hodně spinká

09.01.2009

Holky je normální aby 3měsíční mimi spalo i přes den třeba 3hod v kuse...a přes noc i 12hod.?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj. Náš Škubánek je taky celkem spáč. Jsou mu skoro čtyři měsíce.V noci spí krásně. 12 hodin teda ne, ale spí od osmi do pěti a když se nají, tak ještě tak do půl osmý bucá. Pak se napapá, chvíli blbne v postýlce a pak vytuhne tak na půl hoďky, někdy na hoďku, pak si hrajem, v poledne se nabaští, zase chvilku spí, pak spí v kočárku, přijdem domů, zase si chvilku hrajem nebo si hraje sám, nabaští se a zase chvilku spí. Ale tři hodinky v kuse to je teda síla. Já bych si to užívala. To už se mi nepoštěstilo tak dva měsíce.

Mne malá prospala dopoledne treba i 4-5hod a poobede jsem ji nechávala max.2hoďky,aby potom šla brzo večer.V noci spala taky skoro celou noc.Nekdy už sem mnela prsa nalitá mlíkem,ale nebudila jsem ji,radeji jsem si mlíko odstríkala.Ale je to na tobe,jak uvážíš zavhodné.Buď ráda.Dnes si tu chudinka jedna maminka stežovala,že má 4 mesičního chlapečka a pořád řve.Bylo mi jí líto,protože já tohle neznám,ale ze zkušeností kamarádek vím,že se s tím nekdy nedá bohužel nic delat,nic nezabýrá.

Jee tak to máš úúúžasné!!! :one: Pokud ti tvůj andílek krásně prospívá, tak bych v tom problém neviděla!! Ale pokud přibíráte málo, tak bych pouvažovala o buzení... :a:

Je to v poho. Od 3měsíců už prý miminka můžou prospat celou noc (tomu jsem se od srdce zasmála, protože náš Daník se právě v těch 3 měs. začal budit po 2h a už mu to zůstalo-do té doby se zbudil jen tak 22x za noc) a přes den spaní 3h je určitě taky normální. Šťastná to matko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :one:

In reply to by Monila

ona se ráno vzbudí hraje si v postylce,pak ji nakojim dám do postylky tam si treba zase hod.hraje a pak usne,klidne na ty 3hodky...a pak znova,odpo je vzhuru tak dvě hodky a zase usne.neni to pokazde stejne nekdy vic nekdy mín

In reply to by Erolin

Ty jo, tak to je sen!!!!!!!!!! Máš andílka! Ale já si taky nestěžuju - sice se v noci teď budí po těch 2hodinách, ale přes den spí pěkně (teda bohužel ale jen v kočárku) - no tak musim furt courat, ale aspoň rychleji zhubnu poporodní špeky :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka