Novorozenec 6,4kg

29.12.2008

Co na to říkáte? http://video.novinky.cz/sekce/video/doporucujeme?videoId=4265 Podle mě je to hrůza, bůhví co ta maminka jedla.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Můj šéf mi nedávno říkal, že měl taky 6kg, když se narodil. To není tím, co mamča jí, to je prostě dané geneticky.

Je jedno co ta maminka sní a kolik toho sní. Miminko si bere samo co chce. Váha miminka se nedá neovlivnit. Aspoň takto mi to řekl můj doktor.

In reply to by bajusza

Jo jo, to mi taky doktor řekl. Já mám 158 cm a původní váha 53 kg, tatínek taky není nijak obrovskej a naše malá má ted na konci 41 tt přes 3,7 kg! Říkala jsem si, že už nebudu žrát, ale doktor říkal, že si ze mě stejně vycucá co chce a akorát mi vezme vitamíny atd., co potřebuje i moje tělo. Prý není šance to ovlivnit. :P

In reply to by Pechy

Já taky doufám, že ty ultrazvuky nemusí být přesný a že bude mít nakonec míň. A tobě šel Honzík dobře ven? Říkám si, že každý deko navíc je pak u toho porodu asi znát...

In reply to by KáKa

nástřihu a nepravidelných kontrakcí pak vyletěl ven jak kulový blesk :) Jako hlavička nenaléhala a pak najedou už byla dole, pak jsem tlačila, ale nešla ven hlavička, tak mě nastřihli a byl venku na jednu kontrakci celý. Jako myslím, že šel v pohodě :)

MUJ MANZEL MEL TAKY PREZ 6 KG KDYZ SE NARODIL A MEL 2X OMOTANOU SNURU A MAMA HO RODILA DOMA,ZACALA V PATEK VECER A V PONDELI PO OBEDE PRY BYL VENKU A TO JE HUBENA A NIZKA ZENSKA.DCERA KTEROU MELA ZA 18 MESICU NA TO MELA 4,5KG A ZA 23 LET NA TO MELA NEJMLADSI KOLEM 3,7 A TA JEDINA SE NARODILA V NEMOCNICI ,TO SE PRY CITILA JAK KRALOVNA.ZE PRY KDYBY TO VEDELA JAKY TO JE V NEMOCNICI,TAK BY TAK RODILA I TY PRVNI 2 .KAZDY JI STRASIL,TAK RODILA DOMA.

Takový malý zápasník sumo :s: . Hlavně že je zdravý a rodiče šťastný :c:
No ale představit si to teda taky neumím. Deniska má v 5 měsících 6,5 kg, no nedivím se že paní rodila císařem, nevím kudy by sumista lezl :s: :s:

to je obr, bych se lekla, tohle mi ukázat :) To má Honzík teď ve 3 měsících a vypadá normálně :s: :s:

No to je teda masakr, já když si představím, že moje holčička měla 6,5 kg v 5-ti měsících :jawdrop: , ještě jsem se smála, že teď by se mi do břicha nevlezla, že to už by nešlo,ale asi to jde :s: :a:

chudak mimco, me ho bylo uplne lito... ale treba mu proste ta placenta davala vic zivim, znam priklad z meho okoli kdyz se narodila holcicka ktera mela pres 5 kg a pri tom mama byla jako lunt a neprejidala se, hold priroda je priroda

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka