Vyvolání porodu

14.12.2008

Ahoj holčiny, tak zítra nastupuji do nemocnice na vyvolání porodu. Vůbec nevím co mě čeká a začínám být trochu nervní... Vy, které jste si tím taky prošly nebo které o tom něco víte, prosím napiště. Děkuji a přeju hezký večer :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky KáKá tak já jsem nastupovala na vyvolání v úterý ráno. Dopoledne mi píchli injekci pro změkčení porodních cest .Večer mi zavedli tabletku k čípku pro vyvolání porodu. K ránu jsem měla kontrakce a dopoledne taky, ale pak sami odezněly. Později jsem zjistila, že to byli poslíčci. No ve středu jsem opět v noci asi v deset večer dostala tebletu, po té co mi tam doktorka udělala nějaký hmat, ale ne ten o kterým se píše (nemůžu si vzpomenout jak se jmenuje :///: ), protože po tom jejím hmatu ze mě vyteklo tolik krve, tak nevim co tam udělala, ale zabralo to. Kolem jedenácté v noci mi začaly kontrakce, a to už poslíčci nebyli, byla to pěkná bolest, ty kontrakce byli rovnou po pěti minutách, tak to trvalo do deseti, kdy doktor rozhodl, že je to k porodu, ale neotvírala jsem se sotva na tři prsty a Emička se narodila v půl páté odpoledne. Docela jsem byla ráda,, že jsem šla na vyvolání, protože kdybych měla doma takové kontrakce hned bych jela do porodnice a tam by mě poslali tutově ještě domu. Takhle jsem byla pod dozorem. Původně jsem si myslela, že hned dostanu tu provokačku a hend to půjde, ale Emče se ještě nechtělo ven. Tak snad jesm tě nevystrašila. Rozhodně se ničeho neboj, myslim si že je to tak lepší, jsi hlídaná...Tak držim pěsti ať to dobře zvládáte a mimi se ti brzy vylíhne :||): tak pa :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

A můžu se zeptat z jakého důvodu to budou vyvolávat tobě? Mě proto, že je mimčo už velké a nechtějí mě nechat přenášet. Jsem zatím otevřená na jeden prst, už týden a kontrakce jen nepravidelný... :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Aha, tak to jo. Taky ti přeju at je to rychlý, hezky se na to vyspi :a:

jsou dvě varianty,buď ti zavedou tabletu a nebo píchají tři injekce. Aspon takhle to tedy vysvětlovali mě. Píchli mi jednu večer a druhou že mi píchnou ráno a další pak zase večer. No a nejdál do dvou dnů jdeš rodit. Jenže hned ráno mi zavedli tabletu a poté to šlo strašně rychle. Zavedli mi jí v 9.30 a ve 14.24 se Verunka narodila. Ničeho se neboj,vyvolávané porody bývají většinou rychlejší. Držím moc palečky at je to ryhclé a zdravé miminečko :a:

In reply to by Guffanecek

Máš krásnýho Santu :c:
Díky za uklidnění, snad to budu mít taky takhle rychlý. Malá má už skoro 3,6 kg a já jsem poměrně úzká, tak mám pořád takový představy, aby neuvízla někde v půli cesty a tak :///: No snad si s tím doktoři poradí :00:

In reply to by KáKa

tak já ti neporadím, jen jsem chtěla říct, že mě to nejspíš čeká taky. Mám 6den od data porodu co přenáším, dneska jsme zjistili že váží 3,7 kg a já měřím 155cm, takže mám taky docela strach.mě vyvolávačka čeká nejspíš o víkendu, takže bůh ví, jestli budu na vánoce doma :r: :\\:

In reply to by Katuš-Maxík

No tak to jsi taky případ :s:
Já měřím 158 cm, celý těhu mi říkali jak bude naše holčička malinká a najednou mi minulý týden v poradně při posledním UTZ řekli, že už má něco přes 3,5 kg! A najednou začali plašit, že neprojde a že mi jí radši na termín vyvolají, abych nepřenášela. Tak s tím taky radši dlouho neotálej.. :e):

In reply to by Katuš-Maxík

To já taky, ale pořád lepší rodit 3,5 kg než 4 kg nebo víc! Doktor mi říkal, že ted v posledních týdnech se ty děti hrozně rychle obalují a rostou, tak aby to pak nebyl nějaký obřík a neukazovali nás pak večer ve zprávách :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka