Rada od maminek, prosím.

12.12.2008

Mamči, kdo máte malý mrňousky,jako já tříměsíční, tak potřebuju radu. Malá moooc ublinkává a v noci slintá, ještěže mám lehký spaní - vždycky vystřelím z postele jako blázen, protože vdechne mlíčko a míní se ukašlat a snad zadusit. Taky vám to mimča dělaj? Má to v noci furt a to nechávám odkrknout, asi jak se přepije nebo co. Dr. říkala, že to je nebezpečný, že mám podkládat postýlku nebo košíček, ale dělá to stejně. Takže jí vždycky převrátím na ruku bříškem a pak to vykašle. Fakt to nikomu nepřeju, je to docela psycho.
A ještě jeden dotázek - nechce zaboha být v kočárku. Vydrží max. hodku a pak tak pláče, že musím jí vzít a kočár strkat pupíkem před sebou. V mimivaku je to stejný, nechce být upnutá. Takže naše prochajda jsou krátký a odpo už se ven nedostanu - můj prvňáček dorazí domů a je unavenej, tak chce být doma a chodit se mnou s kočárkem ho neba, chjo. Taky vám mimi nechce být v kočárku. Jak já bych ráda byla dýl venku!!ale když vidím jak je malá ubučená, tak je to kontraproduktivní, že jo, to je stres a ne zábava. papa

Kliknutím vložíte smajlíky:

já teda furt plně kojím a o tom zahuš´tování mlíčka jsem neslyšela ještě vůbec. Zeptám se na to doktorky, jenže to je stará garda, pochybuju, že o tom ví.S těma prochajdama je to nadračku, já, která miluju přírodu, protože bydlíme ve městě, tak furt utíkám do lesa. Snad se to časem upraví. Každopádně díkes za rady.

Ahoj, já mám pětitýdenní miminko, a taky mi ublinkává, a to jsme na nutrilonu, ale je to myslím v mezích normy, většinou pak ještě jednou říhneme a je pokoj, v kočárku ji mám celý den, moc se ji tam líbí, a spí lepší než doma, i 5 hodin v kuse, tak dobře nespí ani v noci :a:

Ahoj Karolinko moje malá taky ublinkává, ale není to tak hrozné. Není to tak, že by jí to zaskočilo. Zkoušela jsi to mléko Nutrilon AR proti ublinkávání?Prý to zahustí meteřské mléko, které neni tak husté, a tudíž by neměli tak ublinkávat. Já jsem ho nezkoušela, protože to ublinkávání není tak strašný, ale taky mám strach, ale Emča to zatim vždy vyplivne. A v noci neublinkává skoro vůbec. No a v kočáskrku mi chrní sotva si tam lehne a vydrží třeba dvě hodiny a ještě dma sedospává, tak timoc neporadim jak na to. Tak pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky