Vyspinaný do ružova:-))

10.01.2009

Dobré ranko dámy :a: , jakpak jste se vychrupkali? my úplně do růžova tak vám přiložím pár fotek z ranního povalování :!k:

:c: ,já tu taky moc nebyla,vyždycky jen jeden komentář a pak zase šup ven,nějak s těma dvěma nestíhačka :!k: . To jsou zase pěkný fotečky, těm holčičkám stejně růžová sluší prostě nejvíc, krásná je ta vaše společná. Sašulinka má nádherný kukadýlka a tobě to taky moc sluší,tobě slušely i ty krátký,ale ten novej sestříh je taky dobrej,já už to u sebe na jaře taky vidim na mikádo :\x: .Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by Bestyjka.

Nazdárek tetka, jak koukám tak si teď ujíždíš na střídání ikonek, no máš štěstí, že tě znám jménem, jinak bych byla ale úúúúplně zmatená :!k: akorát slyším že se mi vrací dítě z vycházky s dědečkem, tak bude préééé :!k: Jo jo s tou růžovou máš pravdu, stejně jim to člověk furt bude rvát a tos ještě neviděla jakou jsem jí koupila teplákovku, jsem si na ní ujela no, pak jí vyfotim a pošlu!!! co se týče mě, po ránu jsem fakt kouzelná na tej fotce :sick:

Ahoj holky, dobré dopoledne :s:
Tak teď si dáváme s taťkou :§: a dcerka spinká. Jinak noc byla v poho, o půl 11 jsme papkali naposledy a spinkali jsme až do půl 8. Ale pořád jsme v noci neklidní, takže se mamka moc nevyspí.
Přejeme krásný den, pa :a:

dobré ránko kočky :cat: nojo ta růžová z vás jen září :girl: :girl: :girl: :girl:
my už se dneska taky konečně vyspinkali v pohodě :cc): :cc):

In reply to by Ditousek

no v neděli jsme začali teplotama, pak prý že to může být 6tá nemoc, - lehce jsme se osypali no a do toho problém se střívkama a srajdule :00: ale už je to snad, ťuk ťuk, za náma :\x: :\x: :\x: :\x:
A copak plavčo? bylo dobrý? jak se vám tam líbí? :\x: :\x: :\x:

In reply to by ivkahof

Jo jo plavčo dobrý, akorát si Saša v šatně a cestou do bazénu pěkně pořvala, protože jsem si dovolila jí nechat svlíkat tou paní co nám tam pomáhala v šatně :s: tak mi dala jasně najevo že tohle si nemám dovolavat a vždycky když jí pak viděla začla natahovat :!k:

In reply to by ivkahof

Hele mi to máme taky z Chotěboře 35 kiláků, mohla jsem jezdit do Brodu to je necelých dvacet, ale do Jihlavy jedu stejně kvůli práci a taky letos přispívaj do konce ledna dva tisíce a tím že jsem nevyužila příspěvek v loni tak mi ty první dva tisíce napsala na prosinec a taky mi je proplatili takže máme celej kurz zadarmíko!!

Tak my jsme se také dnes vyspinkaly do růžova.. :c: , ale né v růžovém, ale v červeném santaklausáckém pyžámku... :!k: .Ted už řádí v křesílku, táta kouká na autosalon, já dopíjím kávu... :) .

In reply to by Danka

Ahojdá tetka, tak to zní jak ranní pohoda v rodince :one: Já dala malou na chvíli k našim tak tam drandí s dědou a já si čistím zuby a přitom vařím vodu na čaj a kašičku k snídani :a\|: co máte dneska v plánu, já to vidím na doma a možná po obědě ven!

In reply to by Ditousek

:( :r: .U nás to bude stejné, doma a pak ven.Možná půjdu na návštěvu ke kamarádce, má dvou měsíční holčičku... :c: .No a zítra, pojedeme asi k rodičům.Mějte krásný den a zase někdy ahooojky... :a: .

In reply to by Ditousek

JAK ŘÍKÁŠ!!! dnes jsme se vzbudili asi jen čtyřikrát nebo pětkrát??? abych pravdu řekla už mi to nějak splívá!!! hihihi. Mám docela i dobrou náladu, ak se tomu zasměju, ale jsou dny, kdy mi trvá se probrat třeba až do oběda!!! Ale můžu být na to noční vstávání sebevíc naštvaná, ale stačí jedno dvě zakřenění ajsem rázem úplně naměko!!!

In reply to by janicka123

No to je fakt že kdyby se člověk v noci probral pětkrát kvůli tomu že chrápe třeba chlap tak mu ten ranní usměv rozšlápnem, ale u těch mrňousků je to prostě něco jinýho:-))) ale já jsem taky někdy jak když mě někdo zmlátil a málá skáče a řehtá se a já se nemůžu ani zvednout!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka