TERMÍN PORODU

02.01.2009

Holky kterým TP se řídíte, podle PM nebo podle UZ??? A maminky, co už máte mimísky u sebe, rodily jste nejblíže kterému termínu??? DÍKY ;) :a: .

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak já jsem měla podle MS termín 11.3.07 a podle UZ 5.3.07. No a Šimík se vyklubal na svět 8.3., za dvě hodinky od prvních bolestí. Sotva jsme dojeli do porodnice, tam se zhrozili, že už mam půlku za sebou a to jsem rodila poprvý!!! TEď mam termín 4.4.09 a podle UZ zatim žádnej, ale vzhledem k tomu, že Dr. pořád říká, že je mimík o týden a kousek větší (nejspíš to bude asi nějakej valibuk :cc): ) tak si myslim, že porodim dřív. Hlavně abysme to stihli do porodnice, nerada bych porodila tady u nás nad vsí mezi poli..... :s:

In reply to by Kajula

To sis pekne naplanovala po 2 letech. My to taky tak planujem, tak snad se to podaří. Ale rodit budu už jne cisařem vzhkledem poporodni komplikaci s CMP. Bohiužel, ale alespon poprve jsem si zkusila porod normalní.

In reply to by kristik

jojo, naplánovala jsem to pěkně, to jsem ráda, že to takhle klaplo, jediný co nevyšlo je, že jsme chtěli holčičku a bude to druhej klučínek. Takže já už si brousim zuby na třetí pokus, ale manžel nechce ani slyšet. No a vzhledem k tomu, že Dr. říkal, že piňdík je dost velkých rozměrů :one: , tak nejpsíš nehrozí, že by upad.....Tak snad na potřetí....mohla by na mě nějaká holčička zbejt, ne? Ale možná mě přejdou chutě, až tady u nás budou běhat dva rarášci....Já jsem teď zvědavá na ten druhý porod, brala bych ho zase takhle rychle, ale hlavně aby se to odehrálo v porodnici. Poprvý mi nestihli dát ani antibiotika a Šimík ode mě chytil toho streptotkoka, tak chudinka hned v porodnici bral penicilin...co jsi měla za komlikace, jestli se můžu zeptat? Tý zkratce nějak nerozumim....

In reply to by Kajula

Cevní mozkova příhoda, konkrétně Tranzistorní ischemická ataka s ochrnutím pravé časti tela. 8 den po porodu jsem prestala citit pravou stranu těla anemohla jsem mluvit. Opakovalo se to 4 krat, a odvezla mě rychla. Takž sem měla veselé šestineděli. A byl to stav vvolany porodem pry pravděpodobně. Takže rodit normalně nemůžu ani kdybych chtěla jelikož mi na CT vyšetření zjistili 53% zužení cevy přivadějici krev do mozku. Takže ja mam císař jisty a ještě k tomu mi ted na gyndě řekla doktorka že další těhu by mi měl odsouhlasit neurolog. A to je mi 23 :)

In reply to by kristik

Ani se ti nedivím, že máš obavy, už to v člověku zůstane asi napořád, viď? No tak aspoň to nejmenší ode mě - budu držet palce, aby se to neopakovalo a všechno v budoucnu bylo jen a jen dobrý.
Takový malinký miminečko máte - takový čerstvoučký. Už se taky hrozně těším na našeho druhý raráška. A taky na to, co na něj bude říkat Šimík.

Ja jsem mela termin 23.10 podle MS a podle UZ jsme mela 24.10. rodila jsem presne podle MS a narodil se podle UZ :) jelikoz se začal klubat 23 a vyklubal se pul hodiny po pulnoci na 24.10 :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka