Natálka 3minuty a 3měsíce :)

16.01.2009

To je rozdíl :c:

AHoj Oli, no Naty je kouzelna... je podobna tatkovi vid? My mame par dni do terminu a nejak se te nasi potvurce nechce, tak jsem zvedava kdy vykoukne... jana

In reply to by Erolin

:D jj nase bude asi taky cela tatinek, jsem na ni zvedava na tu nasi malou prdolku... no reknu ti, ze termin mam zitra a uz ted se sotva vlecu, fakt hrozny... do toho dnes krece v brise a tvrdnuti, tlaky na pipku... no zazitek..... tak uvidime co mi zitra reknou na monitoru, ale nevidim to moc slavne...

In reply to by Kyselinka

to čekání kolem termínu je děsný...mně říkali jak už se to chystá jak do termínu porodim a kde nic tu nic :? uplne to vidim jak jsem se vzdy tesila pak do poradny,že mi řeknou že jako už a ono nic ://: No jo tak držim palce at to máš co nejdříve a v pohodě :) Můžu dát pak informaci :||): na spolužáky?Nebo se pak pochlubíš sama?

In reply to by Erolin

Dnes mi teda tvrdne brisko strasne moc... tak nevim jestli je to nejaka priprava ..mozna zarazene prdy :s:

No pokud to sem holky napisou ze se uz neco vyklubalo :||): tak to urcite pisni na spoluzaky... ono je tam ted teda docela mrtvo.. nejak ustaly ty debaty... fotky bych pak dodatecne dodala :cc):

ale ta druhá fotka, to vypadá, jak kdyby cestou ven jí někdo zbil, ja má tu krev u nosu, jinak je to krásná usměvavá 3 měsíční frajerka :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka