Naše cvičitelka žužlo-ponožko-jogy

01.01.2009

Ahojdá holky, tak jak se dneska máte a jaká byla oslava Sivestra a Nového roku?? My se šli asi před 11 natáhnouta kecali v posteli, že odbila půlnoc, tak jsme si šli s našima přiťuknout a pak zas zalezli do postele, ale pěknou dobu bouchali petardy takže jsem usla bůhví kdy a ta naše cácorka mi už ve čtvrtě na 7 skákala po hlavě :!k: Tak vám sem přikládám pár fotek té naší cvičenky :\x: taky už mi vesele pochoduje kolem nábytku kterýho se přidržuje a někdy se úplně pustí a stojí a žuchne, někdy dobře a někdy jí to ujede a je bourák a řev :§)

Vždycky jsem chtěla cvičit jógu, tak jsem to chtěla zkusit... Ale přes břuch jsem si ty nohy prostě do pusy nestrčila. Nejde to. Jsem v depresi :((( buuuuu :-) ale budu trénovat!!!

In reply to by Andělína

Nazdar tetko, tak to já si ten palec do pusy ještě strčím, ale nějak jsem zapoměla k čemu je to dobrý, možná leda že bych si z něj něco vycucala :!k: musím to zkusit :!k:

In reply to by Andělína

Nazdar tetko, tak to já si ten palec do pusy ještě strčím, ale nějak jsem zapoměla k čemu je to dobrý, možná leda že bych si z něj něco vycucala :!k: musím to zkusit :!k:

In reply to by Andělína

Nazdar tetko, tak to já si ten palec do pusy ještě strčím, ale nějak jsem zapoměla k čemu je to dobrý, možná leda že bych si z něj něco vycucala :!k: musím to zkusit :!k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No měli je v akci v Plusu, jedno balení po 9 kusech asi za 250 kaček, ale to bylo někdy v létě nebo z podzima, ale jsou super za ty kačky, kámošce se taky líbili tak jsem koukala kolik stojej normálka a buď takle hezký jsou šíleně drahý, nebo za tyhle kačky takový obyč, tak jsem ráda že jsem je sehnala v té akci!!§

ahooooooooooj Novoročenky :!k: :!k: :a: :a: :a: umíte ale pěkně cvičit :one: :one: :\x: :\x:
Tak já slavila tak, že jsem si dala 3skleničky vína a v 10h jsem šla spát, pak mě vzbudili rachejtle, koukli jsme přes okno a šli zase spát :!k: malej akorát trochu zakňoural, jinak spal :'zz): :'zz): jinak u nás změny žádný, pořád plazem kupředu vpřed :!k: :!k: :!k:

Vše NEEEJ do Nového roku, hlavně hodně štěstí, zdraví, lásky a peněz... :k: :k: :k: .Sašenka je úžasná... :c: , taky už putujeme kolem nábytku, vlastně kolem všeho, nejradši se chytá křesílka, které není zrovna moc stabilní, pak na gauči, dneska i mezi dveřmi, v postýlce a už i stojíme, ale neni to ještě pořádný stání, jen to zkouší, už má za sebou pád, kterej se neobešel bez boule... :( a :r: :r: :r: .Nám přišla na silvestra malá návštěva, přišly v půl desáté a divily se, že Majdinka ještě nespinká.Kolem desáté jsem ji šla dát spinkat, ale Majdinka né a né spát, no trvalo to asi hodinku, než zabrala, pak jsem se hrozila půlnoci, až začnou petardy, že bude zase vzhůru, ale spala a vůbec jí to nerušilo.Návštěva odešla kolem druhé a já kolem třetí šla spát a v půl páté se Majdinka vzbudila na papču, tak jí tatka přebalil a nakrmil... :qu: :qu: :qu: .Já to jen uvařila.... :) .No a vstávala jsem v sedm... :00: , jsem docela vyřízená... :O .

In reply to by Danka

Ahojdá, taky vše nej nej nej do nového roku holky!!!S těma boulema to znám naše jak si u všeho stoupá a ve stoje to obchází tak se to bez bouráků neobejde :00: Holt je ta páka větší než bouráky když leze po čtyřech :!k: Dneska jsem jí klepla do hlavy dveřma, takže moooc šikovná mamka!!! Jak koukám tak musíš bejt taky hrozně čerstvá, já toho mám plný kecky a to jsem spala asi víc než ty, ale né o moc :'zz):

In reply to by Ditousek

no tak ta usla v 7 a ja sla na parbu a o pul 11 me volala babicka ze malou ty rany vzbudili tak sem frcela za ni (nebrecela byla hodna, ale kdyz je vzhuru ak sem chtela byt s ni :) ) tak sme pak radili do 11:45 a pak sme zalehli a jak prislo na bouchnai tak sem ji zakryla ousko rukou - druhy mela na polstarku - spi na boku... :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka