pocitam

05.01.2009

holciny, mozna si budete myslet ze jsem asi prastena, ale uz z toho pocitani hrabe, a ted jsem se do toho tak zamotala ze nevim jak si mam spocitat periodu :? to jsem ale jedno velky BUUUUUU co? nevim jeslti mam zacit pocitat od konce MS do zacatku dalsi nebo od prvniho dne MS do dalsi MS ...??? udelate mi v tom prosim jasno? Diky a vsechny zdravi posahana Barsiiii :s:

příklad... mám cyklus 28 dní
poslední ms mi začala 25.12.
další ms je 25.12.+28 dní což je 22.1.
22.1. mi začne další ms
ovulace je u mě asi 13.- 16.den cyklu...což je 25.12. + 13-16 dní to vychází na 7.,8.,9.1.
je to srozumitelný?

jestli je to komplikovaný zadej si do vyhledávače výpočet ovulace a na těchto stránkách tu kalkulačku taky najdeš

http://www.tehotenskytest.cz/

kačenka

In reply to by -Kačenka-

diky to ja vsechno chapu, taky si dokazu spocitat kdy mi MS ma dorazit, hlavou mi ale vrta prave to cislo toho cyklu protoze je rozdil kdyz se pocita od zacatku MS po prvni den dalsi MS nebo od posledniho dne MS do nasledujici MS ... to me hroze mate: me posledni MS zacinala 4.12 a ted dorazila 4.1 coz je cyklus 31 dni a nebo 25dni??? diky za trpelivost

In reply to by Baruna

od prvního dne do prvního dne se počítá.. protože délka ms může být pokaždé jiná a tak by to bylo nepřesný.. no jestli počítám dobře, tak máš normálně cyklus 28 dní akorát jsi měla tři dny zpoždění.. Jako měla jsi to dostat 1.1. Ale tak to já mám dycky výkyv dva dny plus nebo mínus.. Další ms bys měla mít od 1.2. a ovulaci někdy kolem 18.1.
No ale já znám jen cyklus 28 dní a pokud vím, tak je třeba to průměrovat, ale asi to může mít každej jinak. Ale 100% vím, že se počítá od prvního dne ms po první den následující ms.

:-) jsme se do toho pěkně zamotaly... kdyby tak v práci věděli co tu dělám :-D

ahoj Baru vubec nejsi veliky buuuu...., ale to vis obcas uz hrabe :!k: perioda se pocita od zacatku MS do dne predtim , nez ti MS zacne . Mej se a drzim pesticky v dalsim snazeni

In reply to by rendlikb

tak jestli je to tak ... tak jsem si to doposud pocitala pekne blbe :00: a vychazi mi cyklus na 31 dni coz mi prijde celkem dlouhy ... a ted mam teda bordel i v plodnych dnech ... no to je schyza fakt :dance:

Ahojky Baru..... ty chceš jako vědět, jak máš spočítat kdy ti přijde další ms jo? Tak to si vezmeš počet dní, jak máš dlouhej cyklus.... 1. den cyklu = 1. den ms... odpočítáš počet dnů (délku cyklu) a vyjde ti den ms.... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky