Jakou odsávačku

31.12.2008

Ahojky maminky, můžete mi poradit jakou si mám koupit odsávačku na mlíčko? Nechci nic předraženýho. Ale chci aby se s ní dobře manipulovalo, abych to zvládla :-)
Děkuji.

Kliknutím vložíte smajlíky:

za rady a zkušennosti. Koupila jsem si pákovou (levnou). Odsávám dva dny a hrozně mě bolí ruka. Namakám se jako blázen a odsaju tak 10ml. Ani se mi nevyplatí odsávat. Prostě mlíko nemám. Ani se nedivím Moničce, že furt pláče hlady. Prostě skončíme na NUtrilonu. Kdybych za ty prachy koupila Nurtilon rovnou, byla bych v klidu. Teď jsem na nervy, že jsem jako matka selhala a mlíko nemám...

In reply to by jerabina

Jejda,tak to je škoda,že jsme ti tak hloupě poradili,sis jí fakt raději neměla kupovat.Ale zas na druhou stranu nikdy nevíš,příjde druhé,třetí a budeš to potřebovat. Jinak si zkus neodsávat,pít 3 dny kojící čaj,každý den 1 pytlík do dvou litrů vody,pít meltu s mlíkem,přikládat k prsu,střídavě,stačí,když párkrát mimi potáhne,ještě neházej flintu do sena.

In reply to by kockral

jste hodný holky, snažily jste se. Meltu piju lirt denně. Dva hrnky kojícího čaje. Fenykl na prdíky, hafo vody... A nic. Žádný pocit nalitých prsou. Mlíko prostě není. Přikládám ji pořád, ale ona je fakt líná a chrápe u toho. Budím ji a vždycky 2x potáhne a zase spí. Se nedivím, když skoro nic neteče. Takhle už bojujeme 3 týdny. Docházejí mi síly. A teď po dalším nezdařeným pokusu tu sedím a bulím. Na odsávání kašlu, když není co. Za 5 minut se vzbudí a bude mít hlad. Jdu udělat Nutrilon. Fakt už nemám sílu. A moje chytrá matka se švagrovou mě akorát serou. Kojit musíš, to je základ. Prostě jsem v jejich očích selhala.

In reply to by jerabina

Ne,ne,to každopádně jsi neselhala a kdo ti tohle řekne,toho rovnou pošli do řiti. Kojit nemusíš,v dnešní době jsou už umělá mlíčka na hodně dobré úrovni. Nutrilon je nejlepší,jestli ti ho dobře snáší,tak v něm určitě pokračuj.Víš,ono je to taky hodně psychikou,tak se zkus na to normálně vykašlat,dávej umělé a třeba se ti obnoví,nikdy nevíš.Nic nepij,nesnaž se odsávat,nemysli na to,prostě jen buď šťastná ze svého miminka a je to. A každého takového,co říká takové věci,pošli do řiti,to tak akorát ještě ženskou víc zablokuje!!! Tak se měj krásně,začni si užívat,od teďka máš zakázané jakékoliv stresy. Jo a ohledně toho usínání,tohle znám od mojeho kluka,taky mi nepil a taky mi mlíko skončilo velice brzy. Netrap se,buď konečně šťastná maminka!!! Přeju hodně moc zdravíčka!!!

In reply to by kockral

moc děkuji za povzbuzení. Dnešek jsem fakt probrečela.
Až se to dozví moje matka, stejně mi vynadá. Ale já už na to nemám a vím, že to na MOnču brzy přenesu a taky nebude v pohodě. A přitom ona je taková hodňoučká a já ji trápím hlady.

ahojky, já jsem si koupila od Farlinu elektrickou. Sehnala jsem jí v lékárně a stála 1360 korun. Z toho 1000 korun mi proplatila zdr. pojišťovna, jsem u Ministerstva vnitra. Objednat si jí můžeš i na netu http://shop.i-tatinek.cz/

je nejlepší? já byla v lékárně a tam mají takovej ten hnusnej válec. Pak jedině za dva litry a to je děs! Na webu sem koukala, že jsou i s balonkem. Levnější, ale nevím jak to funguje...

In reply to by jerabina

No,nemám s ní zkušenosti,fakt nevím,ale vypadá podobě,jako ta moje,nevím,jak se dá třeba rozebrat a tak,bylo by lepší ji vidět. Ta moje se totiž dá celá rozložit,takže vyvaříš a máš jistotu,že je všude sterilní. Fakt ti nevím.

In reply to by jerabina

Nemáš za co,zkus se kouknout na tu levnější a uvidíš,je tam důležité,aby se dala celá vyvařit,rozložit,aby tam nezůstávalo mlíko třeba v nějakých záhybech atd.,někdy to jde špatně vymývat u levnějších odsávaček. :a:

In reply to by jerabina

No vidíš,super!!! Tak na ni koukni a uvidíš!!! Zlatý střed je vždycky nejlepší. Já,když jí kupovala,tak jsem neměla moc času a na výběr.V porodnici mi pomohli,ale jak jsem šla za malým na dětské,tak tam už neměli,tak mi manžel donesl tu samou,co mi pomohla v porodnici,raději. A taky jsem ji pořádně uživila.

Ahojky,já mám Medelu,pákovou a to je rychlost,do pěti minut odsáto.Jinak mi i pomohla s nalitýma prsama,když už mi vůbec nic nepomáhalo,ani nahřívání,ani ruční odstříkávání,ani laktační poradkyně,která mě skoro dojila jak krávu.Super věc a hlavně rychlá,jestli seženeš starší,tak se vyvaří a máš jí za levno,jinak myslím stojí,nebo stála do tisícovky.

In reply to by SilvieS

Jo,je fakt suprová,dodnes ji mám jako novou a to jsem ji využívala s prvním klukem i 5 x denně,funguje stále,dá se celá vyvařit,ultrarychlá,fakt super.Hlavně tam má i flaštičku,takže když odstříkáš,můžeš přímo z lahvičky krmit.Já už jí potřebovala 2.den po porodu,ale naštěstí tam měli nemocniční a to právě tuhle tu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka