co už umíte,

12.01.2009

Dobré ránko,
tak si tak říkám,co už umí vaše děti?
Lotynce je půl roku a nechce se jí otáčet.Zvyhá se do sedu.Usedí chvíli,ale na to se mi zdá,má ještě čas.otočíme se na bok,ale to je vše.S hračkma problém nemá.Vezme si ji,předává z ručky do ručky,otočí v ručkách,ale otočit se na břicho,to ne.Mrška jedna.Snad to doženeme.

Ahojky, tak Adámkovi bylo teď 9.1. už 7 měsíců. Od vánoc se staví (s oporou) u všeho a ke všemu, leze po kolínkách, otáčí se na bříško a zpět,a hračky - chytí je, otáčí, háže je na zem :00: Opravdu ti závidím. Starší kluk byl línější a byla to pohodička - ale teď :00: Každý kabel a smítko ho zajímá, hlínu z kytek by asi i baštil - a to jsem se těšila, že bude klíďas - v bříšku teda byl :c:

tak to jsme holky podle vás ouplní břídilové.Nic neumíme.Ale snad to brzy doženeme.Trénujeme jak se dá.Předčítám to tady Lotynce a domlouvám ji.Ona se jen směje.Má to ale život.aspon v tomhle je pohodář.

Ahojky tak my jsme o měsíc mladší a umíme:otáčet se to tak 4 dny zpátky se to naaučila,plazí se do kola ještě ne do předu,vytahuje si dudlík s puseny a dává zpátky,cucá si nožičky :s: přitáhne se do sedu,umí udělat pápá a pořád se směje.Jinak si myslím že Lotynka se začne brzy otáčet je to z ničeho nic uvidíš a co jinak jak se vede

Amálka se točí na bříško od 4. měsíce už ji to jde i zpátky a válý sudy (má 5měsíců)
Přitahuje se do sedu od 3. měsíce, ale to se jen přitahuje. Nedávám jí sedět.
Ručičky už má šikovný. Dokonce si sama dává flašku a dudlík do pusinky. Nejradši rozvazuje šňůrky na mantinelu.
Jinak už objevila nožičky a hraje si s nimi. Někdy když si ji chci posadit na klín tak je propne a nechce sedět,ale stát.
Začíná nějaké slabiky a srandovně špulí pusinkou, když se snaží mluvit.
Jinak už dělá tzv. letadlo. To roztahuje ručky jako by lítala. Prý je to důležítý pro šíjové svaly,které trénuje k sezení.
Žana a Amálka

určitě my se taky začali otáčet v půl roce neboj to bude ze dne na den ale s tím sezením pozor já bych ji neposazovala mě malej seděl až od 8 měsíců myslím, že v půl roce je brzo je to zátěž na jejich páteř, ale jinak je to určitě šikulka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka