zase v procesu

05.01.2009

Ahojda holcinky,tak jsem prezila vanoce a zase do pracovniho procesu a navic prisla ta cervena potvora :r: a opet jsem to obrecela jako mala ... rozhodla jsem se ze az mi to zkonci tak hned valim k doktorovi, no a co vy ostatni jak jste na tom?

Děvčátka, já s tímto cvičením včera začala! V sobotu jsem měla návštěvu, známí nám přišli oznámit, že čekají mimi, málem jsem sebou šlehla, nejraději bych v tu chvíli někam utekla!!! Tak jsem si včera zacvičila jednu sérii těch cviků, některé si pamatuju ještě ze základky.
Taky jsem kancelářská krysa a mám pocit že je to tím sezením, protože OVU probíhá ukázkově, tak nevím, v čem by měl být problém.
Jen se chci zeptat, všude píší, že se to musí cvičit s terapeutem a taky že se musí provádět ta mobilizace, nevíte jak se to dělá? Kamarádka měla zlomenou kostrč a dělali jí mobilizaci přes konečník, to bych asi nedala...
Díky kakulík

Ahoj,
tak to jsme na tom skoro stejně. Taky jsem od rána nevrlá. MS sice ještě nedorazila, ale BT pěkně klesla a mám to dneska dostat, takže to na 100% dostanu :(. Já pro změnu přemýšlím o Mojžíšovo metodě, protože mám pocit, že u mne bude problém někde v oblasti zad. Achjo :(
Držím Ti pěsti, ať je to příští měsíc jinak a mrcha nedorazí :)

In reply to by KackaTP

Já na ni začínám chodit od 7.1. jsem na to zvědavá, kámoška se kterou jsme začli se snažením stejně už otěhotněla a právě chodila na tu Mojžíšovou, tak mi to zařídila. Je lepší chodit k terapeutovi určí ti cviky, které jsou vhodné přímo pro tebe a hlavně kontroluje, jestli se stva lepší a upravuje ti podle toho cviky. A taky dohlíží, jestli to cvičíš dobře.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka