Když má zvýšenou teplotu - jít nebo nejít ven?

18.12.2008

Je lepší nejít ven s miminkem, když má zvýšenou teplotu, nebo naopak spíš jít ven, aby se mu lépe dýchalo? má 37C a venku je krásně.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj bonparko! Jak se daří, co mimi?Ven by se nemělo až když je horečka nebo nějaký větší kašel, takže být tebou, tak jdu.

In reply to by Monila

já ti nevím, je takovej divnej, tak jsem ho změřila a má těch 37, víc ne...akorát se napije a usne a pak se s pláčem probudí a zase dokola...jenže máš svátky...a všechny ty příbuzný...ach jo, tak snad to přejde...jinak dobrý, děsně roste, naštěstí i do výšky, tak to není taková koule, včera mu byly2 měsíce a má 62 cm a 6,4 kg...ufff...tak mě napadá, myslíš, že když je na panadol baby napsáno pro děti od 3 měsíců, že to může? oni tam totiž píšou, že 3 měsíční mimi má 6 kg...to my už dávno máme...jenom kdyby se to zhoršilo...

In reply to by bonparka

Ahoj bonparko ale 37 není teplota malej je nachlazenej a v zadečku má taky 37a pul ale v zadečku se odečíta pul stupně to mi řekla doktorka takže když má 37 a pul ven jít prej mužu nermalně protože jím čerstvej vzduh prospěje :-) malemu budou 21. dva měsíce to máme skoro stejně stare mimisky :-)

In reply to by bonparka

Tak to ti nepovim, zkus zavolat do lékárny, ale u toho léku asi jde spíš o ty kila a ty máte.Tak to jste pěkný chlapáci, náš Daník měl v 2měsících 59cm a 5,4kg.Teď mu budou 3měsíce, tak už to bude zas víc, ale je celkem hubeňour...to nevim po kom, když maminka je po porodu stále jak slon :s:

In reply to by Monila

no povidej mi o tom, litam kolem něj jak blázen, kojim a vubec nehubnu... :s: no já vím, cvičit bych měla, ty jo, ale když já jsem už tak ztahaná...je toho nějak moc takhle ke konci roku, manžel mi chodí domu uplne vyřízenej, dohání co se dá a tak za dvě hodky co přijde už spí...takže skvělý...do toho jsem bourala auto, tak máme pěknou škodu a do toho se chci ještě letos stěhovat, to teda váážně nevím, jak tohle dáme.... :jawdrop:
a co ty? jak se máte?

In reply to by bonparka

Ahoj. Nám se rozbila váha, tak ani nevím, jestli teď hubnu, ale podle oblečení asi né. Já bohužel přibrala za těhotenství asi 35kg - brutus, takže teď to bude těžké shodit - ještě mi cca 10kg zbývá :( Jinak můj manžel celkem pomáhá, ale i tak je to s mimi trošku náročné (A to si myslím, že máme poměrně hodné mimi), akorát teď v noci začal vstávat na kojení po 2h, což dřív nedělal, takse mi v noci tak strašně nechce, ale nedá se nic dělat :) ...snad je to jen chvilkové a zase se srovná. Jinak je Daník zlatíčko - začíná se nahlas smát a dnes se přetáčel na bok - tak je to zábava. Tento týden jsem zrovna byla přidělávat fotky a přišlo mi, že za ty 3 měsíce strašně vyrostl - příšerně to letí!!!!!!!!!!!!!!!!!!Musíme si užívat každý den, protože se nestačíme rozkoukat a budou chodit :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka