Holky váš názor, prosííím

09.01.2009

Včera jsem byla u doktora, ale zapoměla jsem se ho zeptat (hlava děravá ://: ) a tak alespoň prosím vás o váš názor nebo zkušenost (doufám, že ji nemáte :O ). Myslíte si, že mě nechají dlouho přenášet, když jsem před tímto těhu prodělala dvě mimoděložní (1.levý vejcovod a po 2.roh děložní,)??? Mám termín až za 14dní, ale tipuju to na přenášení :00:. Co myslíte????

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky!!! Myslím, že to přenášení nechávají jen tak týden a pak to vyvolávají. Tedy alespoň podle zkušeností mých kámošek. Neboj, vše bude OK!!! pa

ahoj těhule, taky mám termín příští týden... chtěla jsem se vás zeptat, jak víte kolik váží vaši mimíšci.... když už se nedělá ultrazvuk podle všeho to u mě na porod ještě nevypadá, ale když jsme byli naposled na utz tak byla malá větší o týden, já mám mega pupek a tak se začínám trošku bát abych neměla malou velkou :? :s: vím, že je to stejně jenom orientační no ale sstejně by mě to trošku zajímalo :s: díky za rady potfurka

In reply to by potfurka

Ahojky! Tak moje zkušenost u prvního těhu byla, ukončený 40tt a nic se nedělo. Co dva dny jsem jezdila na kontroly a v den ukončeného 41tt mi řekli, vyvolávačka. Takže jsem byla na utz, kde se na mimi podívali, změřili a zvážili (jsem hubená a mám úzkou pánev) a vyšly hodnoty 50cm a 3,8kg. Ještě ten den se malá bez vyvolání narodila a ve váze se sekli přesně o půl kilča. Tak to byla moje zkušenost. pa

Ahojík holky, celý těhu probíhalo v poho a vše zatím mělo být tak jak má, tak uvidíme, kdy se prcek vyloupne :cc): . Ve čtvrtek jdu zase na KO, tak se kdyžtak zeptám doktora. Romanco, ty už to máš za pár :one: , ty se máš a i to datum je krásný. Tak snad zapracuje i ten úplněk a zlatíčkovi se bude chtít ven, držím palečky :qu: .

Ahoj Rozárko, myslím si, že pokud tvoje těhu probíhá v pohodě, bez dalších potíží a došlo by na přenášení, tak tě asi nějakou dobu nechají. Moje sestra přenášela týden, a pak jí porod vyvolávali, protože měla docela úzkou pánev a malá byla poměrně veliká, tak aby asi ještě více nenarostla :)
Já bych nerada přenášela, mimčo roste, záda bolejí, taky už ho chci mít u sebe, tak snad to zvládneme s mimískem :||): kolem termínu,mám ho 14.1. a divím se, že nejsem na tabuli slávy vpravo ve sloupci :? :?

In reply to by Kalimero79

Ahojík Kalimero, doufám, že se prcek rozhodne přijít na svět v termínku, ale když už budeme muset přenášet, tak to taky zvládnem ;) . Ale jak píšeš, nejraději bych ho už měla taky u sebe :\x: .
Jinak na tabuli slávy nejsi, protože to si musíš zadat v nastavení účtu, ale teď ti hergot neřeknu jak se to přesně dělá, snad ti chytřejší hlavy poradí ;)

In reply to by Romanca

No to by sakra mohlo vyjít. :s:
Hele, včera pozdě večer jsem měla tvrdnutí břicha, dokonce po 20ti minutách. :jawdrop: Nebolelo to, jen tvrdlo. Tak jsme ještě s manželem dali vyvolávačku :s: a pak už jsem byla grogy, tak jsem usnula s tím, že kdyby něco, tak mě to vzbudí - no a ono nic. Teď se zkouším víc hýbat, uklízet a tak, akorát jak je vysoký tlak, tak jsem zase hnedka grogy. :( Zítra ráno kontrola.

Ahoj Rozárko, myslím, že ne. Ale záleží. Mě doktor řekl na úterní poradně, že mám přijít zase v úterý (termín mám v neděli) a do konce týdne (příštího) mě vyvolají porod, když se to nikam nepohne, takže bych přenášela týden. Ale třeba budeš rodit v termínu.

Ahoj,myslím si, že záleží na průběhu těhu, kolik máš ještě plodové vody,jaké budou ozvy mimíska a také na dr. Jinak má osobní zkušenost je, že jsem přenášela týden a pak jsme se dohodli na vyvolání. Přeji ti ať to máš už za sebou a mimíska před sebou v náruči, pa pa :||): :a:

Myslím, že to vyloženě záleží na tom, na jakého natrefíš doktora a jaký průběh má/mělo tvé nynější těhotenství.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky