kámošky na kafču.
Ale co jsem od kamarádky slyšela, tak v těhu se žárlivost probouzí i u naprostých "laxňaček", tak se toho trošku bojim :O a neci :n:

In reply to by suldinka

TEN MUJ TAKY NENI K ZAHOZENI :///:. A MIMINKO UZ SPOLU MAME. NASTESTI NIKAM NECHODIL KDYZ JSEM BYLA TEHOTNA. BYL AKORAT NA SPARCE SE SVYM BRATREM NEZ SE OZENIL. A MUSIM RICT ZE VYNECHAL NAVSTEVU LAP DANCU. A ZA TO JSEM MU VDECNA. :c: PETRA A AURORA

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

A CHODI TI CASTO NA TO PIVO? TEN MUJ NASTESTI NENI BAROVY TYP ALE NEJAKA AKCE SE OBCAS NASKYTNE.... CHJO, ASI SE BUDU MUSIT HODIT TROCHU DO KLIDU. ASI JSEM FAKT ZARLIVKA. KDYZ ON NENI K ZAHOZENI :s: PETRA A AURORA

jojo chlapovi musíš dát pocit že není hlídaný ...přehled chci mít také to je normální, ale když někam chce jít tak mu to nezakazuju, jen chci vedet kam a s kým, abych měla klid na duši...

Ahojda:o)
chlap potrebuje volnost nebo alespon pocit volnosti:o) A pocit duvery..pak se bude rad vracet domu a treba a ninebude chtit odchazet:o)) ja mam treba domluveny pravidlo ze muze kdykoliv kamkoliv ale jen ze mi musi napsat sms ze prijde pozdeji a plus misun kdy (do pulnosci, po pulnoci...) abych o nej nemela strach ale kde je a s kym je se honikdy neptam...:o) a na oplatku si muzu dovolit to samy a je to uzasny:o)

In reply to by Betsabe

docela s tvym nazorem souhlasim..jen obcas by je stejne vsechny ty chlapy clovek pritloukl:-))verbes jednu..potrapit umeji taky..to je fakt...ale jinak u nas toto taky funguje...a na to s kym je se neptam..protoze to vetsinou povi sam...

A co je na tom špatného,že chceš mít přehled kde je?Já myslím,že ty se taky nezdechneš aniž bys řekla kam jdeš,ale je fakt,že s chlapama je to těžký,oni maj pocit,že je hlídáš

In reply to by olik

Chlap nechce mit pocit ze je hlidany a musi hlasit kazdy svuj krok:o) Ja kdyz se cestou z prace taky potkam s kamaradkou a zajdeme nekam tak jen poslu zpravu ze se mam dobre a prijdu pozdeji a prisla jsem kolem jedenacte a doma je pohota. Tam vypravim ze jsme se potkaly a zasli na napuky a podobne a je pohoda. Stejne tak to ma muj partner. Proste jen napise ze se zdrzi a kdyz chce tak mi pak sam vypravi kde a s kym byl a myslim ze takhle se o nem dozvim vic nez kdybych vyzvidala a uhanela ho kde je a s kym je.

In reply to by aurora

To mi povidej. nerikam ze nezarlim a nepremyslim ale jen vim ze je to tak lepsi..kdyz me bude chtit podvadet tak to stihne i poledni pauze v praci a doma muze byt vcas:o) Proto se snazim byt skoro idealni partnerka a neomezovat ho...a po pul roce to tohle delam je vic doma:o))) dokonce ho obcas i vyhazuju, ale on rekne ze se mu nechce:o)))

In reply to by aurora

Já už mu moc volnosti nedávám,protože mě hooooodně zklamal.Psal si několikrát z holkama na chatu jak by je o....a když jsem na to přišla tak mi sliboval jak to už neudělá atd.Samozdřejmě to bylo jinak.Dokonce když jsem pracovala na pumpě jsem myslim zahlédla naše auto z tim samím přívěškem co má na zrcátku z nějakou krávou.on to samozdřejmě zapírá a já to nemam jak dokázat:-(((No a abych to dopověděla,a pak když jsem mu přišla na další a další nick tak si udělal jinej.On mi dokonce dělá,že se mi kouká do telefonu,historie internetu,nesmí mi nikdo napsal smsku,protože ho hned podvádim.Hrůza-nikomu bych to nepřála

In reply to by kissinka.15

AHOJKY! TAK TO JSEM SI UZ ZAZILA. MUJ BYVALY BYL TO STEJNE. ON MOHL VSE A JA JSEM NEMOHLA NIC. KONTROLOVAL MNE VSECHNO. A NAKONEC JSEM HO PRISTIHLA JAK SI DOPISOVAL S MOJI KAMARADKOU O TOM JAK BY ..... TEN TVUJ TO DELA ASPON S KRAVAMA S CHATU, ALE TEN MUJ SI NA TO VYBIRAL MOJE "KAMARADKY" DOKONCE SI Z JEDNOU I NECO ZACAL. ON TO PRIZNAL, ONA ZAPIRALA. PROSTE IDIOT :w: :w: :w: :w: DOKONCE NA ME I POLOZIL RUKY..... A TO JE MOC! JEDEN KRASNY DEN JSEM SI ZBALILA KUFRY A ODESLA JSEM. A UDELALA JSEM FAKT DOBRE. PROTOZE CLOVEKU KTERY TI NECO VYVEDE SE PAK UZ NEDA VERIT. PETRA A AURORA

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka