Ahoj,máte někdo kontakt ny Naty co počítá ovu..........

11.01.2009

:) Ahoj,chtěla jsem Vás poprosit o kontakt na Naty?Co počítá ovulační dny,někde jsem to četla a ted to nemůžu za boha najít.....Prosím o radu a co je k tomu třeba rok narození a.................?Přeji krásný den.............Moc děkuji všem za pomoc......... ;) :a:

Taky jsem uvažovala, že jí napíšu, jenže nevím přesně v kolik jsem se narodila, naši říkal něco kolem 17 hodin, myslíte, že ji tobude stačit? A nezavalíme ji tím, že to po ní bude chtít tolik holek?

In reply to by Andisek

Ahoj,myslim,že jí asi zavalíme :///: ,ale napíše až bude mít čas ,tak já jsem jí napsala ,že na to nespěchám,chápu,že toho má asi dost,když má malé miminko.Určitě jí taky napiš,prubnem to néééé?????A pak jsi všichni co jsme jí napsali napíšem jestli to klaplo nebo né? :!k: :!k: :!k: uvidíme holky jestli jsi tady budeme psát,že máme dvě čárky :\x: měj se krásně a určitě jí napiš.......... :) :a:

koukám,že už mail na Naty máš..určitě jí napiš datum narození,hodinu a místo.Díky Naty,se mi podařilo tento měsíc otěhotnět..Vypočítá ti dny v měcíci a hodinu kdy se máte snažílkovat...a vypočítá to na 6měsíců dopředu.Jinak Naty už má mimčo takže to bude chvilku trvat než odepíše,ale určitě ti napíše..Budu ti držet palečky :one: aby ti to vyšlo jako mě :cc): :a:

In reply to by monke

Ahojky Monke,tak asi u tebe jsem to četla ,právě jsem to někde četla a chci to taky prubnout ;) tento měsíc jsem jsi tedy ob...........i Ra-vit.......tak uvidíme jinak baštim kyselinu listovou a laktobacily mě pak doktor doporučil....jinak moc gratuluju k miminku...........Ať jste zdravočký a pěkně rostete :e): :one: Moc děkuju už jsem jí napsala,počkám jsi asi ted toho má moc,když má miminko...........měj se moc krásně papa :a: :a:

In reply to by Heluska11

:) Někde jsem tady četla v těhu.. blo....,že vypočítává plodné dny podle data narození a ještě je k tomu něco třeba ,ale nevim co přesně,tak to chci prubnout.....a taky jsem jsi ob......Ra-Vit.........měl by dorazit příští týden.A už se to tady někomu podařilo otěhotnět,když to Naty vypočítala víš? :///:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ty jo ,tak to jsem zvědavá,už se těšim a myslíš,že jí můžu napsat?Že nebudu otravovat?A co je k tomu ještě třeba den narození a ...........???????

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka