Ach jo.Mam depku :(

05.01.2009

Vim ze nejsem jedina :r: koho tady trapi nabrana kila,ale jsem uz fakt zoufala.Pri svych 158cm mam 75kc :jawdrop: :sick: A uz nevim co s tim.To nejde kdyz je mala nemocna,nemuzem ven,tak nemam pohyb,a doma porad zeru :a\|: Co mam delat???Chtela bych shodit tak 10kg nejlip do zitrka :!k: protoze je mi ze sebe uz blbe.

Ja jsem vcera prisla z KO ve 28tt se 4kg navic :jawdrop: sestra rikala..."No,jooo,byly Vanoce atd :( "
Cele tehu jsem moc nepribirala a ted?Merim 173cm a vazila jsem 70-75kg a bylo to akorad,nebyla jsem ani tlusta ani hubena,proste akorat...
Po vysazeni Ha jsem pribrala na krasnych 80kg a ted jako tehule mam uz 86kg :\\: jeste ze uz bude za 2,5mesicu malej venku :s:
Tak hodne elanu a vydrz!

Ty schody jsou fakt dobrý a není potřeba aby jsi je hned vybíhala stačí ze začátku když je několikrát výjdeš a hlavně co nejvíc pít je lepší nažbrundat si žaludek vodou(nesycenou) než knedlíkem a super jsou rajčata nemají skoro žádné kalorie.Hlavně pevnou vůli a odhodlání a né aby jsi se každý den vážila jen jednou za týden.Držím palečky :a: :one:

tak nezer sladky a tak ale dej si radsi jabko a tak a doma taky cvicit muzes ;) chte to proste pevnou vuli a chtit..a ne to delat tyden a pak se na to vysrat... ja se treba rozhodla ze od zitrka cvicim - chu mit zase na brisku vanocku jako pred tehu :) ne ze bych mela naky bricho nebo tak to ne ale proste uz nemam vanocku a to me trochu stve... ale do leta tam bude:) ;)

In reply to by Johanka a Rozinka

Tak ja zacnu od zitrka.Tedka jsem byla pul hodky venku a odhrnovala jsem snih.Dobry de???misto toho abych tu sedela,jsem sla a udhrnula to.Aspon neco jsem udelala pro sve telo a taky pro nas dvur :s: A s tim cvicenim...Ja cvicila vzdycky tak tyden a pak sem se na to vysrala.To sem nejak nedala,ale ted to musim dat.Dali to jini,dam to ja :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No rotoped ani mic nemam.Ale zato schody mam :) tak ze bych behala po schodech???No muzu to skusit,ale myslim ze jak to vybenhu po druhe tak nekde zakopnu a rozbiju ai drzku :s:
No jo,nezrat,to se lehce rekne.Ale uz fakt musim neco delat bo uz je tio hruuuza

Tak to já mám opačný problém. Hned po porodu jsem všechno co jsem nabrala v těhu zhodila. Dost jsem se odbývala v jídle, prostě jsem nějak nestíhala. 2 měsíce po porodu mě chytlo slepé střevo a zhubla jsem ještě víc a výsledek toho všeho? Kruhy pod očima, je mi pořád zima jsem slabá taková nějaká nazelenalá a od přítele pořád slyším, jak se mu stýská po mých ženských tvarech no prostě depka :(

In reply to by - Lenička -

Tak to jo.No ja jsem mela pred porodem 85kg :jawdrop: pak jsem porodila a mela jsem kolem 78kg.jak jsem kojila,tak jsem nabrala zas na tech 85kg.Jak kazdy rika,koj koj,zhubnes.Prdlajs.Ja pribirala,ale porad jsem taky zrala.Prestala jsem kojit(do pul roku jsem kojila) a mam tedka tech 75kg a chci mit tak tech 60-65kg to by mi stacilo.

Zeldo, nežer...:-) přidej se knám, je nás fakt moc co chceme zhubnout a hubni s náma..my jsme začali, tedy já jo, poctivě, od neděle a oono to půjde, člověk si musí prostě odepřít, když chce, apk to bude zase veselejší...tak šup, žádný nervy, papat co 2-3 hodiny, i kdyby jen rajčátko a mezitím se ničím nedojídat..a je to pěkný začátek..

In reply to by Zelda

Správně, šikovná holčička!! Holt se teď budeme muset trošku omezit, když jsme takový žrouti a máme roztáhlý žaludky a furt bychom něco baštili...jednou tak, podruhé onak... Aspoň měsíc a jestli nebudou vsledky, takna to prdím, ale tomu nevěřím že nebudou..:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky