po dlouhé době na skok

07.01.2009

Ahojki děvčátka, dlouho jsem tu nebyla a nestačím se divit kolik je tu nových maminek, těhulek a snažilek. Takže vám přeju do toho nového roku jen to nejlepší a hlavně hodné zdravé dětičky. Mám tady s tou stránkou celkem potíže že mě to tu kolkkrát nechce pustit nebo mi trvá věčnost než na něco najedu, no a na to já nemám čas. Teď jsem si ho ale udělala abych se pochlubila s mojima dětičkama. Kačenka měla minulý měsíc čtyři roky, teď se učí lyžovat a je docela šikovná. Lukášek měl minulý týden čytři měsíce a dneska se sám přetočil na bříško. Pěkně nám tady cestuje po obýváku je to šikulka ale taky pěkný lumpík se spaním. V pátek jdeme poprvé plavat tak jsem zvědavá co na to řekne, už se na to moc těším. Mám teď sice doma honičku ale tohle si ujít nenechám. Tak vám tady vložím ňáké fotečky. Mějte se hezky ahój!

janka.82

Ahóóóóój Vendulko :a: :a: :a: :a: Krásné fotečky. Máš moc krásné (ukázkové) dětičky :h: :h: :h: Tobě to tam taky moc sekne :one: A to je tatínek? Co tam nacvičuje: :c:

In reply to by janka.82

jé ahojki já myslela že už tu skoro nikoho neznám. No jo to je tatínek, je jak malý kluk co? To jsme byli na první svátek u ségry a on jak si se švagrama vypije tak dělá takové blbiny, mám podobných fotek víc ale lidi kteří nás neznají jací jsme blázni by to asi nepochopili. Ale jinak je manža normální. Jó a na té první fotečky má malý dupajdy které jsem nosila ještě já, dobrý né? A děkuju za pochvalu.Vendula

janka.82

In reply to by Vendula28

Nevím, jestli tu ještě jsi. Koupala jsem malého a za chvíli mu dám jídlo. Ty dupačky jsou pěkný :one: No jo, je tu už hóóóódně holek, které neznám. A co se týče tatínka- sranda musí být :w: :w: :w: ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka