Poradna - jak často?

04.01.2009

Ahoj holky, chci se Vás zeptat, jak často chodíte do poradny. Já jsem 29+2 a zatím jsem chodila skoro pravidelně (+- nějaký den) po čtyřech týdnech. Teď jdu 27.ledna a to už budu ve 32 tt. Chci se zeptat od kolikátého týdne chodíte nebo jste chodily do poradny častěji, třeba po 14-ti dnech nebo po týdnu :) .

Kliknutím vložíte smajlíky:

já chodím od uačátku každých 14 dní a ted od 36tt po týdnu. Náš doktor chce mít asi jistotu tak se chodí častěji.

In reply to by kockral

Myslím si, že takhle by to mělo být. Ale jak jsem napsala, tak zatím chodím pořád po čtyřech týdnech. Jsme zvědavá, jestli od toho 32 tt se to zkrátí. Ale ono taky asi hodně záleží na doktorovi. Jinak děkuju za odpověď. :a:

In reply to by Elizabeth

Přesně tak,záleží to na doktorovi,záleží to na svátkách.Já jsem například byla naposledy v 31.týdnu a jdu až teď ve středu,to jsem už 35.týden.Docela nervák.Ale doufám,že potom už půjdu za ty dva týdny,protože to bych už možná rovnou mohla do porodnice,kdyby mě zase objednal až za měsíc.

jo taky skoro vždy pravidelně po4 týdnech pokud nejsou potíže je to ok, ale snad po 30.tt se chodí častěji a pak ke konci každý týden ale to už ssnad do porodnice,jsem 25.tt

Ahoj, tak já chodila do 7 měsíce po 3 týdnech. V 8. měsíci po 2 týdnech a poslední měsíc po týdnu na monitory. Bylo to hodně časté, ale aspoń mi to rychleji utíkalo ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky