holky co jste po císaři mánm otázečku

15.12.2008

Holky prosím Vás co jste po císaři,měli jste cévku??Jak dlouho??Děkuji moc

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Totsie, ano, měla jsem cévku od 10.12.2008 cca 11.30 hodin do 11.12.2008 do rána. Sundali mi ji až těsně před příchodem rehabilitačních sester, se kterými jsme vstávali na ranní hygienu. A měla jsem epidurál. M.

In reply to by elixiiirek

bllbě včera jsem byla ve špitále měla jsem nepravidelné kontrakce :(
Skončila jsem na magnezku 4x2 tablety a s hrozbou že budu do nového roku ve špitále,ale přemluvila jsem je a jsem doma se zadečkem nahoře a ležím v posteli :( no ale malá má 1162gramů tak jsem ráda že roste :)

ty jdeš na císaře??A jak se jinak máš??No při indikaci císaře se cévka musí zavést těsně před operací a když jsi v pohode vytahuje se nekdy odpoledne,protože do 12 h od výkonu musíš vstanout a jít do sprchy a na wc

já jí měla 24 hodin. A kapačky 12 hodin. Ale měla jsem plnou narkózu. Jo a vstávala jsem za 6 hodin. Kamarádka měla epidurál a všechno dvakrát tak dýl...

Děkuji holky tak snad mě nic takového nečeká,asi bych to nepřežila.Jen mě zajímalo jestli to měla každá nebo jestli je někdo kdo měl císaře bez cévky :)
Děkuji moc

Ahoj, cévku mi zaváděli těsně než mě odvezli na sál- ani jsem to necítila a vyndali jí po 24 hodinách, když jsem se poprvé zvedla-sestra semnou šla do sprchy a tam jí vytáhla- to taky nebylo cítit, jsou to tak 2 vteřinky a je to.

Moje 1.těhu muselo jít císařem.Cévkovali mě těsně před tím.Pak už ne.Jestli to bolelo nevím,byla jsem ráda,že už to budu mít za sebou,protože od prasknutí pl.vody jsem rodila až za 18hodin,tak bolesti bylo dost.Nechala jsem se uspat.

ahoj, ségru cévkovaly těsně před císařem, řikala, že to bylo strašný - ještě epidurál taky hrůza, jinak to prej celkem šlo

In reply to by Kateřinka25

můžeš se prosí ségry zeptat jesli jí měla i při té operaci??a po ní??
Děkuji
Mě císař nehrozí ale nikdy nevíš
Ty jo už blbnu čekám druhé a ptám se jak prvnička :)
ale to je tím že jsem s malou neměla ani cévku anio klyzma a že mě ani nešili :)

In reply to by Kateřinka25

K čemu klystýr??????Ba naopak se od něj ustupuje a rodičkám se nenutí já neuznávám středověké metody a nikdo mi je nenutil :)
Šitá jsem nebyla malá prošla bez poranění :)
Co se týká toho klystýru tak je jen a jen na holkách zdali si ho nechaj dát,já jsem člověk kterého by to ponížilo a nedovedu si představit že mám kontrakce a seru u toho pardon to slovo :)
Já jsem neměla ani YAL a nic jsem nevytlačila věřím přírodě a lobuju za přirozené porody klyzma je při porodu zbytečné a je to jen pro luxus doktorů nic jiného to není a kničemu jinému neslouží!!Mě by to ponížilo a obtěžovalo proto jsem si vybrala porodnici kde mi to nenutili,a nenutí to!!Stejně bych to odmítla!! :)

In reply to by totsie

to tady se to dělá, a já zas jsem ráda, (ne, že bych se v tom vyžívala) ale třeba moje sestřenice (rodila před 12 lety) řikala, nejdřív hovno a pak Míša :-D každá jsme jiná, ale tohle by zas třeba "ponížilo" mě (ale ne ponížilo, jsou zvyklí) ... malá byla velká (teda měla spíš velkou hlavičku) :-D tak to holt bohužel jinak nešlo no... ale za týden ok

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka