Perný den

19.12.2008

Ahoj holky, sice jsem nechtěla psát co se mi dnes povedlo, ale napíšu, protože doufám, že se u toho někdo pobaví tak jako já...tak napíšu, co se mi vše dneska stalo.. Nejen že jsem kvůli blbé cukrovce musela vstávat v 6, ale mělo to pokračování-no slušně to asi popsat neumím... Jak jsme jeli z Obilňáku, tak jsem se stavila ještě v obchodě pro nějaký dárky, a šli jsme k autu-nechala jsem ho na parkovišti na Křenové. No, a jak jdeme k autu, tak už vidím že nevyjedu-přede mě si stouplo auto tak, že jsme byli v pytli. Jelikož manžel neřídí, rozhodla jsem se volat odtahovku. Ale nebyl by to on, kdyby nepřišel, a neřekl to svoje: ,,To zvládneš"!!!! A já debil jsem naletěla.. Neee, fakt to vypadalo, že by se to mohlo povést, KDYBY. Jak jsem vyjížděla, tak jsem jsem to měla na milimetr, a super. Petr mi držel zrcátko, abych náhodou nežduchla.. Jenže, pak letěl holub, a nesl mrtvýho holuba, a ten mu vypadl, zrovna když letěl vedle Petra... No já jsem koukala jak debil-naštěstí na něj nespadl-ale asi deset cm od něj. Tak jsem chtěla jet dál, ale jak Peťa pustil zrcátko, tak jsem popojela, a ono to zrcátko luplo na svoje místo.. to by taky nebyl problém. KDYBY vedle mě nestála Octavia. Tak už jsem volala 158.. Přijeli, a zasmáli jsme se tomu. No mezitím přišel špatně parkující pán, a poslal nás do pr..yč, že odjíždí, že nic neudělal. Tak mu Peťa chtěl rozbít úsměv, ale zvládli jsme to. Policajti ho pustili, že sice spáchal přestupek, ale že dobrý. Tak jsme tam čekali dvě hodiny na dopraváky, mezitím přišel majitel ťuknutýho auta, a ten byl v poho, tak jsem kecali, než se to vyřídí.. To by taky nebyl problém, KDYBYCH jim dala dobrej techničák, jenže jsem jim ještě omylem dala techničák druhýho auta, tak jsme museli čekat než se to přepíše, chjo. Tak to mám za tisícovku, bez bodů. Musím říct, že dnešní OGTT bylo to nejmenší-a koho to čeká, tak se toho rozhodně nebojte, jak vidíte, jsou horší věci..
PS: to jsme ještě někde rozšlápli exkrement, a rozdupali ho po celém autě...
PSS: tak snad jste měli lepší den než já...
M.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Můj dnešek ve zkratce: pes nám rozkousal dveře, manžel byl 17hod. v práci :( - má dnes narozeniny, šli jsme na večeři, na kterou jsme čekali 1,5hod. a pak to vzdali, a největší zápych nakonec.... ztratil snubní prsten :w: Teď je na oslavě a přijde nalitej. Snad to tímhle taky skončí.

In reply to by plucka

Ne že bych měla radost, že jen já mám den blbec. Ale fakt s Tebou soucítím. Prostě to dneska nějak nevyšlo. Neboj, zase sbad bude líp, si myslím-nebo spíš doufám. Jako teď už se jen směju, ale sranda to fakt nebyla...

In reply to by Makika

Když si to tak po sobě přečtu, tak den blbec měl spíš manža!!! Byl z toho hrozně špatnej, že je bez prstýnku a myslím, že ho to hned tak nepřejde.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka