Oxford mikado

10.12.2008

Ahoj holky, nemáte někdo zkušenost s kočárkem Oxford mikádo.Moc se nám líbí, jen by nás zajímali zkušenosti s provozem kočárku..........

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj! Tak tento kočárek mám a jsem nadmíru spokojená ;) ! Bydlíme na vesnici a cesty + chodníky tu nejsou zrovna nejrovnější a tento kočárek je přímo stvořený na takový terén :). Procházky po polních cestách taky nejsou problémem. Hledala jsem dlouho kočárek s takovými těmi klasickými "řemínky" a narazila jsem na oxforda. Ihned mi padl do oka a především do ruky. Opravdu se hezky ovládá. Zvolila jsem čtyřkolový podvozek a nenašla jsem jedinou chybku na tomto kočárku. Malá se narodila v srpnu, tak jsem měla obavy, aby mi vlezla do kočárku i s fusakem. Máme opravdu huňatý fusak - beránka, malá měří 63 cm a hezky se tam vejde. Případné dotazy zodpovím ;). Pa, Dáša a Ája.

In reply to by x.dady

Díky moc, za odpověd :/;x: :/;x: vážně nad ním uvažujeme.Moc se nám líbil.Jen mě by mě ještě zajímalo, jestli se v pohodě vejde do auta,výtahu a hodí se na cestování.My čekáme mimíska v dubnu a proto bych chtěla,aby se mi tam ten náš prcek vešel i s pytlem.Máte tam ještě dost místa?A jestli se ti dobře skládá, koilečka nezlobí. Možná mě ještě něco časem napadne.Snad moc neotravuju :a:

Ještě dotázek čtyřkolovou verzi myslíš vzadu ty dvě spojený menší kolečka, nebo je ještě jiný model....My viděli jen tento.

In reply to by avis

Tak já jsem s malou sama a problémy se skládáním kočárku do auta nemám. Jezdím s combi a tam se vejde v pohodě. Výtahem jsem nejela, takže to opravdu nevím. Jinak je úplně jednoduchý na skládání. Pakuju jej do auta co chvíla :D. No my se ještě vlezem a nějaká ta vůle tam je :). S kolečkama problémy nemám. Mám klasickou čtyřkolku jak bývaly dříve. Kolečka jsou stejně daleko od sebe.. V prodejně jej vám určitě rádi předvedou ;). Přeju šťastnou volbu, já jsem nadmíru spokojená. Teď se vyrábějí ty kočárky strašně tuhé, teda aspoň mi to tak přijde. Kupovala jsem kočárek tím způsobem, že jsem chodila po prodejně a zkoušela jak se který houpe :D. Jak jsem narazila na oxforda, už jsem nechtěla jiný :D..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka