Hledam kamaradku

13.01.2009

Ahojky holky najdu tady nejakou kamaradku, bydlim v Praze v Repych. Nikoho tady nemam s kym bych mohla pokecat a spolehnout. Chlap je porad v praci a ja sedim doma. Tehotenstvi mam rizikove a nesmim sama nikam chodit. Doma uz okusuji zdi, najdu kamaradku?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak já jsem z Dolních Měcholup...kdyby náhodou tady byla některá z vás z okolí....taky nemám parťačku na kočárkový pochůzky ( který mě teda čekají nejdřív v únoru....rodit mám cca za 2-3 týdny :-)

In reply to by verikk_

Jojo, ale ještě nepřišel....nikdy by mě nenapadlo, že to bude trvat přes 2 měsíce!
Jinak je to Maxi Cosi MURA 4...hluboký lůžko, k tomu autosedajda, sporťák a nějaký doplňky....má ho moje ségra a moc se jí osvědčil....a mně je skoro celý těhotenství "nedobře"...takž nějak nebyla síla chodit po obchodech a koukat po zboží, který tam nabízí

In reply to by Šárka75

tak to jsem mela podobny jen 5 a 6 mesic mi bylo dobre jinak do 5 jsem zvracela a to jsem ani nic nesmela delat mela jsem taky rizikovy a pak uz to bylo zase hrozny.a konec byl snad nejhorsi byl strasne dlouhy to se kaje ani nechtelo ven takze to bylo fakt nekonecny.

In reply to by verikk_

:-)
asi taky chodíš do Hostivaře nebo máš nějakej jinej tip?
Já se pak těšim....až bude malá větší, že pofrčíme třeba do Průhonic do parku....čas od času....je to tam hezký a příjemný....ale to bude asi až tak na jaro-léto?

In reply to by Šárka75

ahojky tgak tam jsem byla parkrat a jeste na dobry vode ale vetsinou chodim takovy maly kolecko kolem alberta.musim ze psem tak chodim kazdy den.v parku je to krasny ale bez auta trochu z ruky.a kdypak mas termin?

In reply to by Šárka75

no urcite jo :\x:
no sice me donuti ale v tomhle pocasi to zas tak dobry neni radsi bych byla s malou doma v tech mrazech tak aspon nachvilku vzdycky musime a to i rano :r:
Kdyby nahodou tak preji krasny pohodovy a bezbolestny porod a co nejdriv mimiska u sebe at uz muzeme drandit :one: papapa :cc): :h:

In reply to by Erolin

Jůůů...tak to je hezký....už máš asi mimi...dle toho obrázku? :-)
Kam chodíte na procházky?
Já jsem se občas z Dolních vydala do Hostivařskýho parku....je to odtud docela štreka....pak tam našli nějaký ty lidský končetiny, tak mi to přítel zakázal. Občas jsem šla tady po polní cestě do Dubečka....pak tam našli to zetlelý tělo....takže tam sama taky moc nechodim...přítel je lenošnej, nikam se mu nechce :-) a já zase potřebju na vzduch....tak pořád špekuluju, kam se tady po okolí tak můžu vydávat na procházky.

In reply to by Šárka75

No ono tady neni moc na výběr než Hostivař. park...mam tady jen takový kolečko co chodim,ne moc daleko pač ted kolikrat nepotkám živou duši...No a mám Natálku,ted ji byly 3měsíce :)

Jojo na procházky se pak ráda přidám až se oteplí :) na Hájích ul. Květnového vítězství, taková dlouhááááá ulice :)

škoda že nejsi z PHY4 Háje :) to bychom mohly občas pokecat, atd...ale za týden-dva rodím, tak mám co dělat :)

In reply to by wicca29

háje? to není tak moc z ruky pro nás, co plánujeme sice rodit až v květnu, ale bydlíme z "opačné strany" toho velkého lesa, tj. u thomayerky / ikemu...
takže jen co budou mimi z bříška vypuzená, klidně se přidej na procházku do krčáku!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka